Vladivostok – Minsk 5:1 (kon.) | Kunlun – Spartak Moskva 0:2 (kon.) | Jokerit – Barys 1:2 (0:1 po s.n.)
Riga – Omsk 3:0 (kon.) | HC Slovan – Viťaz 2:3 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
5:1 (1:1, 3:0, 1:0)
HC Dinamo Minsk
Pátek 23.11.2018, 10:00 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (12:26:11)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 4656 diváků!
     
    Československá stopa v utkání

    Vojtěch Polák (VLD) – 1+0, 2 střely, čas na ledě 15:24
    Karel Kubát (VLD) – 0+1, 0 střel, čas na ledě 14:28
     
    Střely na branku: 29 – 18
     
    Je konec! Admiral Vladivostok zvládl dnešní utkání s velkým přehledem a poráží Dinamo Minsk vysoko 5:1! Ve třetí části si už domácí hokejisté s přehledem hlídali svůj náskok a skvěle bránili od červené čáry. Vladivostoku se navíc podařilo přidat pátou branku, kterou vsítil Gleb Zajcev! Dinamo Minsk dnes pouze potvrdilo své trápení!
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Vasilij Strelcov našel Vichareva, který projel do útočného pásma, nicméně v mezikruží už nedostal prostor ani čas k zakončení.
     
    59:08
    Kirill Gotovec dostal přihrávku do útočného pásma, jenže za brankou Vladivostoku si posunul kotouč daleko před sebe a nechal se o něj obrat.
     
    58:27
    Konstantin Glazačev se natahoval po přihrávce do útočného pásma, jenže ke zpracování mu scházely dva kroky.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:41
    Ivan Miščenko dostal prostor na pravé straně, projel s pukem do útočného pásma, ale z ostrého úhlu nedokázal zamířit mezi tři tyče.
     
    57:10
    Alexandr Mereskin uspěl v souboji v obranném pásmu a bekhendem vyhodil kotouč do středního pásma. Domácí už nikam nespěchají.
     
    56:34
    Dinamo se probilo do útočného pásma, nicméně nikdo v dresu hostujícího celku se nedostal ke střele.
    55:50 Gleb ZAJCEV - 5:1
     
    55:50
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Vladivostok přidává ještě pátou branku! Domácí se nastěhovali do útočného pásma. Kotouč nakonec propadl mezi kruhy a GLEB ZAJCEV jej bekhendem uklidil pod břevno! Asistence: Sergej Koňkov, Karel Kubát.
     
    55:10
    Ivan Miščenko podržel puk za vlastní brankou a počkal na střídání svých spoluhráčů. Domácí příznivci si dnešní duel užívají.
     
    54:45
    Domácí celek už dnešní duel pouze dohrává. Hráči domácího Admiralu si jsou vědomi svého vedení a s přehledem nepouštějí soupeře ke střelám.
     
    54:12
    Andrej Stěpanov se po pravé straně dral do útočného pásma, nicméně obránce Stěpan Zacharčuk mu ve středním pásmu vystavil stopku.
     
    53:35
    Kirill Gotovec drží kotouč za brankou běloruského celku a vyčkává na dostřídání svých spoluhráčů. Střídají také domácí.
     
    53:10
    Alexandr Strelcov projel po pravém křídle do útočného pásma a poslal zajímavou pobídku před branku. Nikdo v modrém se ale nenatlačil před obránce.
     
    52:35
    Jevgenij Lisovec neuspěl v přetlačované za brankou domácího celku, nicméně obránce Dinama se skvěle vrátil a odehrál puk do bezpečí.
     
    52:10
    Denis Vicharev vybojoval kotouč v obranném pásmu, objel vlastní branku a rozjel další akci Vladivostoku.
     
    51:16
    Domácí se usadili v útočném pásmu a snaží se šetřit čas. Vladivostok stále drží svůj náskok a sahá po důležitém vítězství.
     
    50:45
    Patrik Wiercioch vyhodil puk z obranného pásma. Na jeho pobídku nikdo v bílém dresu nedosáhl a kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    50:08
    Andrej Kosticyn projel s pukem do útočného pásma, jenže jeho zakončení z ostrého úhlu nemohlo domácího brankáře ohrozit.
     
    49:45
    Ivan Drozdov uspěl v souboji v útočném pásmu, krásně se s pukem otočil a dokonce vypálil. Jeho střela prolétla kolem vzdálenější tyče.
     
