Vltavín – Rakovník 4:0 (kon.) | Benešov – Sparta B 0:0 (6:7 po pen.) | Domažlice – Slavia B 4:3 (kon.)
konec
Loko Vltavín
4:0 (1:0)
SK Rakovník
Sobota 24.08.2019, 10:15 • Loko Vltavín • Česká fotbalová liga (A) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím domácích, kteří svého soupeře porazili poměrem 4:0. Druhý poločas nám nabídl další tři přesné zásahy, přičemž se o všechny postaral Vltavín. Ten měl výraznou územní převahu, navíc si připsal další slušné šance, avšak žádné další branky jsme se už nedočkali. (12:04:21)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Rakovník se po delší době usadil u šestnáctky soupeře, podaří se mu zkorigovat výsledek?
     
    88
    Hostující Milec celkem dlouho hledal možného adresáta přihrávky, nakonec to zkoušel nákopem za obranu, kde se ale povedlo zasáhnout pozornému Šnajdrovi.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. O vítězi zápasu je už delší dobu rozhodnuto, Rakovník se v posledních minutách pouze brání.
     
    84
    Další rohový kop domácích sice přinesl zakončení, avšak to dokázal srazit protihráč. Do obrany se tak musel vracet Maione, který stihl zažehnat šanci soupeře.
     
    84
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Marek Hovorka, přichází Josef Šmalcl.
     
    83
    Rohový kop se snášel přesně na hlavu Podzimka, který to zkoušel nekompromisní ránou z jedničky. Výsledkem bylo zakončení vysoko nad branku.
     
    82
    Loko si ale zajistilo další rohový kop, na hranici velkého vápna totiž ve skluzu zasahoval Peljak, který obětavým zákrokem poslal míč za brankovou lajnu.
     
    81
    Šípek se pokoušel uvolnit u pokutového území, přičemž se dokonce poroučel k zemi. Dle sudího v tom nebyl faul, bude se pokračovat ve hře.
     
    79
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Petr Pejša, přichází Filipe Pablo Costa Vieira.
    78. PEJŠA - 4:0
     
    78
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se domácí dočkali další branky! Šípkovi se podařilo prodrat po pravém křídle, díky čemuž pronikl až do pokutového území, kde na jeho finální přihrávku dokázal reagovat PETR PEJŠA, který zamířil do prázdné branky.
     
    77
    Střídání v týmu SK Rakovník: ze hřiště odchází Marek Hejda, přichází Tomáš Pucholt.
     
    76
    Podzimek přihrával spoluhráči do obtížné pozice, soupeř zasáhl čistým způsobem. Posléze na hranici pokutového území čistě zasahoval Uvíra.
     
    75
    Poslední minuty tohoto zápasu nepřinášejí nic moc záživného. Domácí se celkem dlouhou dobu zdrželi na vlastní polovině, soupeř zkouší napadat.
     
    74
    Rakovník kombinoval na vlastní polovině, kde se do rozehrávky zapojil také brankář Kimia. Posléze u středového kruhu skončil na zemi domácí Uvíra.
     
    73
    Na standardní situaci se vyhoupl domácí Uvíra, který celkem nešťastně prodlužoval za sebe. To vadit nemuselo, padající míč totiž zkrotil brankář Koblenc.
     
    72
    Vilímek se u postranní lajny dostal kolem dvojice protihráčů, poté byl hodně nevybíravým způsobem poslán k zemi Severin. Standardka také pro Rakovník.
     
    71
    Volný kop byl nakonec rozehrán nakrátko, avšak Šípkovi se nakonec nepovedlo poslat míč před brankáře, včas totiž zakročil pozorný obránce Krupička.
     
    69
    Rakovník propadl na vlastní polovině, najednou se rodil další protiútok domácích, který přinese standardní situaci. Hosté se tak budou muset opět bránit.
     
    68
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Vladimír Valíček, přichází Lukáš Kühnel.
    Střídání v týmu SK Rakovník: ze hřiště odchází Jan Severin, přichází Jakub Sklenka.
     
    68
    Žlutou kartu dostává Vladimír Valíček (Loko Vltavín).
     
    67
    Žlutou kartu dostává Petr Duchoň (SK Rakovník).
     
    67
    Vltavín se radoval ze čtvrté branky, avšak ta nakonec neplatí. Pouzarova přihrávka totiž směřovala do těsného ofsajdu, stav je stále o tři branky.
     
