Klatovy – Bílina 6:1 (kon.) | Děčín – Řisuty 6:2 (kon.) | Kobra – Sokolov 1:7 (kon.)
Dvůr Králové n. L. – Vrchlabí 3:4 (kon.) | Kolín – Nymburk 6:2 (kon.)
konec
HC Děčín
6:2 (1:1, 2:0, 3:1)
HC Řisuty
Středa 19.12.2018, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký středeční večer přeji všem příznivcům hokeje. Dnes je na programu sedmadvacáté kolo druhé hokejové ligy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Děčín a HC Řisuty.
     
    HC Děčín

    Domácí Medvědi jsou v tabulce ve skupině Sever stále na čtvrtém místě s šestadvaceti body. Ale na paty jím dýchá pátá pražská Kobra, která má o dva body méně a také dnešní soupeř z Řisut. Ten je šestý a na Děčín ztrácí body čtyři. Děčínští dokázali osmkrát vyhrát a čtrnáctkrát odešli z ledu jako poražený tým. Po debaklu v Sokolově, kde inkasovali osm gólů nestačili doma na Letňany, které zvítězily 5:4 po prodloužení. Medvědi tak chtějí poslední dva neúspěchy odčinit a před svými diváky znovu bodovat. Jednoduché to ale nebude.

    Nejproduktivnější hráči

    Pavel Kordule – 26 bodů (14+12)
    Zdeněk Petráš – 23 bodů (13+10)
    Michal Oliverius – 22 bodů (5+17)
     
    HC Řisuty

    Hosté z Řisut jsou šestí s dvaadvaceti body a stále bojují o elitní čtyřku, která zaručuje postup do vyřazovacích bojů. Osmkrát vyhráli a připsali si patnáct proher. Naposledy nestačili na Klatovy, se kterými padli 2:3 a poté na Vrchlabí. To na ledě ve Slaném zvítězilo těsně 1:0. Řisutští tak jedou na děčínský led s cílem zde bodovat. Čeká nás zajímavý duel, tak si ho nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Ondřej Krpata – 24 bodů (12+12)
    Matěj Kos – 21 bodů (5+16)
    Petr Patyk – 20 bodů (11+9)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se už letos utkaly dvakrát a pokaždé se z výhry radoval Děčín. Hosté tak mají svému soupeři co vracet.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Mareš, Kaltenböck, Loukota, Vaněk, Balcar – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Faigl, Oliverius (C), Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule

    HC Řisuty: Stahl (Ilašenko) – Kučera, Chládek, Potěchin, Dostál, Šíma, Novák, Rudovský, Libovický – Kos (C), Patyk, Urbanec, Krpata (A), Řepka, Vyskočil, Fortelka, Náprstek, Hampl, Kučera, Rod

    Rozhodčí: Micka – Goltsch, Janíček.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:35
    Od úvodních minut byli v držení kotouče domácí Medvědi, ale před Stahlem nic nevymysleli. Hned na to otočili hru hosté a míří před Lavingerovu branku.
     
    01:36
    Jenže také oni nebyli úspěšní, jejich střela šla mimo a obrana Děčína pak získala puk zase zpátky.
     
    02:58
    Buldoci zahrozili z další akce, kterou založili z vlastního obranného pásma, ale opět nemusel brankář Lavinger zasahovat. Ten poté poslal kotouč zpět svým spoluhráčům.
     
    03:50
    Děčínští obrali hosty o puk ve středním pásmu, jenže před branku Řisut se nedostali, neboť hostům se dařilo zrovna tak.
     
    04:37
    Oba týmy hrají zatím opatrně, nikdo nechce udělat chybu, která by ho stála inkasovanou branku. Po necelých pěti minutách na ukazateli skóre svítí stále bezbrankový stav.
     
    05:43
    Znovu děčínští hráči nedokázali svou střelou ohrozit Stahla v brance Řisut a hosté pak hned na to po zisku kotouče otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    06:23
    Akce střídala akci, v té další se ocitli hosté a ujeli do další útočné akce. Ovšem ta byla zase hodně nepřesná.
     
    07:47
    Dlouho se hrálo bez přerušení hry a nyní mají kotouč ve své moci hráči Řisut. Ti se tak vydávají do další útočné akce na druhé straně.
     
    08:38
    Řisutští po nepřesné akci Děčína znovu získali puk na svou stranu a poté zahrozili před Lavingerem, ten byl však pozorný.
     
    08:47
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned na to se do útoku dostali Medvědi a už se mění skóre, a to v jejich prospěch. David Drašar našel volného ŠTĚPÁNA KUCHYNKU, který se poté před Stahlem nemýlil a prostřelil ho – 1:0. Asistence: David Drašar.
     
    09:48
    Hosté se pokusili najít rychlou odpověď na inkasovanou branku, ovšem obrana Děčína je do zakončení před Lukášem Lavingerem nepustila.
     
    10:35
    Medvědi získali puk ve středním pásmu, dostali se bleskově před hostující klec, proti jejich střele ale dobře zasáhl Stahl a ten tak podržel svůj tým.
     
    10:58
    Jsme za polovinou první části hry a domácí hokejisté mají stále jednobrankový náskok. Nyní se pokusili opět ohrozit Stahla, ten se blýskl dalším zákrokem.
     
    11:36
    Obrana Medvědů se musela rychle vracet zpátky do vlastní třetiny, hosté ujeli do přečíslení, ovšem nakonec se ke střele před Lukášem Lavingerem nedostali.
     
    12:01
    Buldoci se natlačili do útočného pásma, chvíli zde kombinovali před Lavingerovou klecí, ale ten opět střelu hostů kryje.
     
    12:35
    Hosté se déle drželi v pásmu Medvědů, kde si vypracovali další slibnou šanci, ale na Lavingera opět nevyzráli. Po delším pobytu v děčínském teritoriu nyní ztrácejí kotouč.
     
    13:22
    Následně pak se procpali před Stahla Medvědi, nadvakrát ho však překonat nedokázali.
     
    13:47
    Před Stahlem bylo znovu rušno, Děčínští zakombinovali před jeho klecí, ale pokus Korduleho končí mimo tři tyče.
     
    13:59
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Michal Fortelka – 2 min., sekání).
     
    13:59
    První vyloučení zápasu. Domácí celek si jako první zahraje přesilovou hru a má tak šanci své vedení ještě v první třetině navýšit.
     
    15:28
    Děčín se držel před Stahlem a kombinoval. Nakonec ale puk získali hosté a okamžitě ho vyhodili daleko od své branky a osvobozují se.
     
    15:53
    A znovu ubránili děčínský útok a kotouč letí až před Lavingera. Hosté toto oslabení už zvládnou.
     
    15:59
    Řisuty jsou v plném počtu.
     
    16:35
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A hned poté, co se hosté ubránili, dostali se do útočné akce a z té vyrovnávají stav zápasu. MICHAL FORTELKA svou střelou překonal Lukáše Lavingera a začíná se znovu od začátku – 1:1. Asistence: Ondřej Hampl a Michal Šíma.
     
    17:47
    Děčínští se znovu vrátili do útočného pásma, svou střelou se pokusili vrátit si své vedení zpět, ale jejich snaha před Stahlem byla marná.
     
