Kunlun – Vladivostok 2:3 (kon.) | Kazaň – Omsk 4:3 (po pr.) | Spartak Moskva – Barys 2:3 (kon.)
Jokerit – Novosibirsk 4:1 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
2:3 (1:0, 1:3, 0:0)
Admiral Vladivostok
Čtvrtek 03.01.2019, 12:30 • LeSports Center • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:38:39)
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Mertl (KUN) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:17
    Ondřej Vitásek (KUN) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 16:25
    Vojtěch Polák (VLD) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 7:49
    Karel Kubát (VLD) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 17:13
     
    Střely na branku: 34 – 19
     
    Je konec! Vladivostok sehrál třetí třetinu ve velkém stylu a z ledu Kunlunu si odváží dva body za vítězství 3:2! Hostující celek v závěrečné třetině prakticky nepustil čínský celek do vyložené šance. Kunlun sice v závěru zkusil hru bez brankáře, ale ani v šesti bruslařích na ledě si domácí nevypracovali střelecké pozice.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Znovu se hostům podařilo vyhodit kotouč do středního pásma. Kunlun má čas na poslední založení útočné akce.
     
    59:03
    Kirill Voronin odvedl skvělou práci při napadání rozehrávky domácího celku a vyhnal hráče Kunlunu za modrou čáru. Vladivostok je opravdu blízko.
     
    58:32
    Tomi Karhunen už je na střídačce a Kunlun se snaží vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:19
    Tomáš Mertl ihned po vhazování zkusil štěstí bekhendovou střelou, ale jeho pokus dokázal brankář Serebrjakov vyrazit za branku.
     
    57:00
    Ville Lajunen poslal prudké nahození do útočného pásma. Nikdo v červeném dresu kotouč ani tentokrát nezískal a Vladivostok se osvobozuje dlouhým vyhozením.
     
    56:24
    Tomi Karhunen musel znovu zasahovat. Tentokrát si hravě poradil se zakončením z ostrého úhlu a raději přikryl kotouč lapačkou. Vhazuje se po jeho levici.
     
    56:00
    Alexandr Strelcov vyslal tvrdou střelu příklepem! Tomi Karhunen měl plno práce, ale nakonec s vypětím všech sil dokázal jeho pokus vyrazit ramenem!
     
    55:32
    Vladimir Butuzov dotíral na rozehrávku domácího celku v jeho obranném pásmu. Hokejisté Vladivostoku hrají aktivně a nechtějí nechat domácí celek vyrovnat.
     
    55:03
    Alexandr Černikov si nabruslil na zpětnou přihrávku mezi kruhy, zpracoval si kotouč na forhend, nicméně svou střelou trefil jen prvního obránce.
     
    54:20
    Brandon Yip byl ve skvělé střelecké pozici, jenže promáchl! Odražený kotouč poté získali zadáci Admiralu, kteří jej vyhodili do středního pásma.
     
    53:43
    Olli Palola obdržel přihrávku na levé křídlo, přehodil si kotouč na forhend a zakončil. Jeho přízemní pokus dokázal Serebrjakov vykopnout betonem.
     
    53:12
    Zadáci Kunlunu nyní vybojovali puk v obranném pásmu a vyvezli jej do pásma útočného. Nikdo v červeném dresu se ale nedostal do zakončení.
     
    52:41
    Konstantin Glazačev tentokrát zkusil prověřit pozornost domácího brankáře střelou ze středního pásma. Tomi Karhunen jeho pokus s přehledem vyrazil.
     
    52:22
    Denis Vicharev napadal rozehrávku soupeře v rohu útočného pásma, kde pro hostující celek nasbíral cenné vteřinky k dobru.
     
    51:35
    Kirill Ďjakov dokonce zavezl kotouč za branku Kunlunu, kde pro hostující celek vybojoval cenné vteřinky k dobru. Vladivostok hraje ve třetí části hodně zkušeně.
     
    51:12
    Brandon Yip nahodil puk z pravého křídla před branku hostujícího celku, jenže nikdo v červeném dresu na jeho pobídku nedosáhl. Obrana Vladivostoku hraje skvěle.
     
