USA – Švédsko 8:2 (kon.) | Švýcarsko – Česko 1:5 (kon.)
konec
Švýcarsko
1:5 (0:2, 0:0, 1:3)
Česko
Středa 07.11.2018, 19:00 • Buly Aréna Kravaře • Turnaj pěti (U18)
Partner:
    45:36 Jan BERNOVSKÝ - 1:5
     
    45:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Úvod třetí třetiny přináší další branku České republiky! Tentokráte se dostal k puku JAN BERNOVSKÝ, který si sjel před branku, odkud dokázal propálit Ruppelta, který ani tentokráte nepodržel svůj celek. Nutno dodat, že Česká republika využila další přesilovou hru, v dnešním utkání už druhou!
    Asistence: Radek Mužík, Ondřej Pšenička.
    44:40 Radek KUČEŘÍK - 1:4
     
    44:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tu využitá přesilová hra! Volráb měl před modrou čárou trestuhodně dostatek prostoru na nahození, které se zprvu nejevilo jako nebezpečné. Ruppelt ale neudržel puk pod sebou, čehož využil RADEK KUČEŘÍK, který prostřelil švýcarského brankáře.
    Asistence: Ondřej Volráb, Jaromír Pytlík.
    42:54 Yves STOFFEL - 1:3
     
    42:54
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Záhy je tu kosmetické snížení v podání Švýcarska! Špatná rozehrávka našich hokejistů se odrazil k absolutně volnému YVESU STOFFELOVI, který se zjevil sám před brankářem. Střela zápěstím skončila u levé tyče, kam se Pařík marně natahoval.
    Asistence: Mika Burkhalter.
    41:58 Matouš ČMIEL - 0:3
     
    41:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tu další branka v síti Švýcarska! Naše reprezentace se usadila v útočném pásmu, posléze Poizl přihrál na pravou stranu, odkud to Pšenička zkoušel rutinním nahozením na bránu. Před Ruppeltem ještě střelu tečoval MATOUŠ ČMIEL, načež na změnu dráhy letu nedokázal švýcarský brankář reagovat.
    Asistence: Ondřej Pšenička.
    04:42 Patrik PRYMULA - 0:2
     
    04:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tu dvoubrankové vedení naší reprezentace! Obrovský podíl na této brance má aktivní Bernovský, který se od levého hrazení natlačil až před branku, kde oslovil lépe postaveného PATRIKA PRYMULU, který se z velké blízkosti nemýlil. Ruppelt byl v tomto případě bez šance, Česko se hodně rychle dostalo k vedení o dvě branky!
    Asistence: Jan Bernovský, Ondřej Pšenička.
    01:12 Jaromír PYTLÍK - 0:1
     
    01:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla hodně rychlá branka tohoto zápasu! První útočný výpad Česka znamenal rychlý protiútok, který po pravém křídle táhl Mužík, jehož prostrčení našlo JAROMÍRA PYTLÍKA. Ten se zbavil napadajícího protihráče a poté střelou švihem překonal Ruppelta.
    Asistence: Radek Mužík.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 43. Stoffel (Burkhalter) – 2. Pytlík (Mužík), 5. Prymula (Bernovský, Pšenička), 42. Čmiel (Pšenička), 45. Kučeřík (Volráb, Pytlík), 46. Bernovský (Mužík, Pšenička)


    Švýcarsko: Ruppelt (Wyss) – Delémont, Villa (A), Rubanik, Baragano, Schweizer, Landolt, Vouardoux – Stoffel (A), Burkhalter, Dähler – Knak (C), Salzgeber, Schmid – Baumann, Zimmermann, Andersson – Russo, Canova, Marchand
    Česko: Pařík (Škorpík) – Kučeřík (A), Volráb, Žůrek, Tureček, Poizl, Klodner, Homola, Suhrada – Beránek, Peterek, Raška – Rychlovský, Pytlík (A), Mužík (C) – Prymula, Bernovský, Pšenička – Hrubec, Čmiel, Koffer

    Rozhodčí: Hribik, Veselý – Lučan, Kis
    bahis siteleri