Celta Vigo – Huesca 2:0 (kon.) | Valladolid – Leganés 2:4 (kon.) | Getafe – Espanyol 3:0 (kon.)
Real Madrid – Valencia 2:0 (kon.)
konec
Celta de Vigo
2:0 (1:0)
SD Huesca
Sobota 01.12.2018, 13:00 • Estadio Balaídos • Španělská LaLiga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 6:5. Fauly: 13:14. (14:50:56)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí celkem očekávaným vítězstvím Celty Vigo, která svého soupeře porazila poměrem 2:0. První poločas nám nabídl pouze jednu branku, a sice z domácí strany. Změna stran Huesce moc neprospěla, neboť směrem dopředu byl i nadále aktivnější domácí celek. Nováček soutěže pokaždé narážel na připravenou obranu soupeře, Celta si navíc přichystala rozhodující branku, kterou opět vsítil Aspas. Huesca ještě dohrávala utkání bez zraněného Akapa, což určitě stálo hodně sil.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Celta podnikla rychlý protiútok, jenomže Jozabed nedokázal ideálně přihrát do tandemu Morovi.
     
    90+1
    Nyní to po levém křídle zkoušel Cucho, který si navedl míč na pravou nohu a poté našel pouze nohu protihráče. Huesca ale zatlačila svého soupeře.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Zdá se, že o vítězi utkání je rozhodnuto, Huesca se dost možná nedostane ani ke kontaktní brance.
     
    88
    Poslední minuty nepřináší nic moc atraktivního. Celta se snaží neudělat žádnou fatální chybu, což se zatím celkem daří. Huesca je úplně bez sil.
     
    87
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Iago Aspas, přichází Emre Mor.
     
    85
    Aspas se zjevil v hodně netradiční pozici, a sice u pravé postranní čáry. Posléze si narazil s Jozabedem, jenomže zakončení poslal do boční sítě.
     
    84
    Jenomže taktickým zákrokem si pomohl napadající Yokuslu, který zavadil o kopačku Gómeze. Celta se vrací zpět za míč, soupeř ihned rozehrál.
     
    83
    Nakonec to Beltrán zkoušel ve spolupráci s Jozabedem, jenomže přihrávka druhého jmenovaného byla příliš prudká. Huesca tak může vyvézt balón.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Celta je i po druhé brance o poznání aktivnější, hosté se většinu času pouze brání.
     
    81
    Byl to právě Beltrán, kdo obstaral rohový kop z pravé strany. Po jeho nabídce se dostal k míči Exteita, který bezmyšlenkovitě odkopl míč do zámezí.
     
    80
    Mezitím se Beltrán postaral o provedení volného kopu, kterým našel Gómeze. Ten ihned roztáhl hru na Malla, který vybojoval rohový kop.
     
    79
    Tohle bude pro nováčka soutěže hodně složitý úkol. Nejen, že prohrává o dvě branky, navíc zřejmě bude dohrávat bez zraněného Akapa.
     
    78
    Akapo ještě zůstal ležet na zemi, ihned k němu přispěchal lékařský personál, který si ho vzal do péče. Huesca ale využila všechny střídání.
    77. Iago ASPAS - 2:0
     
    77
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Je tu dvoubrankové vedení pro domácí! IAGO ASPAS se řítil za dlouhým pasem, poté v důrazném souboji obelstil Akapa, který si zřejmě ještě přivodil zranění. Proto na samostatný únik protihráče vůbec nereagoval, domácí forvard proto v poklidu překonal Jovanoviće.

    David Suchý

    Branky: 39. Aspas (Mallo), 77. Aspas (Hjulsager)

    Karty:   32. Boufal (CVG), 59. Blanco (CVG) – 29. Cucho (HSC), 31. Musto (HSC), 37. Etxeita (HSC)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 6:5. Fauly: 13:14.
    Celta de Vigo: Blanco – Mallo (C), N. Araujo, Costas, Juncà – Méndez (75. Beltrán), Yokuşlu, Jozabed, Boufal (63. Hjulsager) – Gómez, Aspas (87. Mor).
    Náhradníci: S. Álvarez – Alonso, Cabral, Beltrán, Mor, Hjulsager, K. Vázquez.

    SD Huesca: Jovanović – Miramón, Pulido, Etxeita (C), Akapo – Musto (46. Gürler), Moisés Gómez – Gallar (46. Aguilera), Rivera Hernández, Ferreiro (62. Ávila) – Cucho.
    Náhradníci: Werner – Aguilera, Ávila, Gürler, Insua, S. Longo, Sastre.

    Rozhodčí: Cordero – Escuela, Cerezo
    bahis siteleri