    50:29
    Alexandr Černikov nahodil puk do útočného pásma a podobně jako jeho kolegové odjel na střídačku. Hosté už se nikam neženou a koncentrují se na obranu.
     
    50:12
    Denis Vicharev na poslední chvíli dokázal vyhodit kotouč do středního pásma, odkud jej Vitásek ihned vrátil zpátky. Postavení mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    49:48
    Michael Latta se zjevil před brankou hostujícího celku, mohl si vybrat, kam zakončení, jenže trefil jen rameno fantastického Serebrjakova!
     
    49:08
    Kirill Ďjakov uspěl v přetlačované v rohu obranného pásma a odehrál puk do bezpečí. Hraje se opravdu dlouhou dobu bez přerušení.
     
    48:28
    Nikita Serebrjakov tentokrát rozjel dlouhou přihrávkou Vichareva, který však zapomněl puk za sebou na modré čáře a připravil Vladivostok o dobrou možnost.
     
    48:03
    Konstantin Glazačev nabral rychlost ve středním pásmu, protlačil se do pásma útočného, jenže neustál prudkou kličku a poroučel se k ledu.
     
    47:35
    Jurij Kozlovskij dobrým obranným zásahem v rohu obranného pásma připravil soupeře o třetinu. Hokejisté Vladivostoku vybojovali puk a osvobodili se.
     
    47:10
    Tomáš Mertl si vzal puk v obranném pásmu, nahodil jej do pásma útočného, nicméně ani tentokrát jej nikdo v červeném dresu nepodpořil.
     
    46:37
    Alexandr Strelcov se před brankou Kunlunu natahoval po prudkém nástřelu, ale přesile domácích zadáků jej nepustila do zakončení.
     
    46:10
    Roman Tatalin uklidnil hru Vladivostoku za jeho brankou. Ani jeden z týmů se ve třetí třetině prakticky nemůže usadit v útočném pásmu.
     
    45:31
    Joonas Järvinen si nechtěl komplikovat život a raději zvolil rozehrávku o mantinel. Hosté skvěle napadají rozehrávku Kunlunu a znepříjemňují mu rozehrávku.
     
    45:09
    Alexandr Černikov spěchal za nahozením do útočného pásma, jenže podle čárového arbitra si při zpracování pomohl vysokou holí.
     
    44:45
    Vasilij Strelcov získal odražený puk na modré čáře a opět drží čas pro hostující Vladivostok. Ve třetí části se zatím hraje hodně opatrně.
     
    44:20
    Ondřej Vitásek dojel nepřesnou rozehrávku soupeře a uklidnil hru domácího Kunlunu. Čínský celek se v posledních minutách nemůže dostat do útočného pásma.
     
    43:35
    Nikita Feoktistov si brousil zuby na rychlý protiútok, nicméně nikdo ze spoluhráčů v bílém mu přihrávku neadresoval. Hosté ale stále drží kotouč.
     
    43:12
    Denis Vicharev obdržel přesnou přihrávku do útočného pásma, projel s pukem za branku domácího celku, jenže zadovkou neoslovil nikoho v bílém.
     
    42:29
    Kunlun zahodil obrovskou šanci na vyrovnání! Brandon Yip před sebou měl ležícího Serebrjakova, dostatek času, jenže nedokázal puk přizvednout nad beton!
     
    42:06
    Tobias Viklund prosvištěl s pukem na hokejce do útočného pásma, připravil si jej ke střele, ale jeho pokus zápěstím jen zaduněl o mantinel za brankou.
     
    41:23
    Domácí brankář musel poprvé ve třetí třetině zasahovat. Tomi Karhunen si hravě poradil se slabou střelou z velice ostrého úhlu a ukryl puk do lapačky.
     
    41:04
    Další útok Kunlunu končí přihrávkou na zakázané uvolnění. Vladivostok si může oddechnout. Vhazovat se bude před klecí čínského celku.
     
    40:38
    Ville Lajunen dostal pěknou přihrávku na modrou čáru, ale místo zakončení si kotouč ještě zbytečně rovnal ke střele a připravil se o solidní možnost.
     
