Polsko U18 – SR 18 3:11 (kon.) | Maďarsko U18 – Česko U16 2:5 (kon.)
konec
Maďarsko U18
2:5 (1:0, 1:1, 0:4)
Česko U16
Pátek 14.12.2018, 18:00 • PSG aréna, Zlín • Turnaj olympijských nadějí Visegrádské čtyřky (ženy)
Partner:
     
    59:59
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    ...a v poslední sekundě opravdu završujeme avizované bůra, to je neskutečná paráda! LUCIE GRUNTOVÁ dorazila puk do branky a protože vzápětí zazněla siréna, celá střídačka naskákala na led a českou střelkyni zavalila – 2:5! Asistence: Markéta Mazancová.
     
    59:11
    Aneta Dýcková by mohla dostat puk před odkrytou klec, když ji zezadu zasáhla Gaitzová (HUN). Rozhodčí to posoudil jako faul, takže budeme zápas dohrávat v přesilovce!
     
    57:47
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Skvělá třetí třetina pokračuje, Češky nechtějí připustit drama a zvyšují vedení! Nejdřív spíš jen šetřily čas, ale potom se ke střele od modré čáry dostala Lucie Kučerová a ADRIANA DUBOVÁ tečovala puk mezi betony brankářky – 2:4!! Asistence: Lucie Kučerová.
     
    54:22
    Jdeme na přesilovku, a to po výborném střídání Markéty Mazancové. Nejdřív nabrala parádní rychlost na levé straně, ale Maďarka ji stínovala. Potom se dostávala k dorážce, když ji Míra Seregélyová (HUN) lehce zahákovala.
     
    53:01
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Fantazie, ze stavu 0:2 otáčíme skóre a poprvé v zápase vedeme!! Co se nepodařilo před brankou, to dokonala DENISA HABARTOVÁ. K české obránkyni se odrazil puk do zadní pozice, tak do něj neskutečně práskla a zařidila další výbuch euforie na české střídačce – 2:3! Bez asistence.
     
    52:26
    Akce střídá akci, sledujeme hokej v obrovském tempu nahoru – dolů. Alexandra Hřívová drží české naděje proti nebezpečné Míre Seregélyové.
     
    51:37
    Protiútok zakončený Pázmandiovou Češky přestály, druhá hráčka se k vyraženému puku nedostala, a zase jsme přejeli dopředu. Krásnému slalomu Aničky Kalové chybělo málo a mohli jsme vést!
     
    50:49
    Po lepší maďarské chvilce se do brankoviště natlačily Gruntová s Bartákovou, v hustém provozu však nedokázaly puk dorazit.
     
    49:55
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Ale teď už je vyrovnání na světě a česká střídačka nadskočila obrovskou radostí! Po vyhraném vhazování a střele od modré čáry si na puk před brankovištěm počkala ADRIANA DUBOVÁ, bekhendem si krásně obhodila gólmanku a zasunula do prázdné branky – 2:2! Asistence: Andrea Trnková.
     
    49:36
    Dnes vynikající Andrea Trnková mohla dokončit práci tuším Anny Kalové, dojela vyražený kotouč, ale střelou na druhou tyčku neuspěla!
     
    45:26
    Česká pětice úplně zapomněla na Ivádyovou, která zůstala sama před brankou. Dostala nabídku na teč a z první ji využila, ale Hřívová tuhle obrovskou šanci zastavuje!
     
    43:39
    Dalšímu nahození Habartové chyběly centimetry, gólmanka ho dobře neviděla a skončilo na boční konstrukci!
     
    42:02
    Sekání Kármen Kerekesové a třetí početní výhoda pro český tým. Vyrovnat!
     
    42:02
    Adriana Dubová se i přes faul dostala k bekhendové nahrávce na Pavlasovou, která před brankou nezakončila přesně.
     
    39:08
    Trnková rovnou doplnila útok, u mantinelu výborně zasekla puk a pak vyzvala na středu Gabrielu Hrubanovou. Té však střela nesedla a po ledě netrefila branku!
     
    38:41
    V obranném pásmu zůstala na ledě ležet Lucie Kučerová a rozhodčí musel přerušit hru. Už naše obránkyně s pomocí spoluhráček odjíždí na střídačku, ale dostala tam tvrdou ránu a o pauze se zkusí oklepat.
     
    36:47
    Andrea Trnková (CZE) se vzápětí provinila podrážením, takže nás čeká druhé oslabení.
     
    34:25
    Česko U16 právě vstřelilo branku!
    Nááádherný gól, český tým využívá přesilovku a vrací se zpátky do hry! Lucie Kučerová poslala střílenou nabídku před brankoviště, kde byla ANNA JIŘINA PAVLASOVÁ poměrně dobře pokrytá. Zvládla ale po kotouči máchnout hokejkou a krásným způsobem ho tečovala přímo do růžku branky – 2:1! Asistence: Lucie Kučerová.
     
    33:30
    Není toho moc co vytknout, teď se po dobré přiťukávačce dostala do gólové pozice Lucie Gruntová, ale z první mířila doprostřed brány!
     
    32:28
    Podrážení od Stroblové (HUN) nám přináší druhou početní výhodu v zápase.
     
