Juventus – Sampdoria 2:1 (kon.) | Empoli – Inter 0:1 (kon.) | Janov – Fiorentina 0:0 (kon.)
Chievo – Frosinone 1:0 (kon.) | Lazio – Turín 1:1 (kon.) | Parma – AS Řím 0:2 (kon.)
Sassuolo – Atalanta BC 2:6 (kon.) | Udinese – Cagliari 2:0 (kon.) | Neapol – Bologna 3:2 (kon.)
AC Milán – Spal 2:1 (kon.)
konec
Parma Calcio 1913
0:2 (0:0)
AS Řím
Sobota 29.12.2018, 15:00 • Stadio Ennio Tardini, Parma • Italská Serie A • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:53:40)
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 0:11. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 7:1. Fauly: 7:11.
     
    Je konec! Favorizované AS Řím nakonec zvládlo duel na půdě Parmy a vítězí 2:0! Vše podstatné se událo až po změně stran. Hosté totitž zvýšili svou aktivitu a dočkali se zasloužené odměny! Po rohovém kopu otevřel skóre Cristante! Poté Parma otevřela hru, jenže neuhlídala rychlou akci a Under přidal druhou branku římského celku! V závěru utkání si už AS svůj triumf pohlídalo.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hosté kombinují na polovině soupeře a nenechávají hráčům Parmy prostor ke kombinaci. AS Řím nyní podává opravdu fantastický výkon.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Lorenzo Pellegrini prošel s míčem až na hranici pokutového území, jenže místo zakončení ještě přenesl hru na pravou stranu. Duel se už pouze dohrává.
     
    89
    Patrik Schick si naběhl na vysoký nákop na polovinu soupeře. Českého útočníka ale předskočil Simone Iacoponi, který míč odhlavičkoval do bezpečí.
     
    88
    Simone Iacoponi spěchal za přihrávkou na pravou stranu, ale ani s vypětím všech sil už nedokázal míč udržet na trávníku. Vhazovat tak bude AS Řím.
     
    87
    Leo Štulac poslal vysoký nákop na levé křídlo, jenže nikdo v bílém dresu na jeho pobídku nedosáhl. Favorizovaný celek tak bude vhazovat.
     
    86
    Juan Jesus uspěl v souboji s Ceravolem u rohového praporku, získal míč pro hostující celek a našel Patrika Schicka. Český hráč o míč ale přišel.
     
    85
    Cengiz Ünder si navedl míč na levačku, jenže jeho technický pokus prosvištěl kolem zadní tyče. AS Řím zcela dominuje dění na trávníku.
     
    84
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Edin Džeko, přichází Patrik Schick.
     
    83
    Do rozehrávky Parmy se tentokrát musel zapojit také domácí brankář Sepe. Gólman Parmy našel volného spoluhráče na levé straně hřiště.
     
    82
    Střídající Di Gaudio se ihned zapojil do útočné snahy domácího celku, jenže jeho průnik po pravém křídle nabral rychlého konce. Hosté mohou znovu zaútočit.
     
    81
    Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Antonio Barillà, přichází Antonio Di Gaudio.
     
    80
    Na stadionu panuje parádní atmosféra! Domácí celek sice prohrává, ale jeho fanoušci neúnavným způsobem ženou Parmu do útoku.
     
    79
    Alessandro Florenzi napřáhl ke střele z úctyhodné vzdálenosti. Jeho přízemní dělovka prosvištěla kolem zadní tyče domácí branky.
     
    78
    Domácí celek zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde zasáhli připravení zadáci hostujícího celku.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 59. Cristante (Ünder), 76. Ünder (Lorenzo Pellegrini)

    Karty:   68. Gagliolo (PRM) – 45+1. Kolarov (ASR)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 0:11. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 7:1. Fauly: 7:11.
    Parma Calcio 1913: Sepe – Iacoponi, Štulac, Alves, Gagliolo – Barillà (81. Di Gaudio), Deiola, Bastoni, Gervinho – Biabiany (69. Sprocati), Siligardi (62. Ceravolo).
    Náhradníci: Frattali, Bagheria – Ceravolo, Ciciretti, Gobbi, Gazzola, Di Gaudio, L. Rigoni, Dezi, Sprocati.

    AS Řím: Olsen – Florenzi, Manolas (61. Juan Jesus), Fazio, Kolarov – Cristante, N´Zonzi, Zaniolo (75. Lorenzo Pellegrini) – Ünder, Džeko (84. Schick), Kluivert.
    Náhradníci: Fuzato, Mirante – Luca Pellegrini, Karsdorp, Juan Jesus, Lorenzo Pellegrini, Schick, Perotti, Marcano, Pastore, El Shaarawy.
    bahis siteleri