    66
    Severin se neohroženým způsobem prodíral středem hrací plochy, avšak u šestnáctky narazil do přesily protihráčů, která navíc zasáhla čistým způsobem.
    65. MAIONE - 3:0
     
    65
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Je tu třetí branka domácího celku! Před hostujícím brankářem se utvořil celkem slušný závar, poté se k volnému míči dokázal dostat MARIA CARLO MAIONE, který velice snadně překonal Kimiu, jenž byl téměř bez šance na reakci.
     
    62
    Střídání v týmu SK Rakovník: ze hřiště odchází Petr Tvrz, přichází Kryštof Vilímek.
    Střídání v týmu SK Rakovník: ze hřiště odchází Robert Hamouz, přichází Zdeněk Schwendt.
     
    61
    Žlutou kartu dostává Václav Milec (SK Rakovník).
     
    61
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry. Vltavín i nadále vede o dvě branky, poslední minuty tohoto zápasu přinášejí celou řadu nedovolených zákroků.
     
    60
    Koblenc tak mohl rozehrávat od své svatyně. U opačného pokutového území to Šípek zkoušel přihrávkou na Pejšu, avšak ten byl pečlivě ubráněn.
     
    59
    Žlutou kartu dostává Marek Hovorka (Loko Vltavín).
     
    59
    Loko se pouštělo do rychlého protiútoku, po kterém skončil na zemi domácí Šípek. Tomu se povedlo přihrát Maionemu, avšak ten se daleko nedostal.
     
    58
    Tvrzovi se na levém křídle podařilo ideálně odcentrovat na hlavu spoluhráče, avšak ten mířil pouze doprostřed branky, což bylo pro brankáře snadné sousto.
     
    57
    Hejda to zkoušel hodně chytrou kolmicí na Hamouze, avšak obětavě zasahoval domácí Podzimek, kterému se v pádu povedlo zastavit nahrávku.
     
    56
    I tak platí, že to hostující celek bude mít hodně složité. Rakovník totiž prohrává už o dvě branky, avšak do konce zápasu zbývá ještě hodně času.
     
    55
    Na opačné straně se k přihrávce dostal Valíček, který to ihned zkoušel pravou nohou, avšak jeho zakončení dokázal vyhlavičkovat jeden z protihráčů.
     
    54
    Rakovník si vybojoval standardní situaci. Pro ní se pokoušel vyběhnout brankář Koblenc, kterému se přeci jenom podařili vyboxovat míč do bezpečí.
    53. ŠNAJDR - 2:0
     
    53
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Loko jde do dvoubrankového vedení! Ačkoliv Rakovník zahrával standardní situaci, tak se soupeř dostal k rychlému protiútoku. Mysliveček si na hranici pokutového území odtlačil protihráče, poté našel volného DAVIDA ŠNAJDRA, který střelou o tyče překonal brankáře.
     
    53
    Maione se sice chystal ke střele, avšak ještě předtím si nedovoleně počínal jeho kolega Pejša, který si v souboji s Duchoněm pomohl nedovoleným zákrokem.
     
    52
    Uvíra se snažil spolupracovat s vedle stojícím Šípkem, který ale nic nevymyslel. Rychlý protiútok Rakovníka přerušil čistým zákrokem vracející se Hovorka.
     
    51
    Ve vlastním pokutovém území musel urychleně jednat obránce Krupička, který na dlouhou nohu odvracel do zámezí. Na řadu přijde další autové vhazování.
     
    50
    Vltavín vhazoval z pravé strany, o což se opět postaral kapitán Uvíra. Jeho dalekonosná nabídka našla Pouzara, který z jedničky pálil kousek nad branku.
     
    49
    Na pravém křídle si o přihrávku řekl Pouzar, který poté na opačné straně našel Maioneho, kterému se v tísni podařilo přihrát na volného spoluhráče.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu si za obranu pokoušel seběhnout hostující Hamouz, avšak přihrávku přečetl Podzimek, který ihned rozjel protiakci domácích.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám přinesl jedinou branku, o kterou se postaral domácí celek. Loko mělo v úvodu prvního poločasu výrazně navrch, avšak poté se hra začala vyrovnávat, přičemž se také Rakovník dostal do slibných šancí. Uvidíme, co nám přinese druhý poločas.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Žlutou kartu dostává Jan Severin (SK Rakovník).
     
    43
    Míč proti noze obdržel jeden z hostů, který to měl na pravou nohu. Zakončení z dobré pozice úplně přeletělo branku, Koblenc tak nezasahoval.
     
    42
    Kimia si rovněž vyzkoušel provedení odkopu. Jeho vysoká nabídka se snesla na hlavu Severina, který byl doslova zbořen k zemskému povrchu.
     
    41
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    40
    K odraženému míči se jako první dostal hostující Hamouz, který to zkoušel ránou ze vzduchu. Výsledkem je zakončení hodně daleko vedle branky soupeře.
     
