Minnesota – Buffalo 2:3 (kon.) | Vancouver – Montreal 2:3 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 6:4 (kon.)
NY Rangers – Florida 4:2 (kon.) | Carolina – Columbus 1:4 (kon.) | Arizona – Boston 1:2 (kon.)
Nashville – Los Angeles 5:3 (kon.) | Calgary – Edmonton 4:2 (kon.) | San Jose – St. Louis 4:0 (kon.)
NY Islanders – Dallas 2:6 (kon.) | Carolina – New Jersey 2:1 (kon.)
konec
New York Islanders
2:6 (1:0, 0:4, 1:2)
Dallas Stars
Neděle 18.11.2018, 19:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Dallas zvítězil se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělního večera. (21:42:27)
     
    Československá stopa

    Roman Polák (DAL) 0 bodů, 1 střela, 20:12 čas na ledě
    Radek Faksa (DAL) 0 bodů, 1 střela, 18:26 čas na ledě
     
    Hvězdy utkání:

    1. Alexandr Radulov (DAL) 2+1
    2. Tyler Seguin (DAL) 1+2
    3. Jamie Benn (DAL) 0+3
     
    Utkání, kterému na konec dominoval Dallas, jenž soupeře zničil šesti branky a potvrdil, že se mu proti ostrovanům daří. Jiskru naděje na začátku poslední dvacetiminutovky vykřesal Scott Mayfield, jenž nachytal Bena Bishopa. Jenže poté si vzal slovo ruský útočník Alexandr Radulov, který zaznamenal druhým zásahem v utkání stou branku v NHL. Celkově byli Islanders střelecky aktivnější, ovšem od soupeře dostali lekci produktivity. o se týče herního pojetí, tak daleko lépe, kromě první dvacetiminutovky, působili hosté.

    Střely na branku: 39:33.
    Střely na branku v této třetině: 11:9.
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    V závěru se mohl ještě prosadit Radek Faksa, který mířil k pravé tyčce. Ovšem Robin Lehner se lapačkou natáhl a se štěstím puk vyrazil vedle branky.
     
    59:11
    Od levého mantinelu vystřelil ještě Anders Lee, jehož pokus zamířil jen nad branku. Hra se otočila a ke střele z levého kruhu se procpal Miro Heiskanen, ale jeho pokus zamířil do dobře postaveného gólmana.
     
    57:01
    Ryan Pulock si z modré čáry sjel až vedle branky, kde zadovkou hledal spoluhráče. Ovšem Jordan Eberle byl ze střelecké pozice odstaven, a tak Ben Bishop může zůstat klidným.
     
    56:04
    Valtteri Filppula už byl ve střelecké pozici, jenže zkusil místo zakončení kličku, po které mu černá guma utekla. Už to vypadalo, že si Ostrované připíšou další slibnou šanci, ale nestalo se tak.
     
    54:40
    Hosté jeli dva na jediného obránce, celou akci na sebe vzal Roope Hintz, jenž vystřelil. Jeho pokus mířil mezi ruku a tělo brankáře, ovšem Robin Lehner mezeru stihl utěsnit.
     
    54:03
    Brock Nelson se s kotoučem dostal až na modrou čáru, odkud nahodil puk na branku. Kotouč se v předbrankovém prostoru snažil ještě tečovat Jordan Eberle, ale Ben Bishop lapačkou zasáhl.
     
    52:52
    Zpoza branky přihrával Anthony Beauvillier, jenž mezi kruhy našel finského veterána. Valtteri Filppula okamžitě vystřelil, ale jeho zakončení zamířilo jen do bránícího hráče na hranici brankoviště.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    51:52
    Od modré čáry vypálil Miro Heiskanen, jehož pokus tahákem brankáři vypadl. Robin Lehner působil poněkud dezorientovaně, ale Dallas se k dorážce nedostal.
     
    51:04
    Na ruském hráči je vidět, že chce vsítit hattrick. Alexandr Radulov se pokusil zakončit z pravé strany, ale trefil jen první bránícího hráče.
     
    50:41
    Domácí celek se hnal do dalšího útoku, který zastavuje ale ofsajd. Hra se vrátí po vystřídání do neutrální zóny.
    49:16 Alexandr RADULOV - 2:6
     
    49:16
    Dallas právě vstřelil branku!
    Velmi rychle se ALEXANDR RADULOV zapisuje mezi střelce podruhé, když vsítil stou branku v NHL! Jamie Benn přihrál na Tylera Seguina, jenž chtěl parťákovi z útoku kotouč vrátit. Ovšem černá guma se od obránce odrazila do brankoviště, kde byl pohotový ruský útočník ve službách Dallasu. Asistence: Tyler Seguin a Jamie Benn.
     
    48:22
    Kotouč se nacházel u zadního mantinelu, poté přišla přihrávka na modrou čáry, kde se nacházel Esa Lindell. Jeho pokus z voleje mířil do horní části branky, ovšem Robin Lehner zasáhl ramenem.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 4. Beauvillier (Komarov, Pulock), 41. Mayfield (Barzal) – 23. Lindell (Seguin, Ja. Benn), 25. Hintz (Spezza), 28. Lindell (Honka, Dickinson), 35. Seguin (Radulov, Ja. Benn), 48. Radulov (Bayreuther, Spezza), 50. Radulov (Seguin, Ja. Benn)


    New York Islanders: Greiss (28. Lehner) – Pulock, Leddy, Mayfield, Hickey, Boychuk, Sbisa – Jo. Bailey, Barzal, Lee (C) – Eberle, B. Nelson, Kühnhackl – Komarov, Filppula, Beauvillier – Clutterbuck, Gionta, Dal Colle.
    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – Lindell, Honka, R. Polák, Heiskanen, Hanley, Bayreuther, Gleason – Radulov, Seguin, Ja. Benn – Spezza, Ničuškin, Hintz – Comeau, Faksa, G. Smith – Dickinson, Janmark.

    Rozhodčí: Furlatt, South – Baker, MacPherson
    ocianews.com