    40:10
    Domácí Kunlun uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny. Čínský celek se ihned vydal do útoku, ale přihrávka na levé křídlo byla sražena do bezpečí.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 24 – 11
     
    Druhá třetina končí! Po čtyřiceti minutách je na tom lépe hostující Vladivostok! Hosté totiž bleskově srovnali zásluhou Konstantina Glazačeva! O tři minuty později navíc přidal druhou branku Denis Vicharev a Vladivostok rázem vedl! To ale nebylo vše! O další minutu později se ve vlastním oslabení prosadil Vasilij Strelcov! Kunlun se poté dral do útoku a ještě před přestávkou se dočkal snížení zásluhou Olliho Paloly! Po čtyřiceti minutách je stav 2:3.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:30 Olli PALOLA - 2:3
     
    39:30
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Je sníženo! Kunlun ještě před přestávkou stahuje náskok Vladivostoku na jedinou branku! Sam Lofquist vypálil od modré čáry, trefil hůl OLLIHO PALOLY, který se bleskově otočil a poslal kotouč pod břevno! Asistence: Sam Lofquist.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:36
    Luke Lockhart udržel puk pro Kunlu v rohu útočného pásma, nicméně důrazný obránce jej vytlačil k mantinelu a nenechal jej přesně rozehrát.
     
    38:08
    Vasilij Strelcov projel s pukem do útočného pásma a zkusil nahodit kotouč zápěstím. Domácí brankář si pohlídal mezírku u levé tyče a ránu vyrazil.
     
    37:54
    Hosté v plném počtu.
     
    37:12
    Až nyní se hokejisté hostujícího Vladivostoku zmocnili odraženého puku a dokázali jej vyhodit přes všechny čáry. Unavení hráči Admiralu míří na střídačku.
     
    36:32
    Ondřej Vitásek nahodil kotouč před branku, jenže Yip jeho pobídku tečoval pouze mimo tři tyče. Domácí celek však nadále drží útočné pásmo.
     
    36:09
    Sam Lofquist tvrdě zakončil od modré čáry. Jeho dělovku brankář Serebrjakov dobře viděl a včas vykopl kotouč svým levým betonem.
     
    35:54
    Domácí si zahrají další přesilovku. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Alexandr Strelcov.
     
    35:35
    Alexandr Strelcov vybojoval puk v rohu útočného pásma, jenže jeho přihrávka bekhendem skončila na holi prvního obránce v dresu Kunlunu.
     
    35:06
    Jurij Kozlovskij složil jednoho z domácích hráčů v rohu obranného pásma. Hostující obránce si podle všeho počínal v dovolených mezích.
     
    34:35
    Luke Lockhart si nabruslil na krásnou přihrávku na levé křídlo, prosmýkl se do pásma útočného, ale jeho bekhendová pobídka skončila na holi obránce.
     
    34:05
    Sam Lofquist vybojoval odražený kotouč v útočném pásmu, poslal přihrávku na modrou čáru, jenže nikdo z jeho spoluhráči si netroufl na zakončení.
     
    33:26
    Až nyní musel Serebrjakov po delší době znovu zasahovat. Hostující brankář si s přehledem poradil se střelou z ostrého úhlu a schoval puk do lapačky.
     
    33:10
    Mertl se hnal za kotoučem do útočného pásma. Českému útočníkovi však nepřišel pomoci nikdo v dresu Kunlunu a obrana Vladivostoku si pomohla.
     
    32:35
    Karel Kubát vymyslel prudkou přihrávku na levé křídlo. Jeho spoluhráč kotouč pouze protečoval do útočného pásma. Kunlun ale puk nevybojoval.
     
    32:09
    Alexandr Ugolnikov hraje ve druhé třetině opravdu fantasticky! Hostující hokejista znovu udržel pro Vladivostok útočné pásmo.
     
    31:38
    Jurij Kozlovskij zavezl puk do útočného pásma, přihrávkou o mantinel našel Ugolnikova, ale k tomu skvěle přistoupil Sam Lofquist, jež jej obral o puk.
     
