Poprad – Banská Bystrica 5:2 (kon.) | Košice – Lipt. Mikuláš 1:0 (kon.) | Zvolen – Žilina 2:4 (kon.)
Detva – Nitra 3:4 (kon.) | Miskolc – MAC Budapešť 2:0 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 3:1 (kon.)
konec
HK Poprad
5:2 (0:0, 3:2, 2:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
Pátek 21.12.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Poprad právě vstřelil branku!
    Faille sice dokázal v těžké pozici udržet puk v útočném pásmu, ale pak si ho svezl blíže k brance, kde jej o něj připravil RADOSLAV MACÍK, který měl před sebou prostor, vyvezl puk a nakonec ho i poslal do nechráněné sítě hostů. Bez asistence.
     
    44:56
    Poprad právě vstřelil branku!
    Zagrapan zůstal sám u branky Bánské Bystrice a rozhodl se vyjet kolem tyče mezi kruhy. Neunáhlil se ale a přihrál nahoru SAMUELU TAKÁČOVI, který měl lepší střeleckou pozici. Asistence: Marek Zagrapan, Jindřich Abdul.
     
    39:54
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Hostům se podařilo využít přesilovou hru. Marshall naznačil střelu, ale potom nabil na druhou stranu GUILLAUMU ASSELLINOVI, který zamířil přesně na bližší tyč. Vošvrda už se nestihl přesunout. Asistence: Benjamin Marshall, Éric Faille.
     
    36:59
    Poprad právě vstřelil branku!
    Kamzíci si otevřeli v útočném pásmu střelnici! Zagrapanovu střelu tečoval Petran a Baroš se musel hodně ohánět, aby puk vyrazil. Poté už se ale nestihl vrátit do postavení, když střílel Boris Česánek, jehož pokus ještě tečoval SAMUEL TAKÁČ. Asistence: Boris Česánek.
     
    33:57
    Poprad právě vstřelil branku!
    Abdul si nakonec vyjel před branku, kde se pokusil zakončit mezi betony Baroše. Tři obránci se stáhli s ním, takže MAREK ZAGRAPAN, který si přijel pro dorážku, měl spoustu času i odkrytou branku. Asistence: Jindřich Abdul.
     
    29:13
    Poprad právě vstřelil branku!
    Přece jen se Kamzíci dočkali vyrovnání! SAMUEL MLYNAROVIČ se nijak nerozmýšlel, napřáhl na levém kruhu a prudkou střelou rozvlnil síť za zády Baroše. Asistence: Lukáš Paukovček, Patrik Svitana.
     
    23:26
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Zigo s Matouškem teď dobře úřadovali na hranici brankoviště Vošvrdy. Puk se jim sice nepodařilo dorazit za záda českého brankáře, ale puk se odrazil mezi kruhy na MARKA BARTÁNUSE, který už měl před sebou poloprázdnou branku. Asistence: Tomáš Matoušek, Tomáš Zigo.

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 30. Mlynarovič (Paukovček, Svitana), 34. Zagrapan (Abdul), 37. Takáč (Česánek), 45. Takáč (Zagrapan, Abdul), 60. Macík – 24. Bartánus (Matoušek, Zigo), 40. Asselin (Marshall, Faille)


    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Petran, Salija, Fabian (C), Ťavoda, Erving, Karalahti, Česánek – Bondra, Mlynarovič, P. Svitana – Abdul, Zagrapan, Takáč – Belluš, Paukovček, Macík – R. Svitana, Heizer, Kundrík
    HC´ 05 Banská Bystrica: Baroš (Williams) – Southorn, Marshall, Nemčík, Sloboda, Ďatelinka (C), Kubka, Biro, Sojka – Selleck, Faille, Asselin – Matoušek, Šťastný, Bartánus – Varga, Zigo, Török – Kabáč, Češík, Gabor

    Rozhodčí: Štefik, Valach – Orolin, Kollár

    Diváci: 1831
    bahis siteleri