Turín – Sassuolo 3:2 (kon.) | Frosinone – Udinese 1:3 (kon.) | Sampdoria – Empoli 1:2 (kon.)
Spal – Neapol 1:2 (kon.) | AS Řím – Juventus 2:0 (kon.)
konec
AS Řím
2:0 (0:0)
Juventus FC
Neděle 12.05.2019, 20:30 • Stadio Olimpico, Řím • Italská Serie A • 36. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Edin DŽEKO - 2:0
     
    90+3
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Římané pečetí své dnešní vítězství! Po faulu Kolarova rozehrával Juventus volný přímý kop, ale ten se bleskově změnit v protiútoku domácího celku. Cenzig Ünder vedl brejk na levé straně, poté předložil EDINU DŽEKOVI ideální nahrávku do běhu a zkušený kanonýr nikým nehlídaný bezpečně překonal Szczesného.
     
    90+3
    Kolarovovi utíkal na pravém kraji Cuadrado a tak si musel krajní obránce domácího celku pomoci zatažením za dres. Kolarov vidí v samém závěru dokonce žlutou kartu.
     
    87
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Mattia De Sciglio, přichází João Cancelo.
     
    86
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Blaise Matuidi, přichází Aléx Sandro.
    81. Alessandro FLORENZI - 1:0
     
    81
    AS Řím právě vstřelil branku!
    AS Řím se deset minut před koncem dostává do vedení! Obrana Juventusu trestuhodně zaspala, ALESSANDRO FLORENZI si stačil před vápnem narazit s Džekem, poté sám proti Szczesnému uspěl na jedničku. Polský gólman ve službách Juventusu sice proti kapitánovi domácího celku rychle vyběhl, ale Florenzi ho stejně dokázal přehodit.
     
    80
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Justin Kluivert, přichází Cengiz Ünder.
     
    77
    Florenzi kroutil míč z místa přestupku do pokutového území, ale Szczesny skvěle situaci vyřešil vyboxováním. Na druhou stranu poté pádil Cuadrado a toho zastavil za žlutou kartu Zaniolo.
     
    76
    Přihrávka mezi obránci směřovala na Ronalda, ale ten neměl potřebnou rychlost a o balon bleskově přišel. Na druhé straně musel zastavovat rozběhnutého Kluiverta jen za cenu žluté karty Emre Can.
     
    73
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Miralem Pjanić, přichází Rodrigo Bentancur.
     
    69
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Lorenzo Pellegrini, přichází Bryan Cristante.
    65. Neuznaná branka Cristiana Ronalda pro ofsajd
     
    65
    Juventus dnes poprvé dopravil míč do sítě! Po parádní přihrávce Pjaniće se dostal za obranu Cristiano Ronaldo. Po postupu až na hranici vápna chladnokrevně překonal Miranteho prudkou ránou k tyči. Fanoušci Juventusu už slavili, ale poté pomezní rozhodčí zvedl praporek a branka neplatí.
     
    52
    Chiellini skončil po skluzu Džeka v bolestech na trávníku. Útočník římského celku je jako první v dnešním zápase potrestán žlutou kartou.
    51. Nebezpečí před branou Juventusu
     
    51
    Přece jen bylo horko před brankou hostujícího celku. Na prudký z levé strany si nabíhal Džeko, bosenský útočník se snažil natáhnout k balonu, ale chybělo mu pár centimetrů. Další dorážku si již pohlídal Cáceres.
    30. Antonio Mirante opět zachránil AS od inkasované branky
     
    30
    Obrovská šance Juventusu! Po přiťuknutí Ronalda pálil Paulo Dybala, ale jeho ránu vyrazil Mirante pouze do tyče. Poté se míč ještě odrazil zpět do pokutového území, ale před Canem odvrátil hrozící dorážku Manolas.
     
    20
    Cristiano Ronaldo si píchl míč kolem Kolarova, poté spadl na zem, ale nepískalo se. Naopak do protiútoku se řítili hned čtyři hráči domácího celku. Nakonec to vzal na sebe Nicolo Zaniolo, ale z úhlu trefil jen tyč.
     
    18
    Na druhé straně byl v nadějné šanci Paulo Dybala. Argentinec si dlouho říkal o přihrávku na pravou stranu, od Ronalda opravdu přišla nabídka ke skórování, ale táhlou střelu k zadní tyči Mirante skvěle vyrazil.
    7. Juan Cuadrado zazdil úvodní šanci zápasu
     
    7
    Juan Cuadrado zahodil stoprocentní šanci! Po přihrávce Cana zakončoval kolumbijský útočník do téměř prázdné branky, ale Mirante tygřím skokem balon vyrazil mimo branku.

    Vít Schück

    Branky: 81. Florenzi (Džeko), 90+3. Džeko (Ünder)

    Karty:   52. Džeko (ASR), 77. Zaniolo (ASR), 90+3. Kolarov (ASR) – 76. Can (JUV)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 5:1. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 8:7.
    AS Řím: Mirante – Florenzi (C), Manolas, Fazio, Kolarov – Zaniolo, N´Zonzi, L. Pellegrini (69. Cristante) – Kluivert (80. Ünder), Džeko, El Shaarawy.
    Náhradníci: Fuzato, Olsen – Pastore, Schick, De Rossi, Juan Jesus, Ćorić, Karsdorp, Perotti, Marcano, Cristante, Ünder.

    Juventus FC: Szczęsny – De Sciglio (87. Cancelo), Cáceres, Chiellini (C), Spinazzola – Can, Pjanić (73. Bentancur), Matuidi (86. Sandro) – J. Cuadrado, Dybala, Ronaldo.
    Náhradníci: Del Favero, Pinsoglio – Bentancur, Cancelo, Sandro, Pereira, Barzagli, Nicolussi Caviglia, Kastanos.

    Rozhodčí: Massa – Meli, Preti
    bahis siteleri