    49:15
    Jeden z hráčů Dinama Minsk přejel do útočného pásma ještě před kotoučem a způsobil postavení mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    48:41
    Anton Koroljov vybojoval puk v útočném pásmu, jenže nikdo ze spoluhráčů mu nepřišel pomoci. Ve třetí části se přerušuje opravdu minimálně.
     
    48:17
    Jevgenij Kovyršin uspěl za brankou domácího celku a poslal přihrávku bekhendem mezi kruhy. Nikdo z jeho spoluhráčů se v tomto prostoru nepohyboval.
     
    47:41
    Konstantin Glazačev dojel nepřesné vyhození soupeře a ihned vrátil hru před branku Dinama Minsk. V hale panuje opravdu skvělá atmosféra.
     
    47:10
    Stěpan Zacharčuk vyslal zajímavé nahození od modré čáry. Jeho pobídka letěla na branku, nicméně jeden z hráčů Dinama puk zblokoval.
     
    46:38
    Denis Osipov dojel odražený kotouč v obranném pásmu, jenže sám jej nedokázal vyhodit za modrou čáru. Hráči Vladivostoku skvěle napadají.
     
    46:10
    Vladimir Butuzov svedl tvrdý souboj o puk v rohu útočného pásma. Přetlačovanou s obráncem běloruského celku nakonec prohrál.
     
    45:49
    Hosté v plném počtu.
     
    45:12
    Hostům se znovu podařilo vyhodit puk přes všechny čáry. Vladivostoku se v této přesilové hře rozhodně nedaří.
     
    44:38
    Hokejisté Vladivostoku tentokrát vyrazili do přechodu středem ledové plochy. Zakončení od modré čáry bylo předem odsouzeno k záhubě.
     
    44:10
    Enroth přečetl přihrávku před brankou a podařilo se mu vypíchnout kotouč do bezpečí. Domácí se nemohou usadit v útočném pásmu.
     
    43:49
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Ilja Litvinov – 2 min., vražení na hrazení).
     
    43:45
    Kirill Ďjakov uspěl v souboji u mantinelu v obranném pásmu a vyhodil kotouč za modrou čáru. Hraje se dlouhou dobu bez přerušení.
     
    43:15
    Jhonas Enroth vyjel ven z branky a zastavil prudké nahození Vladivostoku. Hostující brankář si počínal o mnoho lépe než před třetí brankou.
     
    42:35
    Konstantin Glazačev poslal prudkou přihrávku do rohu útočného pásma, nicméně jeho pobídka skončila na holi připraveného obránce soupeře.
     
    42:10
    Karel Kubát se skvěle vrátil do obranného pásma a před Sergejem Kosticynem odehrál kotouč do bezpečí. Dinamo se nemůže dostat do zakončení.
     
    41:35
    Ivan Miščenko uspěl v souboji ve středním pásmu a získal kotouč pro domácí Vladivostok. Domácí hokejisté rozjeli útok od vlastní klece.
     
    41:10
    Ivan Miščenko dostal krásnou přihrávku na modrou čáru, ale vůbec mu nevyšlo zpracování. Jeho pobídka prolétla nad brankou soupeře.
     
    40:42
    Hosté v plném počtu.
     
    40:10
    Domácí celek uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny. Vladivostok v jejím úvodu dohrává přesilovou hru z předchozí části.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 22 – 14
     
    Druhá třetina je minulostí! Prostřední perioda se mnohem lépe vydařila domácímu Vladivostoku! Do vedení poslal domácí celek Vasilij Strelcov! Ve 26. minutě navíc udělal velkou chybu brankář Enroth a Alexandr Černikov si připsal snadný zásah! Domácí navíc hráli přesilovku, ve které se pěknou tečí trefil Vojtěch Polák! Po čtyřiceti minutách je stav 4:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:32
    Konstantin Glazačev zavezl kotouč do útočného pásma, jenže neuspěl v přetlačované u mantinelu. Domácí přesto udrželi útočnou třetinu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:42
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Jonathon Blum – 2 min., nedovolené bránění).
     
    38:38
    Ivan Drozdov dostal dlouhou přihrávku do útočného pásma, dostal se do zakončení, ale jeho rána zápěstím skončila na betonu brankáře.
     
    38:12
    Jurij Kozlovskij vybojoval kotouč ve středním pásmu, dostal se ke kotouči, ale jeho následná rozehrávka byla hodně kostrbatá.
     
