Boston – Florida 4:3 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 3:0 (kon.) | Ottawa – NY Islanders 2:4 (kon.)
Detroit – NY Rangers 3:2 (1:0 po s.n.) | Tampa – Minnesota 0:3 (kon.) | Chicago – Buffalo 5:4 (3:1 po s.n.)
Dallas – Colorado 4:0 (kon.) | Edmonton – Vancouver 3:2 (kon.) | Arizona – Calgary 2:0 (kon.)
Los Angeles – St. Louis 0:4 (kon.) | San Jose – Montreal 5:2 (kon.)
konec
Boston Bruins
4:3 (0:0, 1:2, 3:1)
Florida Panthers
Pátek 08.03.2019, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:53 Patrice BERGERON - 4:3
     
    59:53
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné, hráči Bostonu dvěma góly v šedesáté minutě dokonale otáčí stav a dostávají diváky do euforie! Nemohl u toho chybět Brad Marchand, který si u levého mantinelu výtečně pokryl puk před Mathesonem a posunul ho do kruhu pro vhazování na PATRICE BERGERONA, který vystřelil zápěstím přesně k bližší tyči. Asistence: Brad Marchand.
    59:23 Matt GRZELCYK - 3:3
     
    59:23
    Bruins právě vstřelili branku!
    Neporazitelnost Bostonu v základní hrací době pokračuje! Domácí udeřili vteřinu před koncem přesilové hry a zřejmě posílají tento zápas do prodloužení. MATT GRZELCYK si vyměnil puk s Marchandem a mohutně napřáhl zpoza kruhů. Luongo nemohl přes velké množství těl moc vidět a puk mu po lehké teči od hostujícího hráče zapadl pod břevno. Asistence: Brad Marchand, Charlie McAvoy.
    50:55 Jonathan HUBERDEAU - 2:3
     
    50:55
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers si berou ztracené vedení zpět! JONATHAN HUBERDEAU převzal dlouhý diagonální pas přes půlku hřiště od Dadonova. Chára před něj dal svou hokejku, aby zamezil forhendové střele, jenže nepočítal se svižnou otočkou, ze které vzešla pro Raska nečekaná střela z pravého kruhu. Asistence: Jevgenij Dadonov, Aaron Ekblad.
    48:50 Patrice BERGERON - 2:2
     
    48:50
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí skórují ve vlastním oslabení a srovnávají na 2:2! Obránce Charlie McAvoy trochu riskantně vyrazil kupředu podél pravého mantinelu a při nejlepší příležitosti přihrál na PATRICE BERGERONA, jehož střela švihem překonala obránce Mathesona i brankáře Luonga. Pro hvězdného centra je to už třetí letošní zásah v početní nevýhodě. Asistence: Charlie McAvoy, Brad Marchand.
    30:29 David KREJČÍ - 1:2
     
    30:29
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston snižuje svou ztrátu na rozdíl jediného gólu! Velkou zásluhu na tom má Heinen, který ještě udržel puk v útočném pásmu a pak si ho dvakrát vyměnil s DAVIDEM KREJČÍM. Série přihrávek naprosto rozebrala hostující obranu a český centr zprava zavěsil do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Danton Heinen, David Backes.
    26:27 Jonathan HUBERDEAU - 0:2
     
    26:27
    Florida právě vstřelila branku!
    Také druhá přesilová hra Panthers končí brzkým gólem! V mezikruží stojící JONATHAN HUBERDEAU si trochu zahrál na baseballistu, když nejprve srazil křižný pas Barkova a rovnou ze vzduchu napálil kotouč do sítě. Celá situace se ještě zkoumala u videa, nicméně hra vysokou holí to podle sudích nebyla. Asistence: Aleksander Barkov, Keith Yandle.
    22:48 Aleksander BARKOV - 0:1
     
    22:48
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku a ujímají se vedení! Keith Yandle to dvakrát zkoušel od modré čáry. Ty byly v obou případech tečované a zatímco Dadonov branku minul, tak finský kapitán ALEKSANDER BARKOV už přesměroval kotouč mimo dosah Raska. Asistence: Keith Yandle, Jonathan Huberdeau.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 31. Krejčí (Heinen, Backes), 49. Bergeron (McAvoy, Marchand), 60. Grzelcyk (Marchand, McAvoy), 60. Bergeron (Marchand) – 23. Barkov (Yandle, Huberdeau), 27. Huberdeau (Barkov, Yandle), 51. Huberdeau (Dadonov, Ekblad)


    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, Grzelcyk, J. Moore – Heinen, Bergeron (A), Marchand – Kuhlman, Krejčí (A), Cehlárik – Backes, Coyle, Nordström – Wagner, Acciari, Kuraly.
    Florida Panthers: Luongo (Montembeault) – Ekblad (A), Matheson, Weegar, Yandle, Brown, Pysyk – Dadonov, Barkov (C), Huberdeau – Hoffman, Trocheck (A), Vatrano – Brouwer, Sheahan, J. McGinn – Hunt, Borgström, Hawryluk.

    Rozhodčí: Pochmara, Luxmore – Mills, Alphonso

    Diváci: 17 565
    bahis siteleri