Jablonec – Zlín 4:0 (kon.) | Opava – Slavia 2:3 (kon.)
konec
FK Jablonec
4:0 (2:0)
FC Zlín
Pondělí 03.12.2018, 17:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • FORTUNA:LIGA • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To už je ode mne ze Střelnice vše, přeji příjemný večer. Někdy příště se budu těšit znovu na počtenou! (18:55:34)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 10:3. Rohy: 3:3.
     
    Jablonec s grácií ovládl souboj o třetí příčku a posouvá se v tabulce před Spartu!

    Druhý poločas žádné velké vzepětí Zlína nenabídl. Tomáš Holeš se prezentoval luxusní ranou z voleje a zvýšil na 3:0. Jablonečtí hru nadále kontrolovali a po spolupráci s Martinem Doležalem se prosadil rovněž příchozí Jan Chramosta!
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Ve dvouminutovém nastavení se zelenobílí vydali ještě do jedné akce. Ta příliš vzruchu nepřinesla, Jan Chramosta se totiž dostal k míči díky postavení mimo hru.
    90. Hostující obrana neexistuje, hosty zase zachraňoval Dostál
     
    90
    Velká šance na závěr! Tečovaný centr Eduarda Sobola se odrazil k Janu Chramostovi. Ten ještě posunul doleva na Martina Doležala, jehož střelu bez přípravy zalepil Dostál do rukavic.
     
    89
    Tomáš Hübschman přenesl hru na Davida Lischku. Jablonečtí poté získali autové vhazování, o které se od levé postranní čáry postará Matěj Hanousek.
     
    88
    Zoran Gajič vypustil z levé strany velmi dobrý střílený centr. Ten prosvištěl až k Jeanu-Davidovi Beauguelovi, který ho do sítě netečoval, jenže stejně se mává ofsajd.
     
    87
    Jean-David Beauguel neúspěšně chtěl poslat míč mezi Sobolovy nohy. Ten se mu posléze snažil oplatit stejnou mincí, nicméně úspěšný nebyl ani on.
     
    85
    Miloš Kratochvíl odehrál velmi slušný zápas, při svém odchodu si tedy užívá potlesk na otevřené scéně. Do zápasu zasáhne také Nikola Janković.
     
    85
    Jablonec se už za současného stavu nemá důvod někam zvláště hnát, přesto zůstává iniciativa na jejich kopačkách. Kombinace nyní probíhá přes přihrávky po zemi.
    83. Jan CHRAMOSTA - 4:0
     
    83
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Zelenobílí přidávají už čtvrtý gól! JAN CHRAMOSTA se krátce po svém příchodu na hřiště díky povedené narážečce s Martinem Doležalem dostal ke střele zblízka a procedil balon přes padajícího Stanislava Dostála až za čáru! Situaci ještě kontroloval Eduard Sobol, dorážka už nicméně zapotřebí nebyla.
     
    82
    A nedlouho poté střídá také Fastav. Za hřiště odchází Petr Jiráček, kterému sportovně zatleskali domácí příznivci. Nahrazuje ho Patrik Slaměna.
     
    82
    Michal Trávník se už do hry nevrátí, nahrazuje ho ukrajinský záložník Eduard Sobol.
     
    80
    Matěj Hanousek ve středu pole narazil na Róberta Matejova. Útok Zlína se změnil z rychlého na postupný, Jablonečtí se formují.
     
    78
    Michal Trávník je mezitím ošetřován u postranní čáry. Petr Rada přidává další peprná slovíčka, na což už reaguje také Michal Bílek. U střídaček to v tuto chvíli žije.

    Ondřej Belák


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 43. Lischka (V. Kubista), 45. Doležal (V. Kubista), 57. Holeš (Doležal), 83. Chramosta (Doležal)

    Karty:   33. Trávník (JAB) – 20. Vyhnal (ZLN)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 10:3. Rohy: 3:3.
    FK Jablonec: V. Hrubý – Holeš, Hovorka, Lischka, Matěj Hanousek – Hübschman (C) – Trávník (82. Sobol), V. Kubista (75. Chramosta), Považanec, Kratochvíl (85. Janković) – Doležal.
    Náhradníci: Hanuš – Břečka, Janković, Sobol, Chramosta.

    FC Zlín: S. Dostál – Hnaníček (6. Bačo), P. Buchta, Gajič – Matejov, Jiráček (C) (82. Slaměna), Li. Holík (64. Hronek), Podio, Bartošák – Beauguel, Vyhnal.
    Náhradníci: Šiška – Bačo, J. Balić, Lu. Holík, Masař, Hronek, Slaměna.

    Rozhodčí: Machálek – Moláček, Hrabovský.

    Diváci: 1 608
    bahis siteleri