Boston – Buffalo 2:1 (kon.) | Montreal – Nashville 1:4 (kon.) | Florida – Columbus 3:4 (po pr.)
Toronto – Vancouver 5:0 (kon.) | St. Louis – NY Islanders 3:4 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 4:0 (kon.)
San Jose – Tampa 5:2 (kon.) | Ottawa – Carolina 4:5 (kon.) | Vegas – New Jersey 3:2 (kon.)
Arizona – NY Rangers 5:0 (kon.) | Winnipeg – Dallas 5:1 (kon.) | Detroit – Washington 2:3 (kon.)
po prodl.
Florida Panthers
3:4 (2:1, 0:1, 1:1 - 0:1)
Columbus Blue Jackets
Neděle 06.01.2019, 01:13 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:18 Seth JONES - 3:4
     
    60:18
    Columbus právě vstřelil branku!
    Rychlejší už to snad být nemohlo, vskutku ne. Hned po vhazování se Columbus vydal na útočný výlet a rozhodl. Přestože Pierre-Luc Dubois upadl na led, dokázal přihrát puk na pravou stranu na volného obránce SETHA JONESE. Ten se nemýlil, prostřelil přihlížejícího Jamese Reimera. Dva body si tedy dnes odnesou Blue Jackets. Asistence: Pierre-Luc Dubois, Artěmij Panarin.
    57:47 Aaron EKBLAD - 3:3
     
    57:47
    Florida právě vstřelila branku!
    Tento gól si Sergej Bobrovskij za rámeček nedá. McCann zavezl puk za branku Columbusu, odkud poslal nečekanou nahrávku zadovkou na obránce AARONA EKBLADA. Ten na poslední chvíli postrčil kotouč po ledě mezi betony gólmana Blue Jackets. A hala vytryskla radostí. Máme dnes potřetí vyrovnáno a nejspíš uvidíme prodloužení. Asistence: Jared McCann, Keith Yandle.
    46:58 Brandon DUBINSKY - 2:3
     
    46:58
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tohle vypadá na zápas velkých zvratů. Přestože hosté ještě ve druhé třetině prohrávali, teď mají svůj těsný náskok z úvodu střetnutí zpátky. Hra ve čtyřech jim očividně sedí. Hned se totiž dostali do přečíslení dva na jednoho, které skvěle vyřešil BRANDON DUBINSKY. Mohl ještě volit nahrávku, ale raději vypálil k pravé tyči a skóroval. Teď čeká Floridu těžká šichta. Bez asistence.
    37:04 Josh ANDERSON - 2:2
     
    37:04
    Columbus právě vstřelil branku!
    Mělo z toho být vyloučení, ale nakonec se konat nebude. Columbus totiž faul Floridy potrestal ještě dřív, než došlo k trestu za faul v úniku. Jenner vypálil bez větší přípravy mezi kruhy a jeho pokus ještě ze vzduchu velmi pohledně tečoval JOSH ANDERSON. A je to právě on, kdo znovu zařizuje vyrovnaný stav. Asistence: Boone Jenner, Ryan Murray.
    18:09 Mike HOFFMAN - 2:1
     
    18:09
    Florida právě vstřelila branku!
    Chybovat ve středním pásmu se nevyplatí, o tom se teď přesvědčili hosté. Jejich rozehrávku totiž právě v tomto prostoru vystihl produktivní útočník Floridy MIKE HOFFMAN. A ten na nic nečekal. Ujel po levé straně, napřáhl se, vypálil a prostřelil Bobrovského u tyče. Zatím asi nejpohlednější branka tohoto zápasu a Panthers otáčejí výsledek na svou stranu. Bez asistence.
    13:19 Jonathan HUBERDEAU - 1:1
     
    13:19
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers se ještě v první třetině dočkali vyrovnání. Puk se sice k brance Columbusu dostal docela kostrbatě, ale na to se nikdo ve výsledku nikdo ptát nebude. Na pravém kruhu zůstal nikým nehlídaný JONATHAN HUBERDEAU, jenž po nahrávce zadovkou Barkova bez problému po ledě prostřelil Sergeje Bobrovského. Domácí zatím z minima vytěžili maximum. Asistence: Aleksander Barkov, Keith Yandle.
    01:37 Anthony DUCLAIR - 0:1
     
    01:37
    Columbus právě vstřelil branku!
    Lepší začátek si hostující hokejisté asi představovat nemohli. Přestože doposud neměli žádnou výraznější příležitost, hned z té první se prosazují. Nádhernou nahrávku do jízdy dostal útočník Columbusu ANTHONY DUCLAIR, jenž v samostatném úniku nezaváhal. Ukázkově pověsil kotouč pod horní tyčku a poslal Blue Jackets do vedení. Asistence: Alexander Wennberg.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 14. Huberdeau (Barkov, Yandle), 19. Hoffman, 58. Ekblad (McCann, Yandle) – 2. Duclair (Wennberg), 38. J. Anderson (Jenner, R. Murray), 47. Dubinsky, 61. S. Jones (Dubois, Panarin)


    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Yandle, Ekblad, Matheson, Pysyk, Ch. Wideman, Weegar – Huberdeau, Barkov, Dadonov – Vatrano, Borgström, Hoffman – Brouwer, McCann, Sceviour – Hawryluk, Lammikko, Haley.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, R. Murray, Nutivaara, Harrington, D. Savard – Panarin, Dubois, Atkinson – Duclair, Wennberg, J. Anderson – Hännikäinen, Jenner, Bjorkstrand – Riley Nash, Dubinsky, Milano.

    Rozhodčí: Lamber, Hebert – Gibbs, Daisy

    Diváci: 15 213
    bahis siteleri