Klatovy – Bílina 6:1 (kon.) | Děčín – Řisuty 6:2 (kon.) | Kobra – Sokolov 1:7 (kon.)
Dvůr Králové n. L. – Vrchlabí 3:4 (kon.) | Kolín – Nymburk 6:2 (kon.)
konec
HC Děčín
6:2 (1:1, 2:0, 3:1)
HC Řisuty
Středa 19.12.2018, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:29
    Vyloučení v týmu HC Děčín (David Drašar – 2 min., napadení).
     
    59:00
    Děčín právě vstřelil branku!
    A nyní je už definitivně hotovo. Medvědi dávají ještě šestý přesný zásah a zřejmě tak uzavírají střelecké hody tohoto duelu, když se mezi tři tyče trefil PAVEL ZAJAN – 6:2. Asistence: Daniel Volráb a Zdeněk Petráš.
     
    55:19
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Zdeněk Petráš – 2 min., podrážení).
     
    53:00
    Děčín právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný zápas dnes hraje PAVEL KORDULE. Ten dává svou čtvrtou branku v řadě za sebou a Medvědi jdou zpět do tříbrankového náskoku. Domácí útočník tak dnes zapsal čtyři góly a má výrazný podíl na současném stavu – 5:2. Asistence: Ondřej Kopta a Jakub Loukota.
     
    45:25
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté se přeci jenom dočkali a ukrojili kousek ze své ztráty. Nyní je to už o dva góly a dá se očekávat jejich tlak před děčínskou klecí. MICHAL KUČERA přetavil pas od Matěje Kose ve druhou branku Buldoků a ti jsou tak dost možná zpátky v utkání – 4:2. Asistence: Matěj Kos.
     
    41:31
    Děčín právě vstřelil branku!
    Dámy a pánové, čepice na led! PAVEL KORDULE právě po další nahrávce od Michala Oliveriuse zkompletoval svůj čistý hattrick a dává tak Děčínu tříbrankové vedení – 4:1. Asistence: Michal Oliverius a Ondřej Kopta.
     
    30:36
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Radomír Vaněk – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:45
    Domácí si tak hned v úvodu druhé třetiny vypracovali už dvougólový náskok a hosté tak musejí dohánět své manko. A na dva rychlé góly nyní reaguje lavička Řisut oddechovým časem.
     
    23:37
    Děčín právě vstřelil branku!
    O dvě minuty později už mají domácí hráči dvoubrankový náskok. A znovu u toho byla dvojice Kordule – Oliverius. Kapitán děčínského týmu znovu předložil přihrávku a PAVEL KORDULE se nemýlil – 3:1. Asistence: Michal Oliverius.
     
    21:36
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned z následné akce jdou Medvědi znovu do vedení. Nejproduktivnější hráč Děčína PAVEL KORDULE přetavil Oliveriusův pas v další branku a Děčín tak má znovu náskok – 2:1. Asistence: Michal Oliverius a Patrik Balcar.
     
    16:35
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A hned poté, co se hosté ubránili, dostali se do útočné akce a z té vyrovnávají stav zápasu. MICHAL FORTELKA svou střelou překonal Lukáše Lavingera a začíná se znovu od začátku – 1:1. Asistence: Ondřej Hampl a Michal Šíma.
     
    13:59
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Michal Fortelka – 2 min., sekání).
     
    08:47
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned na to se do útoku dostali Medvědi a už se mění skóre, a to v jejich prospěch. David Drašar našel volného ŠTĚPÁNA KUCHYNKU, který se poté před Stahlem nemýlil a prostřelil ho – 1:0. Asistence: David Drašar.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 9. Kuchynka (Drašar), 22. Kordule (Oliverius, Balcar), 24. Kordule (Oliverius), 42. Kordule (Oliverius, Kopta), 53. Kordule (Kopta, Loukota), 59. Zajan (Volráb, Petráš) – 17. Fortelka (Hampl, Šíma), 46. Kučera M. (Kos)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Mareš, Kaltenböck, Loukota, Vaněk, Balcar – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Faigl, Oliverius (C), Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule
    HC Řisuty: Stahl (Ilašenko) – Kučera, Chládek, Potěchin, Dostál, Šíma, Novák, Rudovský, Libovický – Kos (C), Patyk, Urbanec, Krpata (A), Řepka, Vyskočil, Fortelka, Náprstek, Hampl, Kučera, Rod

    Rozhodčí: Micka – Goltsch, Janíček
    bahis siteleri