Poprad – Košice 1:3 (kon.) | Banská Bystrica – Žilina 5:3 (kon.) | Trenčín – Nitra 2:3 (0:2 po s.n.)
Nové Zámky – Zvolen 3:4 (kon.) | Miskolc – Detva 1:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – MAC Budapešť 2:3 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
3:4 (0:0, 0:4, 3:0)
HKM Zvolen
Pátek 04.01.2019, 18:30 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:43
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Patrik Rogoň posunul puk na útočnou modrou čáru, kde našel hokejku JANIS ANDERSONS, který si vylepšil střeleckou pozici a následně zakončil přesně do pravé části branky. Mackenzie Skapski toho nemohl hodně vidět. Stav utkání je 3: 4! Asistence: Patrik Rogoň.
     
    52:45
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Ulrych – 2 min., nedovolené bránění).
     
    51:10
    Adam Zbořil přihrál puk na druhou vlnu, kde si nabruslil nikým nekrytý Šimun. Ten se do puku opřel z první, ale jen těsně minul bránu Zvolena. To byla šance!
     
    50:07
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Mathieu Henderson vyslal směrem k bráně střílenou přihrávku, kterou si před bránou převzal BRANISLAV FÁBRY. Ten šikovnou zadovkou trefil brusli Marka Poyhonena, od které se puk odrazil za brankovou čáru. Stav utkání je 2:4! Asistence: Mathieu Henderson.
     
    41:58
    Nové Zámky právě vstřelily branku!
    Juraj Jurík našel svojí přihrávkou na útočné modré čáře rozjetého BRANISLAVA FÁBRIHO, který i troška se štěstím umístil puk do odkryté části u pravé tyči. Stav utkání je 1: 4! Asistence: Juraj Jurík, Filip Dundáček.
     
    38:23
    Střídání v týmu HC Mikron Nové Zámky: ze hřiště odchází Andrej Košarišťan, přichází Matej Kristín.
     
    38:23
    Zvolen právě vstřelil branku!
    GARRETT MITCHELL se jako blesk vyřítil do útočného pásma, kde měl před sebou bránícího hráče, ale věřil si a zakončil zpoza něj. Puk si našel cestu k pravé tyči. Andrej Košarišťan opouští svou svatyni a nahradí ho Matej Kristín, pro kterého to bude první minuty v této sezóně. Stav utkání je 0: 4! Asistence: Petr Ulrych.
     
    33:20
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Sledovali jsme velký nedůraz domácího obránce u mantinelu, po němž následovala přihrávka na zcela volného MILANA KYTNARA, který napřáhl a vyslal směrem k bráně tvrdý projektil a ten si našel cestu až do sítě. Stav utkání je 0:3! Asistence: Lukáš Handlovský, Michael Vandas.
     
    28:21
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Ulrych – 2 min., podrážení).
     
    26:20
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Milan Kytnar našel přihrávkou zpoza brány úplně volného MICHAELA VANDASE, který si rychlým pohybem položil Andreje Košarišťana a následně jen zasunul puk do odkryté branky. Stav utkání je 0:2! Asistence: Milan Kytnar.
     
    22:36
    Vandas přesnou přihrávkou našel před bránou úplně volného Kytnara, který se opřel do puku z první. Ten však netrefil ideálně, a tak z toho nebyl přesný zásah.
     
    21:10
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Michal Chovan se s pukem dostal do útočného pásma, když na sebe navázal dvojici bránících hráčů, čímž vytvořil prostor pro PETRA ZUZINU, jehož následný střelecký pokus směřoval do volného prostoru u levé tyčce. Využita přesilová hra a stav utkání je 0:1. Asistence: Michal Chovan.
     
    19:12
    Vyloučení v týmu HC Mikron Nové Zámky (Zbořil – 2 min., napadení).
     
    17:05
    Vyloučení v týmu HKM Zvolen (Andrisík – 2 min., sekání).
     
    10:57
    Vyloučení v týmu HC Mikron Nové Zámky (Ručkay – 2 min., hákování).
     
    05:08
    Do obrovské příležitosti se dostal jeden z hráčů hostí, když jeho střelecký pokus sice prošel za záda Košarišťana, ale směřoval těsně vedle levé tyčky.

    DS

    Branky a nahrávky: 42. FÁBRI (Jurík, Dundáček), 51. Fábry, 59. ANDERSONS (Rogoň) – 22. Zuzina (Chovan), 27. Vandas (Kytnar), 34. KYTNAR (Handlovský, Vandas), 39. MITCHELL (Ulrych)


    HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan (Kristín) – Andersons, Kudla, Dundáček, Zaťko, Ordzovenský, Novák, Henderson, Hatala – Pospíšil, Hruška, Štrauch – Ručkay, Zbořil, Jurík – Šimun, Urban, Nejezchleb – Rogoň, Fábry, Bajtek
    HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Fraser, Poyhonen, Ulrych, Drgoň, Zeleňák, Vandane, Ružička, Pufahl – Handlovský, Kytnár, Vandas – Obdržálek, Chovan, Zuzin – Šišovský, Špirko, Mitchell – Andrisík, Petráš, Halama

    Rozhodčí: Lokšík, Valach – Krajčík, Pálkovi
    bahis siteleri