Kunlun – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Kazaň – Jekatěrinburg 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Čeljabinsk 0:1 (kon.)
N.Novgorod – Magnitogorsk 2:3 (kon.) | Omsk – Jokerit 3:2 (po pr.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Metallurg Magnitogorsk
Pondělí 17.12.2018, 17:00 • Nagorny Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:10 Andrew CALOF - 2:3
     
    59:10
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí se přeci jenom dočkali kontaktní branky! Kostrbatá přihrávka přeci jenom našla u levé tyče volného ANDREWA CALOFA, který zamířil do opuštěné branky. Košečkin byl v tomto případě bez šance, i tak se prezentoval hezkým skokem po prudké ráně. Torpedo ale musí vstřelit ještě jednu branku!
    Asistence: Mat Bodie, Danil Verjajev.
    41:28 Dennis RASMUSSEN - 1:3
     
    41:28
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Nicméně je to hostující celek, který opět skóruje! Na jedné straně byl blizoučkou vyrovnání Calof, na té druhé byl o poznání úspěšnější DENNIS RASMUSSEN. Švédský forvard to zkusil střelou švihem, která překvapivě skončil až za brankářem Galimov, který ještě nyní kroutí hlavou.
    Bez asistence.
    37:28 Nick SHORE - 1:2
     
    37:28
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Až nyní tu máme další branku tohoto zápasu! Hostující Bulíř nabral rychlost, díky které se natlačil až před Galimova, který ale nájezdu odolal. Puk se ale naštěstí pro hosty odrazil k úplně volnému NICKU SHOREMU, který už měl opravdu snadnou práci. Metallurg jde poprvé v utkání do vedení!
    Asistence: Michal Bulíř.
    13:34 Matt ELLISON - 1:1
     
    13:34
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak to byla rychle využitá přesilová hra! Hostující celek se usadil v pásmu, vedle branky měl hodně času MATT ELLISON, který si nabruslil až před Galimova, kterého překonal střelou mezi ruku. Skóre je tak opět vyrovnané!
    Asistence: Alexej Běreglazov.
    07:37 Danil VERJAJEV - 1:0
     
    07:37
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Hodně snadným způsobem se domácí DANIL VERJAJEV dostal až mezi kruhy, kde měl navíc dostatek prostoru na zakončení. Ránu švihem poslal nad beton Košečkina, domácí tak jdou do vedení. Hostující defenzíva si počínala hodně lehkomyslně, logicky tak přichází trest v podobě inkasované branky.
    Asistence: Mathew Bodie, Michail Smolin.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 8. Verjajev (Smolin, Bodie), 60. Calof (Bodie, Verjajev) – 14. Ellison (Běreglazov), 38. N. Shore (Bulíř), 42. Rasmussen


    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (D. Kostin) – Barancev (A), Bodie, Holm, Orlov, Korobov (C), Volčenkov, Rodionyčev – Paršin, Miele, Šenfeld – Žafjarov, Galuzin (A), Calof – Sabolič, D. Sjomin, Varnakov – Smolin, D. Iljin, Verjajev – Stalnov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Běreglazov, Dronov, Vereščagin, Matuškin, J. Birjukov, Rylov (A), Zajcev – N. Kuljomin (A), Ellison, Mozjakin (C) – Pakarinen, Rasmussen, Čibisov – N. Shore, Jazkov, Bulíř – Dorofejev, Timkin, Několenko.

    Rozhodčí: Odins, Ansons – Šalagin, Lazarev
    bahis siteleri