Juventus – Sampdoria 2:1 (kon.) | Empoli – Inter 0:1 (kon.) | Janov – Fiorentina 0:0 (kon.)
Chievo – Frosinone 1:0 (kon.) | Lazio – Turín 1:1 (kon.) | Parma – AS Řím 0:2 (kon.)
Sassuolo – Atalanta BC 2:6 (kon.) | Udinese – Cagliari 2:0 (kon.) | Neapol – Bologna 3:2 (kon.)
AC Milán – Spal 2:1 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
2:6 (0:2)
Atalanta Bergamo
Sobota 29.12.2018, 15:00 • MAPEI Stadium - Città del Tricolore (Reggio nell'Emilia) • Italská Serie A • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    On-line přenos je u konce. Děkujeme vám za pozornost a přejeme hezký večer. (17:24:12)
     
    Atalanta po vysoké výhře poskočila na sedmou pozici a směle tak může atakovat pohárové pozice. Poražené Sassuolo zůstává v klidném středu tabulky.
     
    Kromě něj a spousty dalších hráčů se prosadil také Duván Zapata. V životní formě hrající Kolumbijec otevřel zápasové skóre a v posledních šesti duelech (skóroval v každém z nich) se trefil už devětkrát.
     
    Gólově nabitý zápas se odehrál v Sassuolu, kam přicestovala mírně favorizovaná Atalanta. Hosté dvoubrankovým rozdílem ovládli úvodní poločas, ale na začátku toho následujícího si cestu za vítězstvím hned dvakrát zkomplikovali. Definitivní přítrž všem pokusům Sassuola o vyrovnání učinil až příchod Josipa Iličiće. Slovinský hráč coby náhradník zkompletoval hattrick a měl tak největší podíl na triumfu svého celku.
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 8:9. Střely mimo: 5:4. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:10.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Josip ILIČIĆ - 2:6
     
    90+2
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Na světě je hattrick! JOSIP ILIČIĆ ho coby střídající hráč stihl zkompletovat během osmnácti minut. Fotbalisté Sassuola se přímým kopem snažili zdramatizovat závěr, takže tímpádem nedovřeli zadní vrátka. Do nich vešel právě Iličić a stal se mužem zápasu.
     
    90+1
    Zápas se bude dohrávat ještě tři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu Atalanta: ze hřiště odchází Alejandro Gómez, přichází Matteo Pessina.
    87. Josip ILIČIĆ - 2:5
     
    87
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! JOSIP ILIČIĆ si v klubku hráčů narazil balon s Gómezem a najednou stál přímo před Consiglim. Ten neměl moc možností, jak zakročit, a tak musel doufat, že ho míč trefí. To se však nestalo a Iličić oslavuje svou druhou trefu v utkání. Trenérovi se za důvěru při střídání odměnil měrou vrchovatou.
     
    84
    Domácí neskládají zbraně, ale útočí.
     
    82
    Střídání v týmu Atalanta: ze hřiště odchází Gianluca Mancini, přichází Berat Djimsiti.
     
    81
    S odhodlaným výrazem ve tváři vnikl do vápna Duván Zapata (Atalanta). Snažil se tam nafilmovat pád, ale rozhodčímu se jeho divadelní výkon vůbec nelíbil.
     
    79
    Sassuolo odvrátilo rohový kop.
     
    77
    Po menším zdržení u videa se může pokračovat.
    74. Josip ILIČIĆ - 2:4
     
    74
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Hosté znovu odskakují svým protivníkům na rozdíl dvou tref! Na hranici ofsajdu pohybující se JOSIP ILIČIĆ přebral Tolóiovu průnikovou přihrávku a rázem se objevil přímo před Consiglim. Toho chladnokrevně prostřelil. Domácí se ještě snažili vyreklamovat to, že gólmanovi vadil ve výhledu jiný už jednoznačně v ofsajdu stojící útočník. Arbitra tedy přemluvili k prozkoumání celé situace na videozáznamu, ale ani to jim k odvolání gólu nepomohlo.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 51. Duncan (Magnani), 57. Duncan (K-P. Boateng) – 19. D. Zapata (A. Gómez), 42. A. Gómez (Barrow), 54. Mancini (Palomino), 74. Iličić (Tolói), 87. Iličić (A. Gómez), 90+2. Iličić (Pašalić)

    Karty:   70. Sensi (SAS) – 16. Castagne (ABC), 81. D. Zapata (ABC)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 8:9. Střely mimo: 5:4. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:10.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Lirola, Marlon (25. Peluso), Magnani, Rogério – Duncan, Sensi, Locatelli (73. Bourabia) – D. Berardi (C), Matri (56. K-P. Boateng), Di Francesco.
    Náhradníci: Satalino, Pegolo – Magnanelli, Djuričić, K-P. Boateng, Peluso, Dell'Orco, Babacar, Trotta, Bourabia, Brignola.

    Atalanta Bergamo: Beriša – Tolói, Palomino, Mancini (82. Djimsiti) – Hateboer, Pašalić, Freuler, Castagne – Barrow (63. Iličić), A. Gómez (C) (90. Pessina), D. Zapata.
    Náhradníci: F. Rossi, Gollini – Reca, Valzania, A. Masiello, Gosens, Djimsiti, Tumminello, Pessina, Kulusevski, Iličić, Del Prato.

    Rozhodčí: Pasqua – Posado, Caliari
    bahis siteleri