Rennes – Montpellier 0:0 (kon.) | Angers – Nantes 1:0 (kon.) | Caen – Marseille 0:1 (kon.)
Bordeaux – Dijon 1:0 (kon.) | Saint-Étienne – Lyon 1:2 (kon.)
konec
AS Saint-Étienne
1:2 (1:0)
Olympique Lyon
Neděle 20.01.2019, 21:00 • Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Étienne • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Všem fanouškům francouzské kopané přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu jednadvacátého kola Ligue 1. Od jednadvaceti hodin se můžeme těšit na atraktivní duel mezi Saint-Étienne a Lyonem!
     
    Olympique Lyon

    Účastníkovi blížícího se osmifinále Ligy mistrů se v posledních týdnech příliš nedaří. Z předchozích jedenácti zápasů vyhrál jen třikrát, z toho dvakrát "pouze" v národních pohárech. Z toho ligového navíc Lyon stihl vypadnout, když nestačil 1:2 na Štrasburk. V dalším týdnu pak ztratil hned čtyři z očekávaných šesti bodů, když nejprve remizoval 1:1 doma s Reims a poté remizoval 2:2 také na půdě Toulouse. Po včerejší várce prvoligových zápasů tak Lyonu patřilo až čtvrté místo, z něhož ztrácí na druhé Lille šest bodů a naopak má jen tříbodový náskok na sedmé Nice. Ve dvaceti kolech nasázel Olympique 33 branek, o pozici nejlepšího střelce se dělí šestigóloví Bertrand Traoré a Houssem Aouar. Jen o jednu trefu mají Depay, Fékir a Dembélé.
     
    AS Saint-Étienne

    Domácí tým v předchozích dvaceti kolech vyhrál jen polovinu možných, ale i s šesti remízami a čtyřmi porážkami se dokázal v Ligue 1 vydrápat již na třetí místo, z něhož ztrácí na druhé Lille čtyři body. O své postavení dnes ale může přijít, sesadit se ho bude snažit právě jeho soupeř z Lyonu. AS Saint-Étienne má oproti hostům o něco lepší formu. Z posledních pěti soutěžních zápasů čtyřikrát vyhrálo a ztratilo jen při remíze 1:1 v Nice. Posléze jasně vyhrálo 3:0 nad Dijonem a v národním poháru 6:0 nad Olympiquem Štrasburk. Svěřenci Jeana-Louise Gasset zvládli v poměru 1:0 i utkání s poslendím Guingampem a ve středeční dohrávce otočili těžký zápas s Marseille. Oběma góly se na tom podílel Vahbí Chazrí, jenž je s dvanácti zásahy suverénně nejlepším střelcem svého týmu.
     
    Vzájemné zápasy

    23.11.2018 Lyon – Saint-Étienne 1:0
    25.02.2018 Lyon – Saint-Étienne 1:1
    05.11.2017 Saint-Étienne – Lyon 0:5
    05.02.2017 Saint-Étienne – Lyon 2:0
    02.10.2016 Lyon – Saint-Étienne 2:0.
     
    Úvodní sestavy:

    AS Saint-Étienne: Ruffier – Perrin (C), Subotić, Kolodziejczak – Monnet-Paquet, Selnaes, Cabella, M'Vila, Gabriel Silva – Chazrí, Hamouma.
    Náhradníci: Moulin – Debuchy, Polomat, Salibur, Berić, Diony, Dioussé.

    Olympique Lyon: A. Lopes – Tete, Marcelo, Denayer, F. Mendy – NDombèlé, Aouar – B. Traoré, Fékir (C), Cornet – Depay.
    Náhradníci: Gorgelin – Dubois, Marçal, Pape Diop, Tousart, Dembélé, Terrier.

    Rozhodčí: Bastien – Haquette, Zakrani.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    O rozehrávku se postarali domácí, kteří okamžitě vyrazili ve vlně vpřed, jenže s míčem na noze nepřešli ani desetimetrovou vzdálenost.
     
    2
    Selnaes ve středovém kruhu fauloval Fékira a hned si vysloužil od hlavního rozhodčího sloví kázání. Příště už to asi bude za kartu.
     
    3
    Monnet-Paquet zprava přihrával dovnitř šestnáctky. Denayer školácky přišel o míč a velmi hraničním zákrokem poslal na zem Chazrího.
     
    4
    Mendy vyřešil dlouhý nákop a vyměnil si pár přihrávek s Lopesem, který se nezalekl poměrně aktivního napadání Saint-Étienne.
     
    5
    Depay vrátil míč mimo vápno na Fékira, který se snažil vystřelit, ale zelenobílí obránci mu zatarasili případnou dráhu střely.
     
    6
    Útočnou akci domácího týmu zastavil ofsajd. Všemu předcházel odpískaný faul Teteho.
     
    8
    Oba týmy hrají od začátku s obrovským nasazením. To způsobilo faul Hamoumy na rozehrávajícího Jasona Denayera.
     
    9
    Mendy dával míč za obranu pro nabíhajícího Corneta. Jeho pas do vápna nikoho nenašel a navíc přišel během signalizovaného ofsajdu.
     
    10
    Denayer musel zvládnout sprinterský souboj s Monnetem-Paquetem. A tak se i stalo, když před francouzským halvbekem odkopl míč do zámezí.
     
    11
    Subotić podpořil ofenzivu, ale vysoký obloučkek nasměroval jenom do náruče hostujícího brankáře Lopese.
     
    12
    Krásný fotbalový moment! Depay pochopil úžasný nákop z obrany a lobem z velké dálky se snažil přehodit Ruffiera, který skvělým zákrokem vytěsnil balón na roh!
    12. Memphis Depay (LYO)
     
    13
    Ruffier vyřešil také následný rohový kop. Po něm šli do útoku také domácí a zasahovat musel i Lopes, který zkrotil Cabellovu střelu zpoza šestnáctky.
     
    14
    Rémy Cabella se rychle zvedl po osobním souboji a navázal na svůj sprint. Pak si ale blbě předkopl balón a ten skončil až v zámezí.
     
    15
    Cornetův pas byl sražen na rohový kop, o jehož rozehrávku se postaral Depay. Prudký centr však zkrotili jen obránci Saint-Étienne. Nizozemská hvězda po chvilce poslala do ohně další pas, který Aouar ze vzduchu neusměrnil na branku.
     
    16
    Něco podobného i na opačném konci bojiště. Cabella potáhl míč po pravé straně a odcentroval do míst, kde Gabriel Silva zkoušel střelu z voleje, leč promáchl.
     
    17
    Zatím nepříliš výrazný Bertrand Traoré si nepohlídal své postavení a vybíhal za spoluhráčovou přihrávkou z metrového postavení mimo hru.
     
    18
    Marcelo dal mimo hru ruku kolem krku Hamoumy a stáhl jej k zemi. Tohle si zasloužilo minimálně žlutou kartu a uvidíme, zda do akce nezasáhne video.
     
    20
    Spravedlnosti bylo učiněno za dost. Brazilský stoper Marcelo byl na popud videorozhodčího napomenut žlutou kartou.
     
    21
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost na tribunách Stade Geoffroy-Guichard! Tete propadl v ofenzivní činnosti a pak hodně chyběl při akci Gabriela Silvy, který měl volnou cestu k centru. ROMAIN HAMOUMA se zavěsil do vzduchu a egelantně trknul balón do Lopesova protipohybu.
    21. Romain HAMOUMA - 1:0
     
    23
    Opět domácí v útoku. Na levé straně se snažil prosadit Vahbí Chazrí, jenže si tentokrát neporadil se žlutě napomenutým Marcelem.
     
    24
    Trochu těžkopádnou kombinaci Lyonu ukončil už poněkolikáté zvednutý praporek asistenta na čáře. V ofsajdu se zapomněl Nabil Fékir.
     
    25
    Malinko rozhozený Tete se bál krotit balón pod tlakem napadajícího soupeře a bezmyšlenkovitě ho zakopl do autu, odkud vhazuje Gabriel Silva.
     
    26
    Mendy už neměl kudy a pomohl si narážečkou s Cornetem. Pak se na levé straně hezky uvolnil k přihrávce, kterou však nenašel nikoho v bílém.
     
    27
    Obranná linie Saint-Étienne jednou propustila Depaye, ale jinak se ji daří soupeře vystavovat do ofsajdu. Opět tedy rozehrávají domácí.
     
    28
    Kévin Monnet-Paquet výborně přečetl přihrávku na Corneta a nepustil k němu balón, který se vrací do středu hřiště.
     
    29
    Depay skončil po souboji v nefotbalové pozici. Hlavní rozhodčí mu ale jasně ukázal, že se o faul rozhodně nejednalo.
     
    30
    Držení míče: 33% – 67%.
     
    31
    Ruffier zaregistroval Mendyho přihrávku dříve než Nabil Fékir a po rychlém výběhu mu skočil pod nohy.
     
    32
    A zase menší vzájemné nepochopení se. Mendyho další centr proletěl vápnem, aniž by se někdo z hostů mohl dostat k zakončení.
     
    33
    Fotbalisté Lyonu teď mají mnohem více ze hry, ale zároveň nejsou vůbec ve své kůži. Po přihrávce mířící do zámezí vhazuje Monnet-Paquet.
     
    34
    Cornet nebyl v ofsajdu a stejně se jednoduše dostal po nákopu za obranu. Perrin jeho pokus o finální pas zablokoval a proto musela přijít nahrávka dozadu na Fékira, jenž velmi slabou střelou donutil Ruffiera rutinně zasáhnout.
    34. Nabil Fékir (LYO)
     
    35
    Traorého pád na pravém okraji velkého vápna nechal rozhodčí v klidu. Cabella se snažil utéct do brejku, ale u postranní čáry byl rychle zastaven.
     
    36
    Mendyho technická střela po vynucené přihrávce od Corneta letěla hodně vedle Ruffierovy branky, což nesmírně potěšilo zaplněné tribuny.
     
    38
    Fékir byl během své přihrávky z autové čáry dohrán Silvou. Rozhodčí Bastien to moc dobře viděl a nařídil standardku pro Olympique.
     
    39
    Ani tohle se hostům a jmenovitě Depayovi absolutně nepovedl. Centr přetáhl o několik metrů a nasměroval ho do zámezí.
     
    40
    Drtivá většina akcí Lyonu jde přes levou stranu a Corneta, jehož centr hledal Depaye, ale o toho se ve vzduchu postaral francouzský obránce TImothée Kolodziejczak.
     
    41
    Loïc Perrin zastavil další přihrávku, ze kterého mohl vzejít nebezpečný protiútok. Šanci si díky tomu vytvořili domácí, nicméně dobře umístěnou střelu Monneta-Paqueta Lopes vytáhl na roh.
     
    43
    Kévin Monnet-Paquet u středového kruhu fauloval Mendyho, který si viditelně přivodil nějaké zranění. Domácí hráč viděl žlutou kartu a na podobné zákroky už musí zapomenout.
     
    44
    Obránce Lyonu zatím pokračuje ve hře. A zapojí se do další standardní situace, kterou z hloubi pole rozehraje Fékir.
     
    45
    Centr hostujícího kapitána byl příliš krátký. Akce hostů ještě pokračovala, jenomže centr neprošel přes neprostupného Perrina.
     
    45+1
    Nastavují se 3 minuty.
     
    45+2
    Bertrand Traoré si neporadil s dlouhým nákopem. Balón jen lehce lízl a posunul ho k Ruffierovi, který nikam nechvátá s opětovnou rozehrávkou.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Prvních dvacet minut přímého souboje o třetí místo se odehrálo v obrovském tempu. Největší šanci měl Depay, jehož lob Ruffier těžkým zákrokem vyrazil. A tak udeřilo na druhé straně, kde po centru Gabriela Silvy otevřel skóre Hamouma. Od té chvíle už měl Lyon herně navrch. Další vyloženou šanci si ale nevytvořil a do druhé půle tak půjde s jednogólovým mankem.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Ani jeden z trenérů během poločasové přestávky nestřídal, a tak na obou stranách pokračujeme v původně daných základních jedenáctkách.
     
