Admira Praha – Vltavín 3:2 (kon.) | Slavia B – Králův Dvůr 0:1 (kon.) | Sparta B – Hostouň 6:1 (kon.)
Plzeň B – Motorlet 0:0 (3:5 po pen.) | Táborsko – Příbram B 5:0 (kon.) | Štěchovice – Karlovy Vary 3:1 (kon.)
konec
FK Admira Praha
3:2 (2:2)
Loko Vltavín
Neděle 01.09.2019, 10:15 • Na Pecích • Česká fotbalová liga (A) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Admiry, která svého soupeře porazila poměrem 3:2. Ve druhém dějství jsme se dočkali jediné branky, a sice z domácí strany. Admira byla v tomto utkání nebezpečnějším celkem, její vítězství mohlo být daleko vyšší. Vltavín měl v dnešním utkání problém s finální fází, většinu času narážel na pozornou obranu. (12:09:27)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Mohlo být rozhodnuto! Sám na branku se totiž řítil Majer, který pravačkou zakončil kousek vedle.
     
    90
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Martin Čácha, přichází Vojtěch Karvánek.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Do konce nezbývá moc času, zřejmě se bude něco málo nastavovat.
     
    88
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází David Šnajdr, přichází Josef Šmalcl.
     
    87
    Jeden z hostů měl na hlavě vyrovnání, avšak z malého vápna přehlavičkoval branku!
     
    86
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Jiří Kurek, přichází Jakub Michálek.
     
    86
    Šnajdr se snažil proháčkovat až do palebné pozice, nakonec narazil do protihráče. K centru se ještě dostal Vieira, avšak ve skluzu nikoho nenašel.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Admira si i nadále střeží jednobrankové vedení, naopak hostující celek je směrem dopředu neškodný.
     
    84
    Roztažení hry našlo na pravém křídle volného Šafaříka, který ihned centroval na přední tyči. Tam hlavní sudí celou situaci posoudil jako útočný faul.
     
    83
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Marek Radimský, přichází Tomáš Majer.
     
    82
    Na opačné straně se pokoušel uspět Vieira, avšak ani on se daleko s míčem nedostal. Vltavín se tak dostal na vlastní polovinu, kde rozjel kombinaci.
     
    81
    Koblenc si připsal další dva velice složité zákroky, avšak jednobrankové manko stále trvá. Na řadu přijde autové vhazování v podání domácího Valíčka.
     
    77
    Čížkovi se podařilo prodloužit míč za sebe, tentýž hráč navíc otřel hrací předmět o nohu napadajícího protihráče. Na řadu přijde autové vhazování.
     
    76
    Tu si na starost vzal Valíček, který to neprovedl zrovna nejlépe. Míč se snesl přímo do rukavic brankáře Jungra, jenž posléze vyhodil balón do strany.
     
    75
    Hlavní sudí si všiml nedovoleného zákroku v podání Herce, který rukou poslal k zemi protihráče. To znamená, že Vltavín bude zahrávat standardku.
     
    74
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Jan Martinic, přichází Jiří Mošna.
     
    73
    Uvíra si náramným způsobem poradil s padajícím předmětem, který na jistotu poslal do moci brankář Koblence, jenž pro změnu ihned roztáhl hru.
     
    72
    Už se opět pokračuje ve hře, o nic vážného se nejednalo. Odražený míč jako první sebral Čácha, který pro svůj celek vybojoval autové vhazování.
     
    71
    Ven z branky musel Jungr, kterému se povedlo stáhnout míč ze vzduchu. Zdravotní problémy má jeden z domácích, brankář raději odkopl do zámezí.
     
    70
    Šnajdr se u postranní lajny pokoušel obejít Kurka, který zasáhl pravou nohou. Míč skončil v zámezí, autového vhazování se tak ujme kapitán Uvíra.
     
    69
    Po zhruba minutovém přerušení se opět pokračuje ve hře. Jungr mohl odkopávat od branky, přičemž vzdušnou nabídku poslal až na hlavu Zahálky.
     