    39
    Do kombinace se zapojil také brankář Koblenc, který se postaral o dalekonosný pas. Maione v souboji neuspěl, Rakovník se ale daleko nedostal.
     
    38
    Rakovník si nakonec zajistil rohový kop z levé strany. Míč se nakonec snášel k zadní konstrukci, kde se podařilo zakročit Hovorkovi, jenž navíc vybojoval aut.
     
    37
    Hostující Hejda se mohl řítit sám na branku, avšak ho před pokutovým územím zastavil jeden z protihráčů. To byl hodně podezřelý zákrok, hraje se dál.
     
    36
    Vltavín se nyní usadil na polovině soupeře. Následovalo dalekonosné autové vhazování z levé strany, Uvíra ale našel pouze hlavu protihráče.
     
    31
    Na opačné straně se Hejdovi podařilo přenést hru na pravou stranu, následný centr pouze proletěl pokutovým územím. Bude se vykopávat od branky.
     
    30
    Zničehonic se do malého vápna prohnal Maione, kterému se ještě podařilo odehrát balón před Kimiou, avšak vedle stojící spoluhráč vůbec netrefil balón.
     
    29
    Pejša se u postranní lajny dostal do nepříjemného obležení, přičemž narazil do protihráče. Jeho celek se ale dostal zpět k míči, Šípek vybojoval autové vhazování.
     
    28
    Rakovník mohl srovnat krok! Z pravé strany se řítil na domácího brankáře Hamouz, avšak jeho zakončení pravou nohou skončila na Koblencovi.
     
    27
    Nakonec jsme sledovali ještě jeden rohový kop, který se snášel do malého vápna, kde zakročil Tvrz. Další centr z levé strany přistál u brankáře hostů.
     
    26
    Předávka míče směřovala do vyložené šance, nicméně Šípek trefil pouze hostujícího brankáře do nohy. Vltavín bude zahrávat další rohový kop.
     
    25
    Do hlavičkového souboje se pouštěl Pouzar, avšak proti Duchoňovi neměl sebemenší nárok na úspěch. I přesto se k volnému míči dostal domácí hráč.
     
    24
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám přinesla jedinou branku. Loko je aktivnějším celkem, avšak hosté výrazně vyrovnali hru.
     
    23
    Po delší době se k míči dostal brankář Koblenc, kterému se rozehrávka od své branky moc nepovedla. Odkop totiž zamířil přímo na kopačku Hamouze.
     
    22
    To nebylo vůbec špatné! Sklepnutí míče směřovalo za šestnáctku, kde se pohotovým způsobem opřel do míče Severin, jehož rána prosvištěla nad břevnem.
    18. POUZAR - 1:0
     
    18
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Pejša postupoval středem hrací plochy, avšak kolmice na Maioneho nakonec neprošla. To nemuselo vůbec vadit, jeden z hostů odehrál míč k naběhnuvšímu JAKUBU POUZAROVI, který přízemní střelou propálil brankáře.
     
    16
    Mysliveček to zkoušel centrem z levé strany, který Kimia vyboxoval před sebe. Hostující brankář zůstal po střetu ležet, jeden z domácích ale branku netrefil.
     
    15
    Avšak ani ten nepřinesl nic nebezpečného. Naopak brankář Kimia rozehrával od své branky, jeho výkop se snesl daleko na druhou stranu.
     
    14
    Výsledkem bylo dalekonosné autové vhazování, které domácím přinese další rohový kop. Rakovník se začíná dostávat pod menší nápor soupeře.
     
    13
    Domácí Pejša se s míčem dostal ke středovému kruhu, odkud ještě roztáhl hru. Poté se centr snášel k Hovorkovi, avšak před ním zakročil kapitán Červený.
     
    12
    Rakovník si vybojoval první standardní situaci. Peljak to zkoušel nákopem do pokutového území, avšak tam svým centrem našel pouze nohu soupeře.
     
    11
    Vltavín si vybojoval úvodní rohový kop, o který se z pravé strany postaral Mysliveček. Jeho centr byl hodně vysoký, nakonec ho brankář Kimia vyboxoval.
     
    10
    Uvíra to zkoušel kolmicí na levou stranu, kde Mysliveček ještě zachytil hrací předmět na hřišti, avšak poté mu při odehrání překážel rohový praporek.
     
    9
    K volnému míči se jako první dostal domácí Šnajdr, který opětovně hledal brankáře Koblence. Jeho odkop ale skončil přímo v rukavicích brankáře Kimii.
     
