Juventus – Sampdoria 2:1 (kon.) | Empoli – Inter 0:1 (kon.) | Janov – Fiorentina 0:0 (kon.)
Chievo – Frosinone 1:0 (kon.) | Lazio – Turín 1:1 (kon.) | Parma – AS Řím 0:2 (kon.)
Sassuolo – Atalanta BC 2:6 (kon.) | Udinese – Cagliari 2:0 (kon.) | Neapol – Bologna 3:2 (kon.)
AC Milán – Spal 2:1 (kon.)
konec
Juventus FC
2:1 (1:1)
UC Sampdoria
Sobota 29.12.2018, 12:30 • Allianz Stadium (Turín) • Italská Serie A • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Juventus byl lepším celkem, ale vyhrál spíše šťastně se s vámi loučím a zároveň vám přeji příjemný zbytek sobotního dne. (14:35:08)
     
    Tak to bylo strhující utkání, po kterém se Juventus raduje ze tří bodů. Ovšem Stará dáma mohla o vítězství přijít, když se prosadil střídající Riccardo Saponara. Jenže branka pro ofsajd byla odvolána, a tak domácí mohou slavit. Z pokutového kopu totiž rozhodl Cristiano Ronaldo, který se v zápase prosadil dvakrát. Sampdoria se za dnešní výkon nemusí stydět, ale tentokrát to prostě nestačilo a musí se před soupeřem sklonit.
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    90+8
    Z levé strany odcentroval Aléx Sandro, který se snažil najít Cristiana Ronalda. Jenže místo portugalského spoluhráče našel pouze rukavice hostujícího gólmana.
     
    90+7
    Juventus hraje s míčem daleko od vlastní branky, což mu vyhovuje. Navíc se hráči Sampdorie dopustili faulu a zase se chvíli hrát nebude.
     
    90+5
    Zkoumání videa několik minut zabralo, a tak se pokračuje až nyní. Juventus se vydal k rohovému praporku, kde míč několik vteřin udržel. Musím přiznat, že nyní mi je hostů trochu líto.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Riccardo Saponara (UC Sampdoria), jenž po výbuchu emocí sundal dres.
    90+2. Neuznaná branka Sampdorie
     
    90+2
    Fanoušci hostujícího týmu propukli radostí a je znovu vyrovnáno! Mattia Perin nezvládl rozehrávku a poslal míč jen na soupeře. Po chvilce z hranice vápna vystřelil technicky střídající Riccardo Saponara, jenž míč od horní tyče poslal za brankovou čáru. To byla výstavní trefa hráče Sampdorie. Jenže hlavní sudí se opět běžel podívat na video a branku hostů odvolal.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že hlavní sudí bude nastavovat šest minut nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    Centr z pravé strany odvrátila obrana Juventusu za vápno, odkud zakončil někdo z hostů. jeho pokus byl přizvednutý do vzduchu, kam si pro něj vyskočil Mattia Perin. Domácí brankář byl atakován, a tak se hra pro útočný faul přerušuje.
     
    89
    Sampdoria po zisku míče v pohodě přešla na polovinu soupeře, kde ale přišla přihrávka na hranici šestnáctky. Ovšem míč doputoval na nohu soupeře, jenž hru poslal do bezpečné vzdálenosti.
     
    88
    Nejprve do soupeře vystřelil Federico Bernardeschi, poté se balon odrazil těsně za šestnáctku, kde se nacházel Emre Can. Jenže jeho zakončení ohrozilo místo brankáře jen diváky na tribuně.
     
    87
    Český záložník se dostal pod tlak, a tak si ho moc neužil. Jakub Jankto se pokusil vysunout spoluhráče, ale míč z jeho kopačky končí v rukavicích gólmana.
     
    86
    Za dlouhým pasem spěchal Cristiano Ronaldo, ale z branky se také vydal Emil Audero, jenž byl u míče jako první. Hostující brankář rychle rozehrál, ale jeho spoluhráči balon odevzdali soupeři.
     
    84
    Zády k brance převzal míč Fabio Quagliarella, jenž se rychle otočil a zakončil. Jeho skákavý pokus zamířil jen do moci domácího brankáře, jenž se tentokrát ani nezapotil.
     
    83
    Také český záložník se dočkal a zahraje si v koncovce zápasu proti slavnému Juventusu. V tomto okamžiku drží Sampdoria balon a snaží se najít cestu do vápna, ovšem nejprve přišla přihrávka až k brankáři.
     
    82
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Blaise Matuidi, přichází Douglas Costa.
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Albin Ekdal, přichází Jakub Jankto.
     
    80
    Po přenesení hry se Cristiano Ronaldo vydal doprostřed hrací plochy, odkud zpoza vápna také zakončil. Jeho pokus ale letěl jen doprostřed brány, kde byl připravený Emil Audero zasáhnout.

    Michal Luxa

    Branky: 2. Ronaldo (Dybala), 65. Ronaldo (pen.) – 33. Quagliarella (pen.)

    Karty:   36. Matuidi (JUV), 71. Rugani (JUV) – 37. A. Ferrari (SMD), 90+2. Saponara (SMD)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 7:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 13:16.
    Juventus FC: Perin – De Sciglio, Rugani, Chiellini (C), Sandro – Can, Pjanić, Matuidi (82. Costa) – Dybala, Ronaldo – Mandžukić (69. Bernardeschi).
    Náhradníci: Szczęsny, Pinsoglio – Benatia, Bonucci, Spinazzola, S. Khedira, Costa, Kean, Bernardeschi.

    UC Sampdoria: Audero – Sala, A. Ferrari, Colley, Murru – Praet, Ekdal (82. Jankto), Linetty – G. Ramírez (72. Saponara) – Caprari (67. Defrel), Quagliarella (C).
    Náhradníci: Rafael Cabral, Belec – Vieira, Saponara, Jankto, Leverbe, Regini, J. Tavares, Tonelli, Defrel, Rolando, Kownacki.

    Rozhodčí: Valeri – Valeriani, Vivenzi
    bahis siteleri