Boston – New Jersey 2:5 (kon.) | Washington – Carolina 3:1 (kon.) | NY Rangers – Columbus 3:4 (po pr.)
Pittsburgh – Detroit 5:2 (kon.) | Tampa – Philadelphia 6:5 (po pr.) | St. Louis – Buffalo 4:1 (kon.)
Winnipeg – Calgary 1:4 (kon.) | Nashville – Dallas 0:2 (kon.) | Chicago – Minnesota 5:2 (kon.)
Edmonton – Vancouver 2:4 (kon.) | Vegas – Colorado 2:1 (kon.) | Los Angeles – Arizona 2:1 (kon.)
San Jose – Anaheim 4:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
Anaheim Ducks
Pátek 28.12.2018, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Tomáš HERTL - 4:2
     
    59:37
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, dva body zůstanou pod střechou SAP Center. Vypadalo to, že Anaheim má situaci pod kontrolou. Jenže potom hosté zazmatkovali ve svém obranném pásmu, čehož pohotově využil TOMÁŠ HERTL. Český útočník od mantinelu trefil prázdnou branku a pojistil vítězství San Jose. Asistence: Barclay Goodrow, Marc-Edouard Vlasic.
    50:21 Brent BURNS - 3:2
     
    50:21
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Obránce San Jose BRENT BURNS dnes hraje své tisící utkání v National Hockey League a oslavuje ho vstřelenou brankou. Dnes už několikrát od modré čáry minul, ale nyní už uspěl. Jeho dobře mířená pecka se za Chada Johsona odrazila od tyče. San Jose Sharks mají své vedení zpátky, v posledních deseti minutách jej zkusí udržet. Asistence: Brenden Dillon, Barclay Goodrow.
    43:53 Kiefer SHERWOOD - 2:2
     
    43:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kdo by čekal, že do sítě projde zrovna tento pokus. Ducks se dostali vůbec k první střele na branku během třetí třetiny a hned končí v síti. KIEFER SHERWOOD zůstal domácí obranou nehlídaný mezi kruhy, čehož využil. Střela na Jonese mu sice moc nesedla, přesto propadla někde mezi betony až do klece. Máme tedy znovu vyrovnáno a v Kalifornii nás čeká hodně napínavý závěr. Asistence: Josh Manson, Carter Rowney.
    25:44 Marcus SÖRENSEN - 2:1
     
    25:44
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Důraz, důraz a zase důraz. O tom je dnešní hokej. A v případě domácích Sharks se nyní jednoznačně vyplatil. Joe Pavelski ještě z brankoviště kotouč do sítě nedotlačil, ale jeho spoluhráč MARCUS SÖRENSEN už úspěšný byl. Silou vůle dostal kotouč za čáru a poslal San Jose do vedení. Střídačka Anaheimu ještě reklamovala nedovolené bránění gólmanovi, jenže neuspěla. Trefa platí. Asistence: Joe Pavelski, Joakim Ryan.
    18:05 Melker KARLSSON - 1:1
     
    18:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Přeci jen se domácí hokejisté prosazují. A velkou zásluhu na tom má finský útočník Joonas Donskoi. Ten totiž odvedl výbornou práci za brankou soupeře, odkud zadovkou naservíroval kotouč přesně na hokejku MELKERA KARLSSONA. Druhý jmenovaný už neměl žádné potíže z brankoviště uklidit puk do sítě a skórovat. Hodně pohledný okamžik, SAP Center se poprvé raduje. Máme vyrovnáno. Asistence: Joonas Donskoi, Barclay Goodrow.
    10:33 Jakob SILFVERBERG - 0:1
     
    10:33
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jenže tvrzení o dobrém bránění oslabení už neplatí. Ducks totiž vzápětí skórují, i když trochu s přispěním štěstěny. Nahození z dálky ještě domácí brankář Martin Jones zkrotil. Jenže pak se kotouč odrazil na hokejku JAKOBA SILFVERBERGA, jenž puk pohotově zasunul k tyči po ledě. Hosté tedy využívají početní výhodu a San Jose musí ještě v první třetině dotahovat. Asistence: Nich Ritchie, Josh Mahura.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 19. M. Karlsson (Donskoi, Goodrow), 26. Sörensen (Pavelski, J. Ryan), 51. Burns (Dillon, Goodrow), 60. Hertl (Goodrow, Vlasic) – 11. Silfverberg (N. Ritchie, Mahura), 44. Sherwood (Manson, Rowney)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Vlasic, Braun, R. Šimek, Burns, J. Ryan, Dillon – Radil, Couture, Meier – Sörensen, J. Thornton, Pavelski – E. Kane, Hertl, Labanc – Donskoi, Goodrow, M. Karlsson.
    Anaheim Ducks: Gibson (21. Ch. Johnson) – H. Lindholm, Montour, Ja. Larsson, Manson, Mahura, Dotchin – N. Ritchie, Getzlaf, O. Kaše – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Åberg, Henrique, Sprong – Sherwood, Rowney, Gibbons.

    Rozhodčí: Skilliter, Meier – Gawryletz, Galloway

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri