New Jersey – Buffalo 4:1 (kon.) | Detroit – Philadelphia 1:3 (kon.) | Florida – Montreal 6:3 (kon.)
Anaheim – Washington 5:2 (kon.) | Calgary – Arizona 5:2 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
Buffalo Sabres
Pondělí 18.02.2019, 00:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:51 Joey ANDERSON - 4:1
     
    56:51
    Devils právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Carter Hutton odjel z branky na střídačku, ale JOEY ANDERSON se dostal ke kotouči a poslal jej do odkryté klece! Asistence: Andy Greene.
     
    55:40
    Buffalo si ještě zahraje přesilovku. Severson dostává dvě minuty za podrážení.
     
    55:09
    Linus Ullmark dostal přihrávku mezi kruhy, kde si kotouč přehodil na bekhend, jenže z dobré pozice jej nepřizvedl před Schneiderův bekhend!
    54:09 Kyle PALMIERI - 3:1
     
    54:09
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí celek přidává svou třetí branku a přibližuje se k vítězství! KYLE PALMIERI si převzal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, vybruslil si před branku a prostřelil Huttona! Asistence: Travis Zajac, Andy Greene.
     
    48:00
    Severson se krásnou kličkou v útočném pásmu zbavil obránce a zakončil bekhendem. Od betonu hostujícího brankáře se kotouč odrazil na tyčku!
    39:05 Sam REINHART - 2:1
     
    39:05
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je sníženo! Buffalo se v závěru druhé třetiny dostává zpátky do utkání! Po krásné kombinaci Sabres v útočném pásmu dostal přihrávku před prázdnou branku SAM REINHART a s přehledem trefil prázdnou branku! Asistence: Zach Bogosian, Jack Eichel.
     
    37:18
    Jack Eichel dostal moře prostoru na pravém kruhu, srovnal si kotouč na forhend, ale střelou zápěstím vůbec netrefil branku New Jersey!
     
    37:00
    Přesilovou hru si zahraje také Buffalo! Dvě minuty za držení dostává Gryba.
    33:38 Jesper BRATT - 2:0
     
    33:38
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a odskakuje na rozdíl dvou branek! KYLE PALMIERI vyslal přihrávku přes útočné pásmo, kde stál JESPER BRATT a prudkou střelou k tyči překonal brankáře! Asistence: Kyle Palmieri, Damon Severson.
     
    33:06
    Bude se vylučovat! Přesilovku si zahraje New Jersey. Vladimír Sobotka dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
    27:25 Miles WOOD - 1:0
     
    27:25
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! New Jersey se dostávádo vedení po velmi rychlé akci po pravém křídle! Kyle Palmieri projel do útočného pásma, ukázkově se zbavil obránce a přihrál před branku, kde zakončil MILES WOOD! Asistence: Kyle Palmieri, Travis Zajac.
     
    24:26
    Jack Eichel se před brankou New Jersey natahoval po odraženém kotouči, ale špičkou čepele jej nedokázal zasunout kolem betonu domácího brankáře!
     
    18:01
    Nico Hischier se v mezikruží opřel do skákavého kotouče, ale rána mu zzrovna nesedla a hostující brankář Hutton dokázal puk vykopnout betonem!
     
    16:42
    Přesilovku si zahraje také New Jersey. Střídačka Buffala dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    16:05
    Obrovská šance Buffala! Schneider vyrazil kotouč jen před sebe a dojíždějící hokejista Sabres z dorážky orazítkoval tyčku!
     
    14:26
    Bude se poprvé v utkání vylučovat! Dvě minuty za krosček dostává Damon Severson.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 28. Wood (Palmieri, Zajac), 34. Bratt (Palmieri, Severson), 55. Palmieri (Zajac, A. Greene), 57. J. Anderson (A. Greene) – 40. S. Reinhart (Bogosian, Eichel)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Severson, A. Greene, Gryba, Müller, Lovejoy, Butcher – Bratt, Hischier, Ma. Johansson – Palmieri, Zajac, Wood – J. Anderson, Rooney, Agostino – Stafford, Seney, Gabriel.
    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Ristolainen, Scandella, Bogosian, Dahlin, Pilut, McCabe – Pominville, Eichel, Skinner – S. Reinhart, Rodrigues, Sheary – T. Thompson, Sobotka, C.J. Smith – Okposo, Jo. Larsson, Girgensons.

    Rozhodčí: Rehman, Dwyer – Mach, Sericolo

    Diváci: 16 514
    bahis siteleri