Mladá Boleslav – Bohemians 1905 2:4 (kon.) | Dukla Praha – Příbram 3:2 (kon.) | Sparta – Plzeň 2:0 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
2:0 (1:0)
FC Viktoria Plzeň
Pondělí 03.12.2018, 13:00 • Generali Arena, Praha-Bubeneč • Juniorská liga – Čechy • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím pražské Sparty, která svého soupeře porazila poměrem 2:0. I ve druhém dějství jsme sledovali velice bojovnou podívanou, která nabízela celou řadu osobních soubojů. Vyložených šancí jsme moc neviděli, i přesto byla směrem dopředu nebezpečnější Sparta, jenž se nakonec dočkala druhé branky, která byla zároveň tou poslední. Hosté se dnes marně dostávali za obranu soupeře, Kotek si tak moc práce nepřipsal. (14:51:09)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. O vítězi se zdá být rozhodnuto, Viktoria se stále nemůže dostat na dostřel Kotkovi.
     
    88
    Pavlíkova kolmice směřovala na Kepla, který ještě přihrával do strany. Následně před brankáře zamířil centr, který stačil odklidit domácí Burda.
     
    87
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Václav Dudl, přichází Martin Ambler.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Néstor Albiach, přichází Radim Prokopec.
     
    85
    Novotný načasoval svůj náběh za obranu, načež se dostal ke střele z velkého úhlu. Rána pravačkou směřovala vedle, Sváček nemusel zasahovat.
     
    84
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Sparta si v poklidu hlídá dvoubrankové vedení, naopak hostující celek je úplně neškodný.
     
    83
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Lamine Traoré, přichází Jakub Sláma.
     
    82
    Nakonec se po pravé straně vydal Pihrt, který ale fauloval jednoho z protihráčů. Hra je opět přerušena, Sparta bude rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    81
    Albiach chtěl patičkou posunout míč za sebe, což se ale vůbec nepodařilo. K balónu se tak dostal hostující Jan Pek, který váhá s přihrávku do strany.
     
    80
    U postranní čáry jsme sledovali hodně ostrý zákrok v podání jednoho z hostů. Na nic vážného to nevypadá, mělo by se pokračovat ve hře.
     
    79
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Lukáš Provod, přichází Marek Patrovský.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Filip Maksić, přichází Václav Penc.
     
    78
    Nyní nesledujeme zrovna pohlednou podívanou. Mezitím se autového vhazování ujal hostující Pavlík, který si okamžitě vybral kolegu Provoda.
     
    77
    Na pravém křídle ještě zabojoval o míč Traoré, který vybojoval autové vhazování. Po něm se ale nedostal k balónu naběhnuvší Cabadaj.
     
    77
    Žlutou kartu dostává David Kraml (FC Viktoria Plzeň).
     
    76
    Na druhé straně to Červak zkusil přihrávkou na Dudla, který mu míč okamžitě vrátil. Pražané se snaží zdlouhavou kombinací uspat soupeře.
     
    75
    Posléze se po pravé straně vydal Arzberger, který svojí přihrávku poslal pouze do nohy protihráče. Plzeň se tak ujme dalšího autového vhazování.
     
    74
    Brankář Sváček se ujal dalšího odkopu od své branky. Ten zamířil daleko na druhou stranu hrací plochy, kde se ve vzduchu prosadil Kepl.
     
    72
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Kryštof Pavlík, přichází David Kraml.

    David Suchý

    Branky: 4. Traoré, 67. Dudl

    Karty:   25. Burda (SPA), 28. Novotný (SPA), 41. Červak (SPA) – 71. Pek (PLZ), 77. Kraml (PLZ)


    AC Sparta Praha: Kotek – Červak, Maksić (79. Penc), Burda (C), Dudl (87. Prokopec), Palečko, Traoré (83. Sláma), Cabadaj, Hájek, Albiach, Novotný (87. Ambler)
    Náhradníci: Penc, Tasić, Prokopec, Sláma, Ambler, Alhassan, Koleilat

    FC Viktoria Plzeň: Sváček – Brož, Kepl (35. Pihrt), Bucha, Arzberger, Provod (79. Patrovský), Petr (46. Bartůněk), Řezáč (46. J. Pek), Svoboda, Pavlík (C) (72. Kraml), O. Pek
    Náhradníci: Novák – Pihrt, J. Pek, Kraml, Patrovský, Bartůněk

    Rozhodčí: Severýn – Fišer, Pfeifer
    ocianews.com