Rangers – Celtic 1:0 (kon.)
konec
Glasgow Rangers
1:0 (1:0)
Celtic Glasgow
Sobota 29.12.2018, 13:30 • Ibrox Stadium, Glasgow • Skotská Premier League
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (15:27:09)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 4:1. Rohy: 9:4. Fauly: 15:17.
     
    Je konec! Rangers zvládli domácí derby s Celticem a po těsné výhře 1:0 se na svého dnešního soupeře bodově dotahují! Domácí celek vlétl do utkání jako velká voda a připravil si velké šance. Aktivní Morelos ale nejprve nechal vyniknout Gordona a hlavou trefil jen tyč. Gólové radosti se domácí dočkali až ve 31. minutě, kdy se prosadil Jack! Po změně stran byli domácí nadále aktivnějším týmem, ale své obrovské šance nedokázali proměnit.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Střídání v týmu Rangers FC: ze hřiště odchází Arfield, přichází Flanagan.
     
    90+2
    Sinclair sprintoval za dlouhou přihrávkou na polovinu Rangers, jenže domácí stopeři se s ním skvěle stačili vrátit a odhlavičkovali míč do bezpečí.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Coulibaly přetlačil na levé straně Browna a zatáhl míč k rohovému praporku. Domácí celek zvládá závěr vypjatého derby s naprostým přehledem.
     
    89
    Boyata pokazil rozehrávku na vlastní polovině a daroval míč domácím fotbalistům. Rangers tak mohou nasbírat další cenné vteřinky.
     
    88
    Celtic se stále nemůže prosmýknout na polovinu svého soupeře. Obrana Rangers dnes pracuje na podtrženou jedničku a nepouští hosty do šancí.
     
    87
    Ralstonovi se na pravé straně hřiště nepodařilo zpracování a míč mu pod kopačkou utekl do zámezí. Rangers budou vhazovat a našetří další vteřinky.
     
    86
    Celtic zahrával rohový kop. Nadýchaný centr přiletěl na přední tyč, kde zasáhla pozorná obrana domácího celku. Fanoušci Rangers jsou na nohou!
     
    85
    Morelos to při napadání rozehrávky Celticu přehnal s agresivitou a poslal jednoho z obránců k zemi. Sudí měl souboj přímo před očima a odpískal faul.
     
    84
    Worrall uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hřiště a nepustil hostující celek na polovinu domácích Rangers. Na stadionu panuje skvělá atmosféra.
     
    83
    Domácí se už nikam neženou. Rangers se snaží hrát s míčem na kopačkách a šetřit cenné vteřinky. Naopak hostům se čas krátí hodně rychle.
     
    82
    Rangers nadále brání skvěle. Edouard se dral vpřed po pravém křídle, jenže jeden z domácích hráčů jej rozhodil tělem a hostující útočník si ukopl míč do autu.
     
    81
    Morelos neudržel míč v souboji na polovině Celticu a nabídl hostům šanci k přechodu na polovinu domácích Rangers.
     
    80
    Hostující kapitán Brown svou chybu bleskově napravil a zmařil další přechod Rangers na polovinu Celticu. Hostům už moc času na vyrovnání nezbývá.
     
    79
    Scott Brown ostrým skluzem poslal k zemi Kenta a dostává žlutou kartu.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 31. Jack

    Karty:   45+2. Lustig (CEL), 77. Ajer (CEL), 79. Brown (CEL)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 4:1. Rohy: 9:4. Fauly: 15:17.
    Glasgow Rangers: McGregor – Tavernier, Goldson, Worrall, Halliday – Jack, McCronie, Arfield (90+2. Flanagan) – Kent, Morelos, Candeias (71. Coulibaly)
    Náhradníci: Wallace, Lafferty, Foderingham, Flanagan, Katič, Coulibaly, Middleton

    Celtic Glasgow: Gordon – Lustig (46. Ralston), Boyata, Benkovič (45+1. Ajer), McGregor – Brown, Ntchan – Forrest, Christie, Sinclair – Johnston (61. Edouard)
    Náhradníci: Hayes, Morgan, Edouard, Bain, Ajer, Ralston, Tierney

    Rozhodčí: Beaton – Ross, Roome
    bahis siteleri