    18:20
    Proti dalšímu pokusu Medvědů zasáhla obrana Řisut a ta dostal kotouč pod kontrolu. Hosté tak otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:50
    V závěru první části hry byli v držení kotouče hosté a ještě se pokusili ohrozit Lukáše Lavingere, ale nebyli úspěšní. První část hry je tak pomalu, ale jistě minulostí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi a viděli jsme v ní dvě branky. V deváté minutě poslal Medvědy do vedení Štěpán Kuchynka a Děčín tak měl jednobrankový náskok. Ovšem v sedmnácté minutě se hosté dostali k vyrovnání prakticky hned po tom, co se ubránili. Michal Fortelka se vrátil z trestné lavice a po chvilce pak své zbytečné vyloučení napravil, když překonal Lavingera. Uvidíme, co nám přinese druhá část hry, která začne přibližně v 18:50.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:30
    Domácí zakombinovali před hostující klecí, ovšem před Stahlem puk ztratili a do další akce pak šli hosté. Ale ani oni před Lavingerem neuspěli.
     
    21:36
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned z následné akce jdou Medvědi znovu do vedení. Nejproduktivnější hráč Děčína PAVEL KORDULE přetavil Oliveriusův pas v další branku a Děčín tak má znovu náskok – 2:1. Asistence: Michal Oliverius a Patrik Balcar.
     
    23:29
    Domácí se opět dostali do šance před hostující brankou, jejich další počínání před Stahlem skončilo ale neúspěchem. Nicméně Medvědi stále drží útočné pásmo.
     
    23:37
    Děčín právě vstřelil branku!
    O dvě minuty později už mají domácí hráči dvoubrankový náskok. A znovu u toho byla dvojice Kordule – Oliverius. Kapitán děčínského týmu znovu předložil přihrávku a PAVEL KORDULE se nemýlil – 3:1. Asistence: Michal Oliverius.
     
    24:45
    Domácí si tak hned v úvodu druhé třetiny vypracovali už dvougólový náskok a hosté tak musejí dohánět své manko. A na dva rychlé góly nyní reaguje lavička Řisut oddechovým časem.
     
    25:46
    Po timeoutu následoval děčínský pobyt v útočném pásmu, hosté však dokázali Medvědy zastavit v jejich rozletu a míří do útočné akce.
     
    26:24
    Jejich snaha před Lavingerem byla marná a domácí brankář nemusel vůbec zasahovat. Hned na to pak obrana Děčína zaváží kotouč do útočného pásma.
     
    26:54
    Ještě před modrou čárou však domácí přišli o puk, ten získali na své hokejky opět hosté a pokusí se tak o šanci před Lavingerem, ze které by mohli vsítit kontaktní branku.
     
    27:24
    Nestalo se tak a do rychlé akce na druhé straně se tak dostávají znovu agilní děčínští hráči.
     
    28:27
    Děčínský útok znovu mohl znamenat nebezpečí. Ovšem tentokráte si obrana Řisut dokázala po jejich střele poradit a hned na to poslal kotouč do středního pásma.
     
    29:48
    Děčínští udrželi puk na svých holích, dostali se do postupného útoku, jejich střela před brankou hostů však šla mimo tři tyče.
     
    30:25
    Zápas plyne velmi rychle, jsme za polovinou utkání a děčínští hokejisté mají stále dvoubrankový náskok.
     
    30:36
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Radomír Vaněk – 2 min., nedovolené bránění).
     
    30:36
    Nyní se ovšem budou muset bránit poprvé v utkání v oslabení a hosté mají šanci dostat se Medvědům na dostřel jediné branky v přesilové hře.
     
    31:18
    Domácí se zatím dobře brání a zatím tak svému soupeři dobře čelí. Nyní získali puk a ten vyvezli pryč z obranného pásma.
     
    32:25
    Po další nepřesné střele hostujících hráčů znovu získala kotouč obrana Děčína, jenž bez čekání posílá puk až před branku Davida Stahla.
     
    32:36
    Medvědi se ubránili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    33:12
    V akci se vystřídaly oba celky a nyní jdou do té další zase hosté z Řisut. Ti se stále marně dostávají do šance, která by mohla znamenat vrácení se zpět do zápasu.
     
    34:04
    Medvědi naopak chtějí své vedení ještě více pojistit. Jejich další akce však byla nepřesná a kotouč mají zase Buldoci.
     