    47
    Netrvalo to dlouho a Lyon se prokombinoval až do slušné šance. Bertrand chytrým obloučkem překonal obrannou řadu a dostal do šance Fékira. Ruffier byl znovu připraven a vysokou hlavičku vytěsnil nad branku.
    47. Nabil Fékir (LYO)
     
    48
    Z rohového kopu Olympique nic nevymyslel, ale v útoku zůstává i nadále. Může ta to odpískaný faul Rémyho Cabelly.
     
    49
    Depay rozjel nacvičený signál, který hostům absolutně nevyšel. Přihrávku k rohu velkého vápna vystihl skvěle hrající Perrin.
     
    50
    Až teď si mohou domácí definitivně oddechnout. Houssem Aouar to přehnal s důrazem a nedovoleným způsobem povalil norského záložník Selnaese.
     
    51
    Chazrí si vyměnil míč s Cabellou a zleva pronikl do pokutového území. Lopes proti němu vyběhl a srazil přihrávku na Selnaese, před kterým ještě akrobaticky zasáhl Denayer.
     
    52
    Menší připomínka první půle, ve které Lyon nechtěně produkoval jeden ofsajd za druhým. I teď v něm byl přistižen Nabil Fékir.
     
    53
    Výborná defenzivní činnost nizozemského obránce Teteho, který přes sebe nepustil Kévina Monneta-Paqueta. Ten na pravém křídle po ztrátě míče fauloval.
    Podařené choreo fanoušků Saint-Étienne

     
    54
    Mendyho centry stále nenachází nikoho v bílém. Chazrí při protiakci zkusil přehodit vyběhnutého Lopese, ale z půlky přehodil bránu o několik metrů.
     
    55
    Lyon stále ztrácí a co nevidět asi přijdou první změny v sestavě. Na lavičce je stále k dispozici například Moussa Dembélé.
     
    56
    Romain Hamouma měl ve vápně jediného spoluhráče, kterého se stejně pokusil centrem oslovit. Defenziva Lyonu si celou situaci bezpečně pohlídala.
     
    57
    Srbský stoper Neven Subotić prodal své zkušenosti. Přiběhl si ke Cornetovi a čistým skluzem získal pro Saint-Étienne odkop od branky.
     
    58
    Tanguy Ndombélé zkusil prorazit individuálně a vykoledoval si faul, kterým se provinil Selnaes. V mezidobí se bude poprvé střídat.
     
    58
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Bertrand Traoré, přichází Moussa Dembélé.
     
    59
    Opět se defenzivní záložník Ndombélé převtělil do role režiséra. Chytře myšlená přihrávka však propadla až k Ruffierovi.
     
    60
    Ojedinělá útočná akce od domácího týmu byla zakončená ještě před šestnáctkou. Technická střela Romaina Hamoumy byla o nějaký ten metr nepřesná.
     
    61
    Držení míče: 41% – 59%.
     
    62
    Velká šance Saint-Étienne! Skvěle to udělal Chazrí, který zleva vletěl do vápna a v obrovské rychlosti si narazil s Cabellou, který se blýskl patičkou. Lopes střelu tuniského útočníka jenom vyrazil a pak zlikvidoval i dorážku téhož hráče!
    62. Vahbí Chazrí (SET)
     
    63
    Teteho centr z rohu vápna letěl na zadní tyč, kde další z hostů sklepl míč na Dembélého. Ten zblízka neprostřelil několik hráčů, kteří stáli mezi ním a brankou.
     
    64
    Penalta pro Lyon! Smolařem se stal dosud výborně hrající domácí kapitán Loïc Perrin, který zablokoval další z Depayových střel rukou.
     
    65
    Žlutou kartu dostává Loïc Perrin (AS Saint-Étienne).
     
    65
    Lyon právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Míč si na penaltový puntík postavil NABIL FÉKIR, který si vzal jen malý rozběh, ale i tak nekompromisně zakroutil míč ze svého pohledu k pravé tyči. Ruffier byl bez šance, neboť skákal na opačnou stranu.
    65. Nabil FÉKIR - 1:1
     
    67
    Zkušený Stéphane Ruffier přečetl náběh Dembélého a včas mu skočil pod nohy. Hra se rychle přesunula na druhou stranu, kde si podobně poradil i faulovaný Lopes.
     