    31:10
    Konstantin Glazačev uklidnil hru Vladivostoku za Serebrjakovou brankou. Nikdo v červeném dresu jej neatakoval. Oba týmy nyní střídají.
     
    30:38
    Michael Latta se v rohu obranného pásma dostal k odraženému puku, jenže ani on jej nedokázal vyhodit přes modrou čáru. Hosté nadále drží třetinu.
     
    30:10
    Domácí se nyní ubránili jen za cenu obloučku do středního pásma. Hráči Vladivostoku tak mohou rozjet další útočnou akci.
     
    29:40
    Denis Vicharev si nabruslil na přihrávku mezi kruhy, nicméně ve velké rychlosti už nedokázal zakončit zrovna ideálně a trefil hned prvního soupeře.
     
    29:10
    Hostující zadáci pořádně zariskovali při rozehrávce na modré čáře a málem pustili soupeře do úniku. Ugolnikov svou chybu napravil na poslední chvíli.
     
    28:29
    Jegor Jakovlev dostal přihrávku na modrou čáru, předal kotouč Ugolnikovi, jenže ten dlouho váhal se zakončením a nechal se obrat o puk.
     
    28:11
    Hosté v plném počtu.
     
    27:27
    Mohlo být sníženo! Wojtek Wolski se ze středního pásma prokličkoval před branku hostujícího Vladivostoku, ale svou střelou zápěstím trefil jen brankáře!
     
    27:03
    Až nyní se domácí celek dostal v přesilové hře do zakončení. Za odraženým pukem se před branku tlačil Yip, ale jeho pokus schoval Serebrjakov mezi betony.
     
    26:26
    Střídání v týmu Red Star Kunlun: ze hřiště odchází Alexandr Lazušin, přichází Tomi Karhunen.
    26:26 Vasilij STRELCOV - 1:3
     
    26:26
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Vladivostok přidává svou třetí branku a tentokrát se hosté prosadili ve vlastním oslabení! Do útoku se vydal VASILIJ STRELCOV a nádhernou střelou zápěstím propálil bezmocného Lazušina! Asistence: Alexandr Černikov.
     
    26:11
    Domácí si zahrají přesilovku. Gleb Zajcev dostává dvě minuty za sekání.
     
    26:01
    Kunlun se okamžitě vydal do útoku se snahou o rychlou odpověď. Nahození od modré čáry však schoval brankář do lapačky.
    25:17 Denis VICHAREV - 1:2
     
    25:17
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Vladivostok přidává druhou branku a během několika minut otáčí vývoj dnešního souboje! Pro domácí celek je to obrovský šok! Na přihrávku před branku si tentokrát najel DENIS VICHAREV, který měl snadnou práci! Asistence: Konstantin Glazačev, Kirill Voronin.
     
    24:38
    Domácí jeli ve dvou hráčích proti jedinému obránci v bílém dresu. Právě Wolski poslal skákavou přihrávku mezi kruhy, ale Brandon Yip na puk nedosáhl.
     
    24:10
    Wojtek Wolski se natahoval po přihrávce do útočného pásma, nicméně pobídka byla příliš dlouhá a kotouč propadl za branku Admiralu Vladivostok.
     
    23:39
    Brandon Yip poslal krásnou přihrávku na pravou stranu útočného pásma, kam si nabruslil Justin Fontain, jenže jeho pokus zablokoval Alexandr Ugolnikov.
     
    23:10
    Gleb Zajcev vybojoval odražený kotouč v rohu útočného pásma, ale nechal se o něj připravit. Po delší době tak zaútočil Kunlun, ale pokus od modré čáry byl nepřesný.
     
    22:36
    Hostům se vstřelenou brankou vzrostlo sebevědomí. Jurij Kozlovskij se ihned vydal napadat rozehrávku domácího celku v jeho obranném pásmu.
    22:12 Konstantin GLAZAČEV - 1:1
     
    22:12
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hosté udeřili jako blesk z čistého nebo! KONSTANTIN GLAZAČEV dostal přihrávku zpoza branky a z velmi ostrého úhlu dopravil kotouč do branky! Asistence: Denis Vicharev, Jurij Kozlovskij.
     