    31:35
    Útočnice doplnila v rychlém přejezdu Viktorie Chladová. Vysokou střelu vyrazila Tóthová před sebe, naše obránkyně pak ještě dorážela z otočky, ale maďarská brankářka udržela puk pod betony.
     
    29:34
    Elitní český útok hledal odpověď. Dobře střílela Gruntová, potom v nepřehledné situaci ležela gólmanka na zádech, ale Malická se k dorážce zase o kousek nedostala.
     
    28:57
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    ...a bohužel už tentokrát z povedené hokejové akce přesilovku využívají a vedou o dvě branky. Nabídku od modré čáry si MÍRA SEREGÉLYOVÁ před brankou stáhla z bekhendu na forhend a pak propasírovala kotouč skrz výstroj Hřívové – 2:0. Asistence: Maja Ágnes Fecskeová.
     
    28:02
    Nebezpečná maďarská teč zamířila vedle branky, vzápětí Hrubanová vybojovala na modré čáře puk a uháněla dopředu. Maďarka ji ale stínovala a vytlačila mimo.
     
    27:33
    Vzápětí se Viktorie Chladová (CZE) provinila nedovoleným bráněním a čeká nás naopak první oslabení.
     
    26:38
    České obránkyně zbytečně couvaly, a tak se nabruslená Mira Seregélyová dostala do celkem dobré střelecké pozice. S jejím bekhendem si ale Hřívová poradila.
     
    25:50
    Tohle střídání patřilo Andree Trnkové, která měla dvě vynikající možnosti! Poprvé vtrhla do pásma středem a její střela stála za to, ovšem gólmanka ji vytáhla. Potom se před brankovištěm natáhla po dorážce, neměla však už sílu na důraznější zakončení a prostory na ledě Tóthová utěsnila.
     
    21:56
    Po pravé straně najela do pásma Karolína Veverková a jenom těsně přestřelila vzdálenější maďarskou tyčku.
     
    17:53
    Zsófia Pázmandiová (HUN) je vyloučena za krosček a Češky jdou na první přesilovku!
     
    17:53
    Další české přečíslení řešila obránkyně Lucka Kučerová střelou na vyrážečku. Tóthová ale nešla na zem a stihla zakročit.
     
    17:28
    Na druhé straně musí Hřívová zasahovat proti Pázmandiové, kotouč vyrazila tuším maskou za branku.
     
    16:37
    Svou tvrdost nám u mantinelu znovu předvedla Karolína Veverková, maďarská hráčka pak zůstala chvíli na ledě. Právě to pomohlo k českému přečíslení tři na dvě, jenže Anna Kalová si na Tóthovou nepřišla.
     
    12:29
    Jenže nebezpečné chvíle přicházejí i na druhé straně. Samostatný únik Seregélyové naštěstí zastavil ofsajd, tutovku Puskásové pak skvělým přesunutím Alexandra Hřívová!
     
    11:39
    Hned vzápětí měla vyrovnání na hokejce Bára Bartáková. Jak ale se střelou chvilku počkala, tak ji pak jedna z obránkyň nataženou hokejkou zblokovala vysoko nad.
     
    10:53
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je nepříjemná rána pro český tým. KÁRMEN KEREKESOVÁ vystřelila přímo z vhazování a po teči jedné z obránkyň propadl naší gólmance puk do sítě, takže budeme muset dotahovat – 1:0! Bez asistence.
     
    10:05
    Adriana Dubová výtečně obrala Maďarky o puk a uháněla na gólmanku úplně sama. Mezeru pod lapačkou ale bohužel nenašla a stav se nemění!
     
    05:52
    Výtečně zapracovaly v obraně dvě české hráčky a Adriana Dubová se vydala dopředu po levém hrazení. Centrovala před branku na Andreu Trnkovou, které moc nechybělo, aby puk zasunula za gólmanku.
     
    01:26
    Po vyhraném vhazování se dopředu vydala přes modrou čáru Anna Kalová, nabídku z úhlu Maďarky zastavily. Ovšem Beátě Svatošové se už podařilo dostat před brankoviště a pokus bekhendem jen tak tak vyrazila Tóthová pravým ramenem!

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 11. Kerekesová, 29. Seregélyová (Fecskeová) – 35. Pavlasová (Kučerová), 50. Dubová (Trnková), 54. Habartová, 58. Dubová (Kučerová), 60. Gruntová (Mazancová)


    Maďarsko U18: Tóthová (Szabóová) – Faggyasová, Preisingerová, Gengeliczkyová, Gaitzová, Fecskeová, Lázárová – Mártonová, Szelényiová, Puskásová, Stroblová, Losonciová, Kreiszová (C), Váradiová, Pázmandiová, Horváthová (A), Ivádyová, Kerekesová, Seregélyová (A). Trenér: Bedö Botond.
    Česko U16: Hřívová (Dvořáková) – Habartová (A), Chladová, Vaněčková (C), Kučerová, Veverková, Mašková, Václavková – Malická, Gruntová, Bartáková – Svatošová, Kalová (A), Hrubanová – Trnková, Dubová, Pavlasová – Dýcková, Eignerová, Mazancová. Trenér: Roman Heindl.

    Rozhodčí: Goňa – Blažek, Jurčík.
    bahis siteleri