    68
    Hlavní sudí nařídil krátkou přestávku na doplnění tekutin, hráči se tak seběhli k postranní lajně. Nutno dodat, že v místě dění panuje velké vedro.
     
    67
    Po pravém křídle si to namířil střídající Valíček, avšak tomu uskočil míč daleko od kopačky. To znamená, že brankář Jungr bude odkopávat od své svatyně.
     
    64
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Lukáš Kühnel, přichází Dan Šafařík.
     
    64
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Jakub Pouzar, přichází Vladimír Valíček.
     
    61
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry. Admira je i nadále výrazně nebezpečnějším týmem, v tuto chvíli sledujeme kombinaci na polovině hostujícího celku.
     
    60
    Dvojzákrok hostujícího brankáře Koblence drží Vltavín v zápase. V tomto případě se domácí smečka celkem snadným způsobem dostala do šestnáctky.
     
    59
    Admira se daleko na druhou stranu nedostala, obrannou povinnost si totiž splnil hostující Podzimek, který raději na jistotu poslal míč ven z hrací plochy.
     
    58
    Už to vypadalo, že domácí Čížek poběží sám na branku, avšak kolmice na jeho osobu byla příliš nepřesná. Včas se z branky dostal hostující brankář Koblenc.
     
    57
    Na hranici malého vápna se podařilo zasáhnout Martinicovi, který opět nekompromisně ven ze šestnáctky. Loko Vltavín si ale vytváří slibný nápor.
     
    56
    Vltavín kombinoval na vlastní polovině, načež se za kolmici řítil Šnajdr. Jeho pohyb vpřed zastavil jeden z protihráčů, na řadu přijde další rohový kop.
     
    55
    Dalekonosné autové vhazování se sneslo na hlavu Martinice, který založil protiakci. Kurek se pokoušel oslovit Radimského, před kterým zasáhl Šnajdr.
     
    54
    Šípek obstaral standardní situaci z levé strany, kterou poslal přímo na kopačku prvního protihráče. Posléze Čácha odvracel na jistotu do zámezí.
     
    53
    Avšak ten nepřinesl nic nebezpečného. Admira ještě zůstala u balónu, avšak hlavní sudí si všiml hracího předmětu, který již přešel přes brankovou lajnu.
     
    51
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Bohumil Hudec, přichází Adam Čížek.
     
    51
    Rychlý protiútok táhl po levém křídle domácí Vosický, který zkoušel odcentrovat do pokutového území, z čehož se vyklubal zisk rohového kopu.
    50. ELIÁŠ - 3:2
     
    50
    Admira právě vstřelila branku!
    Domácí celek se poprvé v utkání dostává do vedení! Hodně prostoru měl za pokutovým územím PETR ELIÁŠ, který v tomto případě mířil velice přesně. Vltavín prospal vstup do druhého poločasu, nyní musí sám dotahovat.
     
    49
    Naopak brankář Koblenc mohl odkopávat od své branky, přičemž míč poslal daleko na druhou stranu, kde se Maionemu podařilo vybojovat autové vhazování.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu jsme se dočkali střeleckého pokusu. Technickým zakončením to zkoušel domácí Kurek, který pálil daleko vedle branky.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám přinesl hned čtyři přesné zásahy. Pokaždé se do vedení dostal Vltavín, jenž v obou případech inkasoval vyrovnávací branku. Sledujeme ale vyrovnanou podívanou, přičemž o něco nebezpečnější je Admira, která si vypracovala více vyložených šancí.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    V krátkém časovém sledu přišel na řadu další nedovolený zákrok, po kterém skončil na trávníku Herc. I tentokráte bude vykopávat brankář Jungr.
     
    43
    Žlutou kartu dostává Petr Eliáš (FK Admira Praha).
     
    42
    Po jednom ze soubojů skončil na zemi jeden z domácích hráčů, sudí tak odpískal útočný faul. Rozehrávky volného kopu se brzo ujme brankář Jungr.
     
    41
    Následovat bude standardní situace ze zajímavé vzdálenosti od branky. K míči se postavil hostující Šípek, který bude zcela