    21:22
    Vladimir Butuzov projel s kotoučem do útočného pásma a vypálil zápěstím. Jeho pokus srazil obránce Kunlunu do ochranné sítě. Vhazuje se před Lazušinem.
     
    21:06
    Domácí hokejisté znovu vybojovali kotouč na své hokejky a drží jej v obranném pásmu. Oba týmy mezitím stačily poslat na led čerstvé síly.
     
    20:28
    Domácí v plném počtu.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny a drží kotouč na svých hokejkách. Vladivostoku utíkají poslední vteřinky přesilovky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 13 – 4
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté domácího Kunlunu! Čínský celek byl totiž v první části mnohem aktivnější a svého soupeře jasně přestřílel. Aktivita Kunlunu slavila úspěch v 10. minutě, kdy se tvrdou střelou prosadil Sam Lofquist! Vladivostok si v závěru třetiny vybojoval přesilovou hru, ale tu sehrál velmi špatně. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:26
    Alexandr Černikov dostal přihrávku na modrou čáru, ještě vylepšil pozici pro Ďjakova, ale ten už neměl dostatek času na zakončení.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:29
    A právě Tobias Viklund si dopřeje odpočinek na trestné lavici. Domácí hráč dostává dvě minuty za podrážení.
     
    18:06
    Tobias Viklund schytal ostrý hit za vlastní brankou. Domácí obránce se zlobí směrem k rozhodčímu, ale ten ukazuje, že vylučovat nebude.
     
    17:45
    Wojtek Wolski zastavil nahození do obranného pásma domácího celku a naopak našlápl do útoku. Jeho průnik však skončil už na modré čáře.
     
    17:08
    Luke Lockhart sice projel s pukem do útočného pásma, jenže v rohu jej zapomněl za sebou a už nedokázal přesně přihrát na modrou čáru.
     
    16:35
    Brandon Yip dojel dlouhou přihrávku do rohu útočného pásma, jenže nezvládl souboj s důrazným obráncem. Jurij Kozlovskij následně uklidnil hru.
     
    16:12
    Ondřej Vitásek rozjel další akci Kunlunu z obranného pásma. Domácí celek je v první třetině mnohem aktivnější a soupeře prakticky nepouští do útoku.
     
    15:34
    Tobias Viklund se krásnou kličkou na pravém křídle zbavil obránce, vybruslil si mezi kruhy a vyslal svižnou ránu zápěstím. Jeho pokus ale postrádal přesnost.
     
    15:06
    Serebrjakov musel vytáhnout další zákrok. Nebezpečnou střelu tentokrát vyslal Justin Fontain, ale hostující brankář schoval puk do lapačky.
     
    14:32
    Ondřej Vitásek ve středním pásmu ostrým hitem zboural rozjetého soupeře a poslal jej na led. Rozhodčí měl souboj přímo před sebou a nechal pokračovat ve hře.
     
    14:02
    Hosté se nyní osvobodili jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry. Po zakázaném uvolnění se hra vrátí před brankáře Serebrjakova.
     
    13:33
    Stěpan Zacharčuk obdržel krásnou přihrávku na modrou čáru, opřel se do kotouče příklepem, ale jeho dělovka prolétla kolem vzdálenější tyče.
     
    13:08
    Ville Lajunen jenom nahodil kotouč po mantinelu do útočného pásma a podobně jako jeho spoluhráči odjel na střídačku. Také hosté střídají.
     
    12:35
    Zach Jüe se s kotoučem na hokejce prosmýkl do útočného pásma, jenže jeho přihrávka mezi kruhy byla příliš prudká a skončila na holi prvního obránce.
     
    12:03
    Serebrjakov vyjel ven z branky a zastavil prudké nahození po mantinelu. Hostující brankář následně vyslal přihrávku na levé křídlo, kde nebyl nikdo v bílém.
     
    11:32
    Tomáš Mertl objel branku Admiralu a poslal přihrávku na modrou čáru. Na jeho pobídku však nedosáhl nikdo v červeném dresu domácího Kunlunu.
     
