Vltavín – Rakovník 4:0 (kon.) | Benešov – Sparta B 0:0 (6:7 po pen.) | Domažlice – Slavia B 4:3 (kon.)
konec
Loko Vltavín
4:0 (1:0)
SK Rakovník
Sobota 24.08.2019, 10:15 • Loko Vltavín • Česká fotbalová liga (A) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím domácích, kteří svého soupeře porazili poměrem 4:0. Druhý poločas nám nabídl další tři přesné zásahy, přičemž se o všechny postaral Vltavín. Ten měl výraznou územní převahu, navíc si připsal další slušné šance, avšak žádné další branky jsme se už nedočkali. (12:04:21)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Rakovník se po delší době usadil u šestnáctky soupeře, podaří se mu zkorigovat výsledek?
     
    88
    Hostující Milec celkem dlouho hledal možného adresáta přihrávky, nakonec to zkoušel nákopem za obranu, kde se ale povedlo zasáhnout pozornému Šnajdrovi.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. O vítězi zápasu je už delší dobu rozhodnuto, Rakovník se v posledních minutách pouze brání.
     
    84
    Další rohový kop domácích sice přinesl zakončení, avšak to dokázal srazit protihráč. Do obrany se tak musel vracet Maione, který stihl zažehnat šanci soupeře.
     
    84
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Marek Hovorka, přichází Josef Šmalcl.
     
    83
    Rohový kop se snášel přesně na hlavu Podzimka, který to zkoušel nekompromisní ránou z jedničky. Výsledkem bylo zakončení vysoko nad branku.
     
    82
    Loko si ale zajistilo další rohový kop, na hranici velkého vápna totiž ve skluzu zasahoval Peljak, který obětavým zákrokem poslal míč za brankovou lajnu.
     
    81
    Šípek se pokoušel uvolnit u pokutového území, přičemž se dokonce poroučel k zemi. Dle sudího v tom nebyl faul, bude se pokračovat ve hře.
     
    79
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Petr Pejša, přichází Filipe Pablo Costa Vieira.
    78. PEJŠA - 4:0
     
    78
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se domácí dočkali další branky! Šípkovi se podařilo prodrat po pravém křídle, díky čemuž pronikl až do pokutového území, kde na jeho finální přihrávku dokázal reagovat PETR PEJŠA, který zamířil do prázdné branky.
     
    77
    Střídání v týmu SK Rakovník: ze hřiště odchází Marek Hejda, přichází Tomáš Pucholt.
     
    76
    Podzimek přihrával spoluhráči do obtížné pozice, soupeř zasáhl čistým způsobem. Posléze na hranici pokutového území čistě zasahoval Uvíra.
     
    75
    Poslední minuty tohoto zápasu nepřinášejí nic moc záživného. Domácí se celkem dlouhou dobu zdrželi na vlastní polovině, soupeř zkouší napadat.
     
    74
    Rakovník kombinoval na vlastní polovině, kde se do rozehrávky zapojil také brankář Kimia. Posléze u středového kruhu skončil na zemi domácí Uvíra.
     
    73
    Na standardní situaci se vyhoupl domácí Uvíra, který celkem nešťastně prodlužoval za sebe. To vadit nemuselo, padající míč totiž zkrotil brankář Koblenc.
     
    72
    Vilímek se u postranní lajny dostal kolem dvojice protihráčů, poté byl hodně nevybíravým způsobem poslán k zemi Severin. Standardka také pro Rakovník.

    David Suchý

    Branky: 18. Pouzar, 53. Šnajdr, 65. Maione, 78. Pejša

    Karty:   59. Hovorka (VLT), 68. Valíček (VLT) – 44. Severin (RAK), 61. Milec (RAK), 67. Duchoň (RAK)


    Loko Vltavín: Koblenc – Valíček (68. Kühnel) , Podzimek, Pouzar, Mysliveček, Hovorka (84. Šmalcl), Pejša (77. Vieira), Uvíra (C), Šípek, Šnajdr, Maione
    Náhradníci: Štorc – Kühnel, Šmalcl, Vieira, Melichar

    SK Rakovník: Kimia – Peljak, Červený (C), Severin (68. Sklenka), Tvrz (62. Vilímek), Hejda (77. Pucholt), Krupička, Duchoň, Hamouz (62. Schwendt), Milec, Klein
    Náhradníci: Razím, Sklenka, Pucholt, Vilímek, Schwendt, Buchlák

    Rozhodčí: Aubrecht – Melničuk, Hányš
    thejrc.org