    37:38
    Konstantin Glazačev uspěl v souboji u mantinelu na levé straně hrací plochy, jenže nikdo z jeho spoluhráčů nedosáhl na následnou přihrávku.
     
    37:10
    Roman Tatalin projel s kotoučem po pravém křídle do útočného pásma, ale jeho průnik skončil už kousek za modrou čárou.
     
    36:38
    Alexandr Kogaljov spěchal za nahozením do rohu útočného pásma, nicméně jeho přihrávka bekhendem před branku nenašla nikoho v bílém.
     
    36:10
    Koňkov si nabruslil na krásnou přihrávku do útočného pásma, ale vůbec mu nevyšlo převzetí kotouče. Hosté mohou zaútočit.
     
    35:36
    Domácí hráči uklidňují hru ve vlastním obranném pásmu a čekají na vystřídání. Čerstvé síly posílá na led také hostující lodivod.
     
    35:10
    Konstantin Glazačev si nabruslil na pěknou přihrávku do útočného pásma, ale příliš dlouho si rovnal kotouč na čepeli a nedostal se ke střele.
     
    34:29
    Hosté v plném počtu.
     
    34:00
    Hosté se nyní dostali ke kotouči za vlastní brankou a vyhodili kotouč přes všechny čáry. Vladivostok musí zaútočit od své branky.
     
    33:05
    Domácí jeli ve třech proti jedinému zadákovi hostujícího celku, jenže hráčům Vladivostoku nevyšla kombinace a sami se připravili o zakončení.
     
    32:29
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Patrik Wiercioch – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:25
    Znovu se domácím hráčům podařilo vyvézt kotouč do útočného pásma. Hokejisté Vladivostoku se mohou těšit skvělé podpory svých fanoušků.
     
    31:38
    Vladimir Butuzov vyvezl puk do útočného pásma a nahodil jej za branku Dinama Minsk. Běloruskému celku se nedaří ani v přesilové hře.
     
    31:15
    Jevgenij Lisovec zavezl kotouč do útočného pásma, ale hosté si nedokázali přesně přihrát. Hráči Vladivostoku vyhodili kotouč přes všechny čáry.
     
    30:46
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Roman Tatalin – 2 min., podrážení).
     
    30:45
    Roman Tatalin dostal nabito na modrou čáru a pohotově vypálil příklepem. Jhonas Enroth předvedl vynikající zákrok betonem.
     
    30:20
    Alexandr Černikov se krásně otočil v rohu útočného pásma, ale jeho pobídka byla hodně nepřesná. Kotouč se odrazil mimo tři tyče.
     
    29:51
    Alexandr Strelcov se natahoval po prudké přihrávce před branku Minsku, jenže špičkou čepele nedokázal kotouč usměrnit do branky.
     
    29:36
    Hosté vypadají hodně opaření! Hráčům Dinama Minsk se v posledních minutách nedaří vůbec nic. Vladivostok jasně vévodí dění na ledě.
    28:14 Vojtěch POLÁK - 4:1
     
    28:14
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Admiral Vladivostok využívá přesilovou hru a přidává svou čtvrtou branku! VOJTĚCH POLÁK dostal prostor před brankou a skvěle tečoval nahození od modré čáry! Asistence: Roman Tatalin, Sergej Koňkov.
     
    27:26
    Kirill Voronin poslal prudkou přihrávku před branku Dinama Minsk. Nikdo v modrém dresu se do zakončení nedostal.
     
    27:03
    Bude se vylučovat! Dvě minuty za podrážení dostává Jevgenij Lisovec.
     
    26:38
    Konstantin Glazačev dostal přihrávku do útočného pásma, ale už se nedokázal prosmýknout do zakončení.
    26:01 Alexandr ČERNIKOV - 3:1
     
    26:01
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí celek se znovu dokázal prosadit a navyšuje své vedení na 3:1! Jhonas Enroth vyjel ven z branky, Kirill Voronin byl rychlejší, přihrál před branku a ALEXANDR ČERNIKOV už měl snadnou práci! Asistence: Kirill Voronin, Artur Karmaškov.
     
    25:34
    Denis Kazionov dostal přihrávku do útočného pásma, prosvištěl do rohu kluziště, ale jeho bekhendová pobídka skončila na holi domácího hráče.
     
    25:15
    Kirill Gotovec dostal nabito na modrou čáru a pohotově zakončil. Jeho dělovka prolétla kolem branky Admiralu Vladivostok.
     
