Chabarovsk – Soči 2:3 (2:3 po s.n.) | Kunlun – Novosibirsk 4:2 (kon.) | Čeljabinsk – Vladivostok 2:1 (kon.)
Ufa – Magnitogorsk 0:4 (kon.) | Omsk – Jekatěrinburg 3:0 (kon.) | Spartak Moskva – Čerepovec 3:0 (kon.)
konec
Avangard Omsk
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Čtvrtek 29.11.2018, 17:30 • Balašicha Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:01 Cody FRANSON - 3:0
     
    51:01
    Avangard právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná početní výhoda sice skončila, ovšem domácí se prosazují z klasické přesilovky. Spoustu prostoru dostal CODY FRANSON, jehož nenápadná střela skončila v síti! Asistence: Sergej Širokov a David Desharnais.
    08:14 Ville POKKA - 2:0
     
    08:14
    Avangard právě vstřelil branku!
    Dlouho se hrálo u mantinelu, odkud přišla přihrávka na modrou čáru. Úplně volný VILLE POKKA na nič nečekal a střílel. Jeho rána se zastavila až v síti, Kovář toho moc neviděl! Asistence: Alexej Jemelin a Ilja Michejev.
    04:38 Semjon KOŠELEV - 1:0
     
    04:38
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tak to je pro hosty hodně kruté, domácí se z první vážnější útočné akce prosazují a jdou do vedení! Parádně to na levé straně udělal Talbot. Ten se zbavil obránce, následně našel SEMJONA KOŠELEVA, který puk poslal do prázdné branky. Kovář si na svůj první zákrok bude muset počkat! Asistence: Maxime Talbot a David Desharnais.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 5. Košelev (Talbot, Desharnais), 9. Pokka (Jemelin, I. Michejev), 52. Franson (Širokov, Desharnais)


    Avangard Omsk: Bobkov (Šilin) – Franson (C), J. Medveděv, Pokka (A), Jemelin, Čudinov, Pivcakin (A) – I. Michejev, Zernov, Širokov – K. Petrov, K. Semjonov, Stålberg – Košelev, Desharnais, Talbot – Jakimov, Stas, A. Galimov – Manukjan, Jaremčuk.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář – Ljamin, Alexej Vasilevskij (A), Mamkin, D. Bodrov (A), I. Višněvskij, Gurkin, Valitov, Mišarin – Sexton, Paré, A. Garejev – Milovzorov, Kučerjavenko, Krikunov – Golyšev, S. Da Costa, Dawes (C) – Litovčenko, Torčeňuk, Rassejkin.

    Rozhodčí: Morozov, Ravodin – Majtak, Šeljanin
    bahis siteleri