    68
    Vahbí Chazrí s obrovským nasazením napadal Marcela, který předním stihl přihrát Lopesovi. Oba hráči se v obrovské rychlosti srazili a nyní potřebují ošetření.
     
    70
    Oba zúčastnění se po několika desítkách vteřin opět postavili na nohy a s největší pravděpodobností budou moci pokračovat ve hře.
     
    71
    Chazrí se vrátil na hřiště a okamžitě šel do hodně podobného souboje s Tetem. Opět to muselo hodně bolet, na čemž nic nemění ani žlutá karta pro hostujícího beka.
     
    72
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Romain Hamouma, přichází Loïs Diony.
     
    73
    Ndombélé si vzal odražený míč a vydal se s ním do vápna. V tom měl hned několik možností. Nakonec přihrával pod sebe, což přečetl Subotić.
     
    74
    Ruffier znovu přečetl hru a bez přípravy odpálil balón až do hloubi útočné poloviny. Tím zaměstnal svého protějška Lopese, jenž stihl rozehrát před neúnavným Chazrím.
     
    75
    Fékir byl zasypán před rozehrávkou rohového kopu, kterým hledal Marcela. Ten se až moc okatě zapřel o protihráče a byl mu odpískán útočný faul.
     
    76
    Olympique už dlouhodobě působí mnohem živějším dojmem. Vyrovnávající branka to jenom umocnila a domácí budou mít co dělat, aby nepřišli i o ten jeden bodík.
     
    77
    Ferland Mendy ještě stihl odcentrovat z nulového úhlu. Balón letěl na Dembélého a také Gabriela Silvu, který míč uklidil do relativního bezpečí.
     
    78
    Tanguy Ndombélé ztratil kontrolu nad balónem, který se k jeho nohám ještě vrátil. Střela z nějakých šestadvaceti metrů letěla, bohužel pro hosty, hodně mimo.
     
    79
    Subotić udělal docela velkou chybu v rozehrávce. Okamžitě ji ale napravil, když na hranici vápna ukopl balón od kopaček mladého záložníka Aouara.
     
    80
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Kenny Tete, přichází Léo Dubois.
     
    81
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Ole Selnaes, přichází Assane Dioussé.
     
    82
    Cornet dostlal přihrávku po ose hřiště, po které před sebou tlačil hned několik obránců. V souboji spadl, nicméně to nebylo posouzeno jako faul.
     
    83
    Neven Subotić se nalepil na Dembélého, který šel po centru Duboise. Prvním dotekem každopádně poslal míč do autu a Ruffier vykopává.
     
    84
    Od Fékirem proměněné penalty pokračuje Lyon v tlaku, ale šance už nějak nepřicházejí. Derby dvou rivalů tak pomalu spěje do remízového konce.
     
    85
    Yann M'Vila dobrým obranným zákrokem získal míč pro Saint-Étienne. Po pravé straně táhl míč Monnet-Paquet a sraženým centrem vybojoval rohový kop. Perrin centr nezpracoval a Silvova střela zpoza vápna byla zablokovaná.
     
    86
    Nabil Fékir se uvolnil rychlou kličkou na hranici šestnáctky. Zleva tak mohl pálit na bližší tyč, ale Ruffier u ní byl včas se svým výtečným zákrokem.
    86. Nabil Fékir (LYO)
     
    87
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Maxwel Cornet, přichází Martin Terrier.
     
    88
    S blížícím se koncem šlo tempo zase nahoru. Dembélé byl ve vápně, ale dával si trochu přednost se spoluhráčem, kvůli čemuž neměl jak vystřelit. O pár vteřin později si zasekl na pravačku a slabě vystřelil přímo do Ruffiera.
     
    89
    To mohla být velká rána pro Lyon! Chazrí zprava našel ve vápně Dionyho, kterému trochu ukradl střelu Cabella. Lopes byl víceméně trefen a to platilo i při dorážce Cabelly!
    89. Loïs Diony (SET), Rémy Cabella (SET)
     
    89
    A zase rychle na druhou stranu. Do trochu rozevřenější obrany běžel Terrier. Okolo sebe měl hodně volného prostoru a o to víc ho musí nepřesná střela z levé strany mrzet.
     