    8
    Po jednom z dalších zákroků na zemi skončil hostující hráč, se kterým to nevypadá nikterak dramaticky vážně. I tak sudí zkontroloval zdravotní stav.
     
    7
    Uvíra si nechtěl komplikovat život, naopak vyprodukoval zpětnou nahrávku na brankáře Koblence, jehož odkop přinesl důrazné počínání od Krupičky.
     
    6
    Na levou stranu si seběhl domácí Pejša, kterému uskočil balón daleko od kopačky. Vhazovat budou také hosté, konkrétněji se k míči postavil Peljak.
     
    5
    O provedení autového vhazování se postaral právě Šnajdr, který spolupracoval s naběhnuvším Hovorkou. Prvně jmenovaný vybojoval další aut.
     
    4
    Už se opět pokračuje ve hře. Mezitím se k míči dostal domácí brankář Koblenc, který konstruktivně rozehrál do strany, odkud to nákopem zkoušel Šnajdr.
     
    3
    Hned v úvodu tohoto zápasu jsme sledovali nedovolený zákrok, po kterém skončil na zemi jeden z domácích. Na scénu tak přispěchal lékařský personál.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, odstartoval nám první poločas. Jeho úvodní rozehrávku si vzali na starost domácí, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Utkání začne se zpožděním.
     
    Ještě jednou dobrý den z místního stadionu. V místě dění začíná panovat celkem horké počasí, což by mohlo fotbalu slušet. Favoritem je domácí celek, který ale nevstoupil do ligového ročníku nejlépe. Naopak nováček soutěže z Rakovníka se pokusí o překvapení.
     
    Úvodní sestavy:

    Loko Vltavín: Koblenc – Valíček, Podzimek, Pouzar, Mysliveček, Pejša, Uvíra (C), Šípek, Šnajdr, Maione
    Náhradníci: Štorc – Kühnel, Šmalcl, Vieira, Melichar

    SK Rakovník: Kimia – Peljak, Červený (C), Severin, Tvrz, Hejda, Krupička, Duchoň, Hamouz, Milec, Klein
    Náhradníci: Razím, Sklenka, Pucholt, Vilímek, Schwendt, Buchlák

    Rozhodčí: Aubrecht – Melničuk, Hányš.
     
    SK Rakovník

    Na opačné straně se nachází Rakovník, kterému v současné době patří devátá pozice, logicky je na tom tedy lépe. Rakovník má na svém kontě tři body, ty se mu totiž podařily ukořistit v minulém ligovém klání. V tom prvním jsme sledovali vystoupení proti rezervnímu týmu plzeňské Viktorie, která v poklidu zvítězila poměrem 3:0. Rakovník své zaváhání napravil v dalším domácím duelu, tentokráte změřil síly s pražskou Admirou, která dlouhou dobu vedla o jednu branku, avšak soupeř v závěrečné desetiminutovce obrátil výsledek ve svůj prospěch.
     
    Loko Vltavín

    Domácí Vltavín se po dvou odehraných zápasech nachází na průběžné jedenácté pozici, což zatím není nikterak optimistické počínání. Loko totiž nasbíralo pouze dva body, a sice za vítězství z úvodního kola nového ročníku. V něm Vltavín změřil síly s nevyzpytatelným Pískem, přičemž tento duel dospěl až do penaltového rozstřelu, ve kterém byl úspěšnější právě Vltavín. Druhé ligové vystoupení se konalo na půdě rezervního celku pražské Slavie, tamní tým v poklidu vyhrál poměrem 4:1, díky čemuž si zajistil letošní druhé vítězství v řadě.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Česká fotbalová liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Loko Vltavín a SK Rakovník.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    David Suchý

    Branky: 18. Pouzar, 53. Šnajdr, 65. Maione, 78. Pejša

    Karty:   59. Hovorka (VLT), 68. Valíček (VLT) – 44. Severin (RAK), 61. Milec (RAK), 67. Duchoň (RAK)


    Loko Vltavín: Koblenc – Valíček (68. Kühnel) , Podzimek, Pouzar, Mysliveček, Hovorka (84. Šmalcl), Pejša (77. Vieira), Uvíra (C), Šípek, Šnajdr, Maione
    Náhradníci: Štorc – Kühnel, Šmalcl, Vieira, Melichar

    SK Rakovník: Kimia – Peljak, Červený (C), Severin (68. Sklenka), Tvrz (62. Vilímek), Hejda (77. Pucholt), Krupička, Duchoň, Hamouz (62. Schwendt), Milec, Klein
    Náhradníci: Razím, Sklenka, Pucholt, Vilímek, Schwendt, Buchlák

    Rozhodčí: Aubrecht – Melničuk, Hányš
    bahis siteleri