    24:50
    Hosté vybojovali kotouč ve středním pásmu a nahodili jej za branku domácího mužstva. V hale nyní panuje parádní atmosféra.
    23:55 Vasilij STRELCOV - 2:1
     
    23:55
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí celek přidává druhou branku a znovu se dostává do vedení! Alexandr Strelcov poslal zajímavou zadovku mezi kruhy a VASILIJ STRELCOV! Asistence: Alexandr Strelcov, Alexandr Černikov.
     
    23:38
    Stěpan Zacharčuk udržel pro domácí celek útočné pásmo, srovnal si kotouč na forhend, jenže jeho nahození prolétlo kolem branky.
     
    23:10
    Vladimir Butuzov vybojoval puk za brankou Dinama, poslal prudkou přihrávku mezi kruhy, jenže jeho střela byla nepřesná.
     
    22:32
    Vasilij Strelcov spěchal za pobídkou do útočného pásma, nicméně proti pozornému obránci Lisovcovi nedokázal přesně zakončit. Puk vybojoval Minsk.
     
    22:10
    Anton Koroljov dostal pobídku na modrou čáru, prosmýkl se do útočného pásma, ale nikdo v modrém dresu mu nepřišel pomoci.
     
    21:38
    Alexandr Černikov svedl souboj v rohu útočného pásma. Ihned se u něj zjevil obránce v bílém dresu, nicméně nikdo z hráčů Minsku jej o puk neobral.
     
    21:10
    Vladimir Butuzov vybojoval kotouč ve středním pásmu. Domácí hokejista získal kotouč, poslal přihrávku na levou stranu, ale nikdo v modrém se k puku nedostal.
     
    20:38
    Kristian Chenkel dostal přihrávku na modrou čáru, skvěle si kotouč zpracoval a nahodil jej od modré čáry. Jeho pokus pouze zaduněl o zadní mantinel.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Hráči Minsku se ihned vydali do útočného pásma, ale nikdo v bílém se nedostal do zakončení.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 10 – 8
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali hodně zajímavý hokej. Dlouhou dobu se bojovalo prakticky o každý metr ledové plochy. Domácí Vladivostok se v 19. minutě dostal do vedení zásluhou Mereskina! Vedení však Vladivostoku dlouho nevydrželo. O třicet sekund později totiž dokázal vyrovnat Dmitrij Bujnickij! Do šaten se proto odchází za stavu 1:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:28
    Vladimir Butuzov dostal krásnou přihrávku na levou stranu, projel s kotoučem do útočného pásma, ale jeho zakončení bylo hodně nepřesné.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
    18:29 Dmitrij BUJNICKIJ - 1:1
     
    18:29
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácím jejich vedení dlouho nevydrželo! DMITRIJ BUJNICKIJ dostal krásnou přihrávku na levou stranu a jeho zakončení příklepem skončilo za zády domácího brankáře! Asistence: Denis Osipov, Patrik Wiercioch.
    18:10 Alexandr MERESKIN - 1:0
     
    18:10
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    A nakonec je to branka! Vladivostok se dostává do vedení! Po předchozím zakončení poslal jeden z domácích hráčů přihrávku mezi kruhy a ALEXANDR MERESKIN dopravil puk do sítě. Obránce Minsku jej zastavil až za brankovou čárou! Asistence: Kirill Ďjakov, Konstantin Glazačev.
     
    18:10
    Rozhodčí se ještě radí s kolegou u videa, zda po předchozím závaru před branku Dinama neskončil kotouč za brankovou čárou!
     
    18:00
    Konstantin Glazačev dostal krásnou přihrávku na modrou čáru, jenže jeho zakončení skončilo na levém betonu hostujícího brankáře Enrotha.
     
    17:41
    Artur Gavrus se na modré čáře snažil udržet kotouč v útočném pásmu, nicméně Alexandr Strelcov jej bekhendem dokázal vypíchnout za modrou čáru.
     
    17:10
    Hostující obránci si nyní vyměňují krátké přihrávky v obranném pásmu. Nikdo v modrém dresu jejich rozehrávku neatakuje. Oba týmy střídají.
     
    16:38
    Denis Vicharev bojoval o kotouč na modré čáře, nicméně jeden z hostujících hráčů mu vystavil stopku tvrdým hitem. Sudí vylučovat nebudou.
     
    16:16
    Jevgenij Lisovec projel s kotoučem po levém křídle do útočného pásma, jenže jeden z obránců jej vytlačil k mantinelu.
     