    90
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Gabriel Silva, přichází Pierre-Yves Polomat.
     
    90+1
    V posledních minutách je to na trávníku jedna velká střelnice. Fékirův pokus byl sražen za jeho záda, kde celou akci jistil Depay a tvrdou ránou z první vysoko přestřelil.
     
    90+2
    Ve druhé z pěti nastavený minut Diony vybojoval pro Saint-Étienne rohový kop, což způsobilo velké pozdvižení na tribunách. Chazrího prudký centr však Subotić neusměrnil mezi tyče.
     
    90+3
    Depayův centr zleva zastavil Subotić, který hlavou dostal balón na Cabellu. Další akci Lyonu zadrbal nepřesným pasem za obranu Mendy.
     
    90+4
    Assane Dioussé podle rozhodčích fauloval ve středovém kruhu. V poslední minutě ještě mají hosté příležitost na rozhodnutí.
     
    90+5
    Lyon právě vstřelil branku!
    Velký smutek se rozprostřel po celém stadionu, na kterém zavládlo hrobové ticho! Obrana Saint-Étienne už asi měla po zápase, neboť v poslední minutě pustila hosty do dvou naprosto totožných gólovek. První hlavičku po skvělém centru Léa Duboise nasměroval další střídající hráč MOUSSA DEMBÉLÉ jenom nad břevno. O pár vteřin později ale následoval reparát, který už skončil gólem.
    90+5. Moussa DEMBÉLÉ - 1:2
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Poslední zápas jednadvacáté kola Ligue 1 nabídl strhující bitvu mezi dvěma velkými rivaly z regionu Auvergne-Rhône-Alpes. Domácí Saint-Étienne bylo po trefě Hamoumy blíže k vítězství až do pětašedesáté minuty, kdy ve vápně zahrál rukou Perrin a nařízenou penaltu zkušeně proměnil Fékir. Přitom nechybělo moc a zelenobílí ještě předtím vedli 2:0, což při šanci Chazrího odmítl Lopes. Ten měl namále i v 89. minutě, kdy z bezprostřední vychytal Dionyho i Cabellu. Lyon díky portugalskému brankáři udržel remízu a v páté minutě nastavení dovršil už nečekaný obrat, jenž zařídil hlavičkující Moussa Dembélé.
     
    Olympique po třech remízách bere všechny tři body a vrací se v tabulce na třetí místo, které dodnes patřilo právě Saint-Étienne. To ve sledovaném derby prohrálo na domácím hřišti poprvé od začátku května loňského roku.
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 9:7. Střely mimo: 2:7. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 18:7.
     
    Z tohoto dramatického šlágru je to vše, děkujeme za pozornost. (23:20:26)

    Michal Břuchanský

    Branky: 21. Hamouma (Gabriel Silva) – 65. Fékir (pen.), 90+5. Dembélé (Dubois)

    Karty:   43. Monnet-Paquet (SET), 65. Perrin (SET) – 20. Marcelo (LYO), 71. Tete (LYO)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 9:7. Střely mimo: 2:7. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 18:7.
    AS Saint-Étienne: Ruffier – Perrin (C), Subotić, Kolodziejczak – Monnet-Paquet, Selnaes (81. Dioussé), Cabella, M'Vila, Gabriel Silva (90. Polomat) – Chazrí, Hamouma (72. Diony).
    Náhradníci: Moulin – Debuchy, Polomat, Salibur, Berić, Diony, Dioussé.

    Olympique Lyon: A. Lopes – Tete (80. Dubois), Marcelo, Denayer, F. Mendy – NDombèlé, Aouar – B. Traoré (58. Dembélé), Fékir (C), Cornet (87. Terrier) – Depay.
    Náhradníci: Gorgelin – Dubois, Marçal, Pape Diop, Tousart, Dembélé, Terrier.

    Rozhodčí: Bastien – Haquette, Zakrani
    bahis siteleri