    11:10
    Wojtek Wolski vybojoval kotouč v rohu útočného pásma, jenže zadovkou na modrou čáru o něj znovu hodně rychle přišel. Hosté mohou vyrazit do útoku.
     
    10:28
    Olli Palola se s kotoučem prosmýkl do útočného pásma, kde se efektní kličkou zbavil obránce, jenže jeho pokus zápěstím skončil v lapačce brankáře.
     
    10:06
    Černikov dostal krásnou přihrávku mezi kruhy, byl zcela osamocený, ale svou střelu zápěstím umístil jen do betonu domácího brankáře!
     
    09:24
    Domácímu celku se vstřelenou brankou narostla křídla. Kunlun se nadále tlačí do útoku. Yip zkoušel objet branku, ale Serebrjakov betonem utěsnil mezírku u pravé tyče.
    09:01 Sam LOFQUIST - 1:0
     
    09:01
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí Kunlun se dostává do vedení! Skvělý vstup čínského celku do dnešního důležitého souboje! SAM LOFQUIST dostal přihrávku do prostoru nad kruhy a tvrdě vypálil. Hostující brankář měl zakrytý výhled a kotouč skončil za jeho zády! Asistence: Patrik Lundh, Brandon Yip.
     
    08:41
    Alexandr Ugolnikov udělal oblouk ve středním pásmu, projel s pukem do pásma útočného a nahodil jej za branku Kunlunu. Nikdo v bílém se ke kotouči nedostal.
     
    08:12
    Brayden Jaw se skvěle otočil s pukem za vlastní brankou a vyhozením o mantinel dokázal domácí celek osvobodit. Hráči Kunlunu mohou odjet střídat.
     
    07:32
    Černikov se vydal na individuální průnik středem ledové plochy. Hostující útočník se snažil najít recept na Lajunena, ale ten jej tělem vytlačil k mantinelu.
     
    07:12
    Justin Fontain spěchal za dlouhou přihrávkou do útočného pásma, ale obránci Vladivostoku měli ke kotouči o kus blíže a s přehledem jej odehráli do bezpečí.
     
    06:35
    Karel Kubát pálil od modré čáry. Domácí brankář měl dobře zakrytý výhled, ale jeden ze zadáků v bílém dresu dokázal kotouč srazit do rohu kluziště.
     
    06:10
    Vojtěch Polák dostal přihrávku do jízdy, prosmýkl se s pukem do útočného pásma, nicméně z ostrého úhlu už nedokázal zakončit mezi tři tyče.
     
    05:35
    Ville Lajunen měl velké problémy se zpracováním kotouč u mantinelu v obranném pásmu. Finský obránce ale situaci zvládl a bekhendem dokázal rozehrát.
     
    05:03
    Ondřej Vitásek dostal přihrávku na modrou čáru a pohotově zakončil. Svou střelou zápěstím však trefil jen prvního soupeře v bílém dresu Admiralu.
     
    04:36
    Jurij Kozlovskij také podržel kotouč za klecí svého celku a počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Zatím sledujeme hodně opatrnou hru.
     
    04:00
    Ville Lajunen dojel nepřesnou rozehrávku Vladivostoku a zavezl kotouč za vlastní branku. Domácí brankář poté našel Yipa, ale ten se neprobil do útočného pásma.
     
    03:18
    Wojtek Wolski vybojoval kotouč za brankou hostujícího Vladivostoku, projel s ním na pravý kruh, jenže jeho rána z otočky prolétla kolem zadní tyče.
     
    03:04
    Další ofsajd na straně čínského celku! Joonas Järvinen se tentokrát hodně diví, ale kotouč už mu podle všeho utekl do středního pásma.
     
    02:42
    Christopher Seto dojel prudkou přihrávku do útočného pásma, ale radost mu pokazil hvizd čárového arbitra. Domácí se dopustili postavení mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    02:12
    Tobias Viklund uklidňuje hru Kunlunu za domácí klecí. Jeho spoluhráči mezitím odjeli na střídačku. Čerstvé síly posílá na ledovou plochu také hostující kouč.
     
    01:37
    Serebrjakov musel znovu zasahovat. Od modré čáry tentokrát střílel dobře postavený Sam Lofquist, ale jeho ránu příklepem schoval brankář do lapačky.
     
    01:15
    Michael Latta poslal prudké nahození do rohu útočného pásma, kde uspěl jeden z jeho spoluhráčů, ale obrana Vladivostoku tentokrát zabránila soupeři v zakončení.
     
    00:35
    Justin Fontain se před brankou Vladivostoku natahoval po odraženém kotouči, jenže v předklonu už jej nedokázal dopravit za záda ležícího brankáře.
     
    00:10
    Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování dnešního utkání. Kunlun se ihned vydal do útoku, jenže Wolski svým nahozením daroval Serebrjakovi snadný zákrok.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na ledové ploše. Domácí Kunlun bude hrát v červeném, zatímco Admiral přijel v bílé sadě dresů.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Red Star Kunlun: Lazušin (Karhunen) – Järvinen, V. Lajunen, Viklund, Lofquist, Vitásek, Jüe – Fontain, Wolski, St. Pierre – Palola, Yip, Lundh – Squires, Jaw, Latta – Mertl, Lockhart, Seto.

    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Krasotkin) – S. Zacharčuk, Ugolnikov, Kubát, Tatalin, Ďjakov, Karmaškov, Kozlovskij, Miščenko – V. Strelcov, Černikov, A. Strelcov – Zajcev, V. Polák, Koňkov – K. Voronin, Glazačev, Vicharev – Feoktistov, J. Jakovlev, V. Butuzov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Lavrentěv – Ivanov, Strelcov.
     
    Češi a Slováci

    V dresu Kunlunu působí obránce Vitásek a útočník Mertl. Opačné barvy hájí útočník Polák a obránce Kubát.
     
    Vzájemné zápasy

    Dnešní soupeři se spolu střetli začátkem října. Na ledě Vladivostoku vyhrál Kunlun 3:2.
     
    Red Star Kunlun

    Jediný čínský zástupce v Kontinentální hokejové lize ve čtyřiceti třech duelech vybojoval třicet devět bodů a patří mu devátá pozice Východní konference. Na osmý Čeljabinsk ztrácí Kunlun dva body a i letos bude bojovat o účast v bojích o Gagarinův pohár. V minulém utkání dokázal Kunlun ukončit sérii porážek, když vyhrál 2:0 na kluzišti Traktoru Čeljabinsk.
     
    Admiral Vladivostok

    Admiral Vladivostok zatím prožívá mizernou sezónu. Dnešní hostující celek ve čtyřicet jedna duelech vybojoval dvacet pět bodů a patří mu poslední třináctá pozice Východní konference. Na osmou pozici už nyní ztrácí čtrnáct bodů. V minulém utkání Vladivostok sehrál skvělé utkání s Petrohradem, dlouho vedl, ale nakonec padl 2:3 v prodloužení.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Red Star Kunlun a Admiralem Vladivostok. Duel startuje ve 12:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 10. Lofquist (Lundh, Yip), 40. Palola (Lofquist) – 23. Glazačev (Vicharev, Kozlovskij), 26. Vicharev (Glazačev, K. Voronin), 27. V. Strelcov (Černikov)


    Red Star Kunlun: Lazušin (27. Karhunen) – Järvinen, V. Lajunen, Viklund, Lofquist, Vitásek, Jüe – Fontain, Wolski, St. Pierre – Palola, Yip, Lundh – Squires, Jaw, Latta – Mertl, Lockhart, Seto.
    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Krasotkin) – S. Zacharčuk, Ugolnikov, Kubát, Tatalin, Ďjakov, Karmaškov, Kozlovskij, Miščenko – V. Strelcov, Černikov, A. Strelcov – Zajcev, V. Polák, Koňkov – K. Voronin, Glazačev, Vicharev – Feoktistov, J. Jakovlev, V. Butuzov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Lavrentěv – Ivanov, Strelcov
    bahis siteleri