Poprad – Košice 1:3 (kon.) | Banská Bystrica – Žilina 5:3 (kon.) | Trenčín – Nitra 2:3 (0:2 po s.n.)
Nové Zámky – Zvolen 3:4 (kon.) | Miskolc – Detva 1:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – MAC Budapešť 2:3 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
3:4 (0:0, 0:4, 3:0)
HKM Zvolen
Pátek 04.01.2019, 18:30 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Děkuji za pozornost a budu se na Vás těšit u dalších on-line přenosů nejen z hokeje. (20:57:23)
     
    Je tu konec utkání, které bylo nakonec v závěru ještě napínavé. Nové Zámky dokázali ve třetí třetině vsítit tři góly, ale nic to nemění na věci, že Zvolen si odnese plný bodový zisk po vítězství 4:3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Matej Kristín opustil svou bránu, a tak budou Nové Zámky dohrávat setkání v šestici.
     
    59:10
    Puk se po nepřesné rozehrávce domácích hráčů ocitl až v zakázaném uvolnění, a tak se hra přesune před bránu Matěje Kristýna.
     
    58:43
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Patrik Rogoň posunul puk na útočnou modrou čáru, kde našel hokejku JANIS ANDERSONS, který si vylepšil střeleckou pozici a následně zakončil přesně do pravé části branky. Mackenzie Skapski toho nemohl hodně vidět. Stav utkání je 3: 4! Asistence: Patrik Rogoň.
     
    58:00
    Do konce třetí třetiny zbývají poslední dvě minuty. Nové Zámky se stále pokoušejí o malý hokejový zázrak.
     
    57:01
    Henrich Ručkay nasměroval své zakončení k pravé tyči, kde si prostor tentokrát Mackenzie Skapski pohlídal a puk vytěsnil.
     
    56:14
    Štrauch nahodil puk do útočného pásmu, kde si ho i sám dokázal převzít. Nové Zámky se již usadili a hledají si lepší pozici k zakončení.
     
    55:34
    Průběh hry se nám trochu uklidnil. Při puku jsou hosté, kteří se s pukem nacházejí za vlastní bránou.
     
    54:45
    Hosté v plném počtu.
     
    53:20
    Dundáček chyboval na útočné modré čáře, když si nedokázal zpracovat jednoduchou přihrávku svého spoluhráče, díky čemuž Nové Zámky přišli o útočného pásmo.
     
    53:11
    Domácí hokejisté se již usadili v útočném pásmu, kde roztočili svůj přesilovkový kolotoč.
     
    52:45
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Ulrych – 2 min., nedovolené bránění).
     
    52:20
    Filip Bajtek zakončil od modré čáry, ale Mackenzie Skapski zvládl tuto situaci a svým betonem vytlačil puk do rohu kluziště.
     
    51:10
    Adam Zbořil přihrál puk na druhou vlnu, kde si nabruslil nikým nekrytý Šimun. Ten se do puku opřel z první, ale jen těsně minul bránu Zvolena. To byla šance!
     
    50:07
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Mathieu Henderson vyslal směrem k bráně střílenou přihrávku, kterou si před bránou převzal BRANISLAV FÁBRY. Ten šikovnou zadovkou trefil brusli Marka Poyhonena, od které se puk odrazil za brankovou čáru. Stav utkání je 2:4! Asistence: Mathieu Henderson.
     
    49:40
    Urban se před bránou soupeře ocitl nikým nehlídaný, dostal se k puku a snažil se ho z bezprostřední blízkosti protlačit za beton Mackenzieho Skapskiho. Ten si dal na jeho úmysl pozor a puk zachytil.

    DS

    Branky a nahrávky: 42. FÁBRI (Jurík, Dundáček), 51. Fábry, 59. ANDERSONS (Rogoň) – 22. Zuzina (Chovan), 27. Vandas (Kytnar), 34. KYTNAR (Handlovský, Vandas), 39. MITCHELL (Ulrych)


    HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan (Kristín) – Andersons, Kudla, Dundáček, Zaťko, Ordzovenský, Novák, Henderson, Hatala – Pospíšil, Hruška, Štrauch – Ručkay, Zbořil, Jurík – Šimun, Urban, Nejezchleb – Rogoň, Fábry, Bajtek
    HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Fraser, Poyhonen, Ulrych, Drgoň, Zeleňák, Vandane, Ružička, Pufahl – Handlovský, Kytnár, Vandas – Obdržálek, Chovan, Zuzin – Šišovský, Špirko, Mitchell – Andrisík, Petráš, Halama

    Rozhodčí: Lokšík, Valach – Krajčík, Pálkovi
    ocianews.com