Kunlun – Vladivostok 2:3 (kon.) | Kazaň – Omsk 4:3 (po pr.) | Spartak Moskva – Barys 2:3 (kon.)
Jokerit – Novosibirsk 4:1 (kon.)
konec
Spartak Moskva
2:3 (1:0, 1:1, 0:2)
Barys Nur-Sultan
Čtvrtek 03.01.2019, 15:00 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:28 Darren DIETZ - 2:3
     
    53:28
    Astana právě vstřelila branku!
    Barys dokonává obrat třetím gólem bez odezvy! Cormier zachytil přihrávku soupeře, dostal se do pravého kruhu, odkut našel rozjetého DARRENA DIETZE. Ten dokázal protlačit kotouč do branky kolem pravé tyčky. Asistence: Patrice Cormier.
    47:50 Roman STARČENKO - 2:2
     
    47:50
    Astana právě vstřelila branku!
    Barys se vyrovnání dočkává! ROMAN STARČENKO dostal přihrávku do levého kruhu, odkud se z první trefil přesně mezi betony slovenského gólmana Hudáčka. Asistence: Brandon Bochenski.
    34:53 Kevin DALLMAN - 2:1
     
    34:53
    Astana právě vstřelila branku!
    Barys je zpátky ve hře a snižuje na rozdíl jedné branky! Hosté hráli výhodu a dostali se do úniku. Ten se snažil nejprve využít Akolzin, ale ten trefil pouze boční síť. Následně našel zpoza branky KEVINA DALLMANA, který se z prostoru mezikruží trefil přesně mezi betony Hubáčka. Asistence: Pavel Akolzin a Dmitrij Ševčenko.
    30:04 Anatolij NIKONCEV - 2:0
     
    30:04
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí okamžitě přesilovku využívájí! Pěkná kombinace uvolnila ANATOLIJE NIKONCEVA, který se před Hrachovinou ocitl sám. Překonal ho střelou pod jeho vyrážečku. Asistence: Ilja Zubov a Enver Lisin.
    18:00 Arťom VORONIN - 1:0
     
    18:00
    Spartak právě vstřelil branku!
    Moskva se ujímá ve vlastním oslabení vedení! Hanzl se dostal do úniku. Najížděl mu ještě ARŤOM VORONIN, kterého našel přesnou přihrávkou před branku. Střelec se bez problémů trefil do odkryté branky, protože se Hrachovina nestihl přesunout. Asistence: Robin Hanzl a Jevgenij Kulik.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 18. A. Voronin (R. Hanzl, Kulik), 31. Nikoncev (Zubov, Lisin) – 35. Dallman (Akolzin, Ševčenko), 48. R. Starčenko (Bochenski), 54. Dietz (Cormier)


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Kutějkin, Dyblenko (A), D. Višněvskij, Kulik (A), Kalinin, Provolněv, Volkov, A. Osipov – Daugavinš, Zubov, Lisin – Maxwell, Chochlačov, Fjodorov (C) – Nikoncev, Leščenko, R. Hanzl – Cyplakov, A. Voronin, Zlobin.
    Barys Nur-Sultan: Hrachovina (H. Karlsson) – Dallman, Svedberg, Dietz, Makljukov (A), M. Semjonov, Blacker, Polochov – Michajlis, Valk (A), Frattin – Cormier (C), A. Petersson, R. Starčenko – Bochenski, Boyd, Ševčenko – Petuchov, Akolzin, Sagadejev – Asetov.

    Rozhodčí: Belajev, Franeux – Zacharov, Sjusjev

    Diváci: 11019
    bahis siteleri