Kladno – Přerov 7:2 (kon.) | Slavia – Třinec 3:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Zlín 1:4 (kon.)
Liberec – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Chomutov – Mountfield HK 3:0 (kon.) | Žďár n/S – Havířov 3:4 (kon.)
K. Vary – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Č. Budějovice – Vsetín 3:4 (po pr.)
po prodl.
HC Slavia Praha
3:2 (0:0, 1:0, 1:2 - 1:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 04.01.2019, 16:30 • Zimní stadión Eden • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    61:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hasil uvolnil v brejku Macka, který předložil kotouč na pravou stranu LUKÁŠI KŘENKOVI, jenž rychlou střelou k tyčce rozhoduje o vítězství sešívaných!
     
    54:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Indrst hned po ošetření skočil na led, nahodil do pásma, puk si dojel a naslepo nahodil před bránu. Nakonec se kotouč dostal až na modrou k obránci JAKUBU MICHÁLKOVI, který trefuje odkrytou část Němečkovy branky. Asistence: Filip Indrst a Jakub Adámek.
     
    52:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe se Třinec dostává na dosah jednoho gólu. TOMÁŠ KRČ jenom nahodil puk zpoza branky před ní a zřejmě od obránce Macka se odrazil za bezmocného Němečka. Bez asistence.
     
    45:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hasil jel z pravého křídla sám na brankáře Ochmana a procpal puk mezi jeho betony. Kotouč se ale zastavil těsně před brankovou čarou, a přestože mu to chvíli trvalo, dokázal ho ROBIN VŠETEČKA zpoza branky posunout za čáru! Asistence: Matěj Hasil.
     
    38:30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Třinec je ve druhé třetině aktivnějším týmem, první gól ale dávají sešívaný. FILIP MACEK na nic nečekal, najel do útočného pásma a střelou přes obránce otevírá skóre utkání! Bez asistence.

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 39. Macek, 46. Všetečka (Hasil), 62. Křenek (Macek, Hasil) – 53. Krč, 55. Michálek (Indrst, Adámek)


    HC Slavia Praha: Němeček J. (Málek) – Němeček D., Bureš, Mareček, Srdínko, Macek, Čapka, Holý – Kižlin, Všetečka, Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Turek, Labuzík, Janča, Martinec, Petrák.
    HC Oceláři Třinec: Ochman (Švančara) – Radzienciak, Krzak, Šulák, Adámek, Michálek, Homola – Havránek, Králík, Krč, Tomanek, Indrst, Pastor, Wardas, Mikler, Raška, Plandor, Matěj, Macháček.

    Rozhodčí: Beránek – Horký, Zháňal
    bahis siteleri