Plzeň – Liberec 4:3 (kon.) | Brno – Slovácko 7:0 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
7:0 (3:0)
1.FC Slovácko
Neděle 12.05.2019, 11:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • Juniorská liga – O titul • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Ještě v jedné tutovce byl po centru na zadní tyči osamocený Řihák, zblízka ale u tyče brankáře Mrázka nepropálil!
     
    89
    Hostům se roh nepovedl a domácí šli do rychlého brejku 4/2. Po několika přihrávkách stál Šural úplně sám před brankou vstříc hattricku, ale v jasné tutovce jej Dzeminskij jednoruč vychytal!
     
    86
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí pokračují ve svém gólostroji! ROBERT BARTOLOMEU si navíc za svůj výkon branku určitě zasloužil. Míč si navedl zleva na střed, kde si narazil se spoluhráčem a poté se dostal ke střele z hranice vápna. Jeho pokus jeden z hráčů hostů tak výrazně tečoval, že jej poslal přesně do protipohybu Dzeminského – 7:0.
     
    81
    Brno právě vstřelilo branku!
    Tak ještě jedna branka v síti Slovácka. Obránce TOMÁŠ DOBROVODSKÝ se vydal do vápna, kde dostal parádní centr zprava strany a prudkou hlavičkou o břevno nedal Dzeminskému šanci – 6:0.
     
    77
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Nomilner, přichází Blažík.
     
    76
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Přichystal, přichází Chyla.
     
    72
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí vedou už o pět branek a potřetí dnes udeřili z rohového kopu. JAKUB ŠURAL si tentokrát našel centr Bartolomea pro změnu na zadní tyč a zblízka nasměroval hlavou míč prudce do sítě. Druhý gól pro brněnského obránce v zápase – 5:0.
     
    69
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Holman, přichází Pyš.
     
    63
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Janša, přichází Jaich.
     
    63
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Kroutil, přichází Doubravský.
     
    58
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Řehola, přichází Škrabal.
     
    57
    Tutovka hostů! Janša dostal parádní míč za obranu a Mrázek musel vyběhnout. Hostující hráč si jej však obhodil a poté mohl kolem Pavlíka zakončit do prázdné branky, ale trefil jen břevno!
     
    55
    Brno právě vstřelilo branku!
    Další branka domácích je na světě! Přichystal zpracoval těžký míč a povedenou kolmicí vysunul FILIPA HOLMANA. Ten šel sám na branku, v pravou chvíli gólmana bodlem přeloboval a pohodlně zkompletoval svůj dnešní hattrick – 4:0.
     
    52
    Následně v rychlém brejku právě Kroutil zprava nabídl rychlý míč na střed Bartolomeovi, jeho rána z první byla však sražena kousek vedle tyče. Následuje roh.
     
    51
    Nejprve z pravé strany střílel ostře Kroutil, brankář však zasáhl. Poté se ještě po sérii odrazů dostal balón k Holmanovi, ten v dobré pozici ale vysoko přestřelil branku.
     
    45
    Exekuce se ujel Nomilner, který mířil na zadní tyč, ale jeho ránu dokázal brankář Slováka vyboxovat. Odražený míč chtěl na hranici vápna napálit na branku Kroutil, ale přestřelil.
     
    21
    Řehola na levé straně tvrdě zajel do Bartolomea a první žlutá karta dnešního zápasu je na světě.
     
    19
    A pokračovala velmi nebezpečně! Bartolomeu se opět zbavil dvou soupeřů a odcentroval prudce do vápna na Přichystala, ale jeho prudká hlavička šla těsně vedle tyče!
     
    14
    Brno právě vstřelilo branku!
    Kanonáda domácích pokračuje, Zbrojovka opět udeřila po rohu. Na centr Bartolomea tentokrát sice Šural nedosáhl, ale vysoký míč dopadl přímo na nohu FILIPA HOLMANA, který nikým nehlídaný nasměroval balón přesně k pravé tyči. Brankář Slovácka se jen ohlédl – 3:0.
     
    10
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají po rohu druhý zásah! Na rohový kop Bartolomea si naskočil obránce JAKUB ŠURAL, který do míče prudce trkl směrem k tyči. Brankář Dzeminskij si na míč na čáře sáhl, ale nakonec jeho cestě do sítě nezabránil – 2:0!
     
    6
    Brno právě vstřelilo branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo a ujímají se vedení! Přichystal táhl akci čtyř proti třem a z hranice vápna vyslal skvělý lob do vápna k pravé tyči, kde se do parádního voleje opřel FILIP HOLMAN a jeho rána zapadla kolem brankáře na protější tyč. Parádní fotbalový moment – 1:0.

    Daniel Kinc

    Branky: 6. Holman, 10. Šural, 14. Holman, 55. Holman, 72. Šural, 81. Dobrovodský, 86. Bartolomeu

    Karty:   21. Řehola (SLO)


    FC Zbrojovka Brno: Mrázek – Pavlík, Kroutil (63. Doubravský), Mach, Přichystal (76. Chyla), Bartolomeu, Nomíner (77. Blažík), Holman (69. Pyš), Moučka, Šural (C), Dobrovodský.
    Náhradníci: Trbušek – Doubravský, Pyš, Blažík, Chyla

    1.FC Slovácko: Dzeminskij – Olšanský (C), Jamný, Miklík, Umeh, Řehola (58. Škrabal), Řihák, Krejčík, Obdržálek, Vincour, Janča (63. Jaich).
    Náhradníci: Andres – Škrabal, Reich.

    Rozhodčí: Julínek – Dresler, Lakomý
    bahis siteleri