    35:11
    Hosté se opět pokoušeli dostat se před Lukáše Lavingera, obrana Medvědů však dokázala proti rodící se šanci Řisut zakročit včas.
     
    36:23
    Blíží se závěr druhé třetiny a Medvědi mají další tlak před hostující klecí, nic z toho ale nevytěžili.
     
    37:13
    Nyní znovu hosté šli do ohrožení Lavingerovy svatyně, jenže jejich další počínání před jeho brankou skončilo dalším neúspěchem. Do akce tak míří opět Děčín.
     
    38:25
    Nepřesná střela Řistut, do akci šli zase domácí hráči, ale ti se také do přesnějšího zakončení nedostali.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:46
    Do akce se ještě vydali hosté, kteří se déle drželi před Lavingerem, ovšem ten nedopustil, aby se hráči Řisut dostali na kontaktní branku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je minulostí. Její úvod patřil Medvědům, kteří se v krátkém sledu po sobě dostali na dvoubrankový rozdíl. O obě branky se postaral Pavel Kordule, kterého dvakrát ke skórování vybídl kapitán Děčína Michal Oliverius. Po druhé třetině tak platí stav 3:1 a dá se očekávat, že hosté se ještě nevzdají a pokusí se se zápasem něco udělat. Třetí třetina začne přibližně v 19:35.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:24
    Hosté se dle předpokladů dostali hned do útoku, ovšem opět děčínskou branku příliš neohrozili.
     
    41:03
    Také Medvědi už byli v útočné třetině, kde si vypracovali kombinaci, avšak i tak končí mimo tři tyče.
     
    41:31
    Děčín právě vstřelil branku!
    Dámy a pánové, čepice na led! PAVEL KORDULE právě po další nahrávce od Michala Oliveriuse zkompletoval svůj čistý hattrick a dává tak Děčínu tříbrankové vedení – 4:1. Asistence: Michal Oliverius a Ondřej Kopta.
     
    43:25
    S hosty to nyní nevypadá vůbec dobře, pokud chtějí pomýšlet na úspěch v dnešním duelu, musejí dotáhnout už třígólové manko. Cože nebude vůbec jednoduché. Nyní jsou v útoku a kombinují před děčínskou klecí.
     
    44:39
    Medvědi se jali do další útočné akce, obrana Řisut však dokázala včas zakročit a hned na to otočila hru na opačnou stranu.
     
    45:25
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté se přeci jenom dočkali a ukrojili kousek ze své ztráty. Nyní je to už o dva góly a dá se očekávat jejich tlak před děčínskou klecí. MICHAL KUČERA přetavil pas od Matěje Kose ve druhou branku Buldoků a ti jsou tak dost možná zpátky v utkání – 4:2. Asistence: Matěj Kos.
     
    46:49
    V dalším obléhání domácí branky se ocitli hosté, jejich další střela však končí jen na zadním mantinelu.
     
    47:15
    Kotouč si pak převzali Děčínští a rychle spěchali do útočného pásma. Rádi by si svůj bezpečnější náskok vrátili zase zpátky.
     
    47:35
    Od vlastní branky založili svou další útočnou akci Medvědi, kteří se však příliš dlouho v hostujícím teritoriu neohřáli. A u puku jsou opět hosté, kteří se pokusí vstřelit kontaktní branku.
     
    48:25
    Nestalo se, jejich akce nebyla přesná, ale dokázali puk udržet v medvědím pásmu a stále tak kombinují před Lukášem Lavingerem.
     
    48:56
    Medvědi stále nemohou vyhodit kotouč ze své třetiny a čelí tak dalšímu tlaku hostujících Řisut.
     
    49:05
    Až nyní se jim to povedlo a od vlastního brankáře tak zakládají další postupný útok.
     
    49:29
    Ten úspěchem neskončil. Hosté se tak znovu dostali na kotouč a míří s ním bez čekání před děčínskou branku. Čas rychle plyne, už nemají na co čekat.
     
    50:25
    Třetí třetina je za svou polovinou. Děčínští stále drží dvoubrankový náskok, hosté se snaží o kontaktní gól, který zatím nepřichází.
     
    51:13
    V dalším obléhání děčínské branky se ocitli hosté, Lukáš Lavinger čelil dalším dvěma střelám, ale obě dokázal jistit. Poté poslal svou přihrávkou Medvědy do útoku.
     
    52:01
    Další tlak hostů domácí hráči zvládli a nyní se opět dostávají do útoku na druhé straně.
     
    52:31
    Jenže po jejich náznaku šance se ke kotouči dostali opět hosté a bez čekání míří před Lavingerovu klec. Ten tak bude muset být ve svém brankovišti pozorný.
     
    53:00
    Děčín právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný zápas dnes hraje PAVEL KORDULE. Ten dává svou čtvrtou branku v řadě za sebou a Medvědi jdou zpět do tříbrankového náskoku. Domácí útočník tak dnes zapsal čtyři góly a má výrazný podíl na současném stavu – 5:2. Asistence: Ondřej Kopta a Jakub Loukota.
     
    54:36
    Hostům už nezbývá moc času na to, aby dokázali smazat takovou ztrátu. Naopak Medvědi se už příliš nikam neženou a jen kontrolují svůj pohodlný náskok.
     
    55:19
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Zdeněk Petráš – 2 min., podrážení).
     
    55:51
    Hosté se v přesilové hře usadili v útočném pásmu, kde na Lavingera mířila střela, s tou si však domácí brankář dokázal poradit.
     
    56:07
    Medvědi se ubránili dalšímu tlaku hostů a na chvilku dokázali dostat kotouč z vlastního obranného pásma.
     
    56:48
    Hosté se zatím nedokázali dostat k další pořádné střele a Medvědi se znovu osvobozují a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    57:19
    Děčínští se ubránili v oslabení a nyní jsou už v plném počtu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:55
    Hosté se ještě nadechli k akci před děčínskou brankou, ale sami už dobře vědí, že veškeré naděje na úspěch v utkání zhasly. Takový náskok si Medvědi už vzít nenechají.
     
    59:00
    Děčín právě vstřelil branku!
    A nyní je už definitivně hotovo. Medvědi dávají ještě šestý přesný zásah a zřejmě tak uzavírají střelecké hody tohoto duelu, když se mezi tři tyče trefil PAVEL ZAJAN – 6:2. Asistence: Daniel Volráb a Zdeněk Petráš.
     
    59:29
    Vyloučení v týmu HC Děčín (David Drašar – 2 min., napadení).
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí Medvědi porazili potřetí v sezóně Řisuty a po dvou prohrách v řadě zapisují plný počet bodů. Hosté naopak odjedou opět s prázdnou. Medvědi si tak udrželi čtvrtou pozici v tabulce.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:16:52)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 9. Kuchynka (Drašar), 22. Kordule (Oliverius, Balcar), 24. Kordule (Oliverius), 42. Kordule (Oliverius, Kopta), 53. Kordule (Kopta, Loukota), 59. Zajan (Volráb, Petráš) – 17. Fortelka (Hampl, Šíma), 46. Kučera M. (Kos)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Mareš, Kaltenböck, Loukota, Vaněk, Balcar – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Faigl, Oliverius (C), Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule
    HC Řisuty: Stahl (Ilašenko) – Kučera, Chládek, Potěchin, Dostál, Šíma, Novák, Rudovský, Libovický – Kos (C), Patyk, Urbanec, Krpata (A), Řepka, Vyskočil, Fortelka, Náprstek, Hampl, Kučera, Rod

    Rozhodčí: Micka – Goltsch, Janíček
    bahis siteleri