    15:22
    Hokejisté Dinama Minsk se nyní osvobodili jen za cenu zakázaného uvolnění. Vhazovat se bude před Jhonasem Enrothem.
     
    15:10
    Kirill Voronin nahodil kotouč před branku hostujícího celku. Nikdo v modrém dresu ale nedokázal odražený kotouč dorazit do sítě.
     
    14:26
    Jeden z hráčů hostujícího celku zahrál při přechodu do útočného pásma vysokou holí, což neuniklo zraku rozhodčího. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    14:08
    Domácí v plném počtu.
     
    13:22
    Jevgenij Kovyršin projel s kotoučem do útočného pásma, nicméně jeho zakončení skončilo v lapačce připraveného Krasotkina. Vhazovat se bude po levé straně domácího gólmana.
     
    13:05
    Domácí se skvěle brání! Hokejisté Admiralu Vladivostok vybojovali kotouč za brankou domácího celku a vyhodili jej přes všechny čáry.
     
    12:08
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Karel Kubát – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    12:06
    Jevgenij Lisovec vybojoval puk za brankou běloruského celku a dokázal jej vyhodit podél mantinelu. Nikdo v bílém za jeho vyhozením nespěchal.
     
    11:35
    Hraje se hodně dlouhou dobu bez přerušení. Nikdo z hráčů na ledě se zatím nemůže dostat do zakončení. Bojuje se o každý metr ledové plochy.
     
    11:12
    Anton Koroljov napadal rozehrávku běloruského celku na modré čáře. Domácí útočník málem dosáhl na pomalou přihrávku.
     
    10:37
    Stěpan Zacharčuk dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, prosmýkl se za modrou čáru, ale Kristian Chenkel jej v důrazném souboji zastavil.
     
    10:12
    Artur Karmaškov projel s kotoučem do útočného pásma, ale jeho nahození za branku Dinama neskončilo na holi nikoho v modrém dresu.
     
    09:36
    Kirill Voronin vybojoval vyhozený kotouč v obranném pásmu, vybruslil s ním do středního pásma, ale jeho nahození dokázala obrana Minsku zneškodnit.
     
    09:10
    Gleb Zajcev napadal rozehrávku hostujícího celku v jeho obranném pásmu. Hokejisté Admiralu se na malou chvíli usadili v útočném pásmu, ale zatím tomu chybí střelba.
     
    08:29
    Domácí v plném počtu.
     
    08:05
    Sergej Kosticyn se tentokrát dostal až na pravý kruh, ale jeho zakončení zápěstím prosvištělo kolem branky domácího celku. Hosté ale zůstávají u puku.
     
    07:38
    Sergej Kosticyn dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, jenže jeho zakončení prolétlo kolem branky a domácí následně vyhodili puk.
     
    07:05
    Hostům se zatím v přesilovce zatím nedaří. Domácí hokejisté vybojovali kotouč a bez problému jej vyhodili přes všechny čáry.
     
    06:29
    Bude se poprvé vylučovat. Dvě minuty za podrážení dostává domácí Vojtěch Polák.
     
    06:27
    Dmitrij Bujnickij vybojoval kotouč v rohu útočného pásma, kde u něj okamžitě vyplavali dva obránci v modrém, kteří jej obrali o kotouč.
     
    06:10
    Ivan Miščenko neprocedil přihrávku přes střední pásmo. Jeden z hráčů Dinama jeho pobídku dokázal zablokovat.
     
    05:32
    Jurij Kozlovskij poslal krásnou přihrávku do útočného pásma, jenže Alexandr Černikov byl příliš netrpělivý a projel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    05:10
    Kirill Voronin dostal přihrávku za branku vlastního celku. Domácí brankář poté našel Glazačeva přihrávkou na pravou stranu, který však přišel o puk.
     
    04:35
    Alexandr Mereskin dostal přihrávku za branku hostujícího celku, krásně se otočil, jenže jeho bekhendová pobídka byla nepřesná.
     
    04:10
    Roman Tatalin rozjel další akci Vladivostoku po levém křídle. Nakonec se dostal až před soupeřovu branku, jenže jeho rána byla nepřesná.
     
    03:35
    Denis Kazionov vybojoval kotouč v rohu útočného pásma, vybruslil si kolem mantinelu do střelecké pozice, ale Anton Krasotkin jeho pokus zastavil.
     
    03:01
    Vladivostoku se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Butuzov nedosáhl na prudké nahození a kotouč prosvištěl na zakázané uvolnění.
     
    02:35
    Kristian Chenkel dostal přihrávku na modrou čáru, nicméně zakončení se mu vůbec nepovedlo. Hostující obránce při zakončení zlomil hokejku.
     
    02:15
    Lisovec dostal přihrávku do středního pásma a poslal krásnou pobídku do útočného pásma. Domácí zadáci však vybojovali puk pro sebe.
     
    01:28
    Vladimir Butuzov projel po pravém křídle do útočného pásma a bakhendem hledal Poláka. Český útočník se k zakončení nedostal.
     
    01:02
    Vladimir Butuzov byl příliš netrpělivý a projel do útočného pásma ještě před kotoučem. Postavení mimo hru, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    00:35
    Alexandr Ugolnikov vybojoval kotouč za vlastní brankou, počkal na dostřídání svých spoluhráčů a rozjel akci Admiralu. Nikdo v modrém na jeho pobídku nedosáhl.
     
    00:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Dinamo se ihned vydalo do útoku, ale prudké nahození zastavil první obránce.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní běloruská a ruská hymna.
     
    Oba týmy už jsou na ledové ploše. Vladivostok bude hrát v modrém, zatímco běloruský celek přijel v bílých dresech.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Admiral Vladivostok: Krasotkin (Serebrjakov) – S. Zacharčuk, Ugolnikov, Kozlovskij, Miščenko, Kubát, Tatalin, Ďjakov, Karmaškov – Černikov, A. Strelcov, V. Strelcov – Vicharev, Koroljov, V. Butuzov – V. Polák, Koňkov, Zajcev – Glazačev, Mereskin, K. Voronin.

    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Gotovec, Wiercioch, Lisovec, Chenkel, D. Osipov, Blum, Znacharenko – Kogaljov, A. Kosticyn, S. Kosticyn – Denis Kazionov, Pavlovič, Gavrus – An. Stěpanov, Kovyršin, Bujnickij – Litvinov, Arťomov, Drozdov..
     
    Češi a Slováci

    V dresu domácího celku nastupuje trio Kubát, Hovorka, Polák.
     
    Admiral Vladivostok

    Dnešní domácí Admiral Vladivostok zatím odehrál třicet zápasů, ve kterých nasbíral čtrnáct zápasů a je na posledním místě Východní konference. Na předposlední Novosibirsk už nyní ztrácí pět bodů. V posledních pěti zápasech navíc Admiral nasbíral jediný bod. Naposledy prohrál doma 2:4 se Spartakem Moskva a inkasoval už 103 branek! Nejproduktivnějším hráčem Vladivostoku je Černikov.
     
    HC Dinamo Minsk

    Jediný běloruský zástupce v KHL zatím neprožívá zrovna dobrou sezónu. Minsk zatím odehrál třicet zápasů, ve kterých nasbíral dvacet bodů a patří mu až jedenáctá pozice Západní konference. Dinamo totiž nezvládá rozhodnout vyrovnané zápasy, což běloruský celek stojí spoustu sil. Naposledy prohrálo 4:1 na ledě Kunlunu. Nejproduktivnějším hráčem je Andrej Kosticyn, který má na kontě sedmnáct kanadských bodů.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Admiralem Vladivostok a Dinamem Minsk. Zápas začíná v 10 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 19. Mereskin (Ďjakov, Glazačev), 24. V. Strelcov (A. Strelcov, Černikov), 27. Černikov (K. Voronin, Karmaškov), 29. V. Polák (Tatalin, Koňkov), 56. Zajcev (Koňkov, Kubát) – 19. Bujnickij (D. Osipov, Wiercioch)


    Admiral Vladivostok: Krasotkin (Serebrjakov) – S. Zacharčuk, Ugolnikov, Kozlovskij, Miščenko, Kubát, Tatalin, Ďjakov, Karmaškov – Černikov, A. Strelcov, V. Strelcov – Vicharev, Koroljov, V. Butuzov – V. Polák, Koňkov, Zajcev – Glazačev, Mereskin, K. Voronin.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Gotovec, Wiercioch, Lisovec, Chenkel, D. Osipov, Blum, Znacharenko – Kogaljov, A. Kosticyn, S. Kosticyn – Denis Kazionov, Pavlovič, Gavrus – An. Stěpanov, Kovyršin, Bujnickij – Litvinov, Arťomov, Drozdov.

    Rozhodčí: Fatějev, Ovčinkov – Judin, Bersenjov

    Diváci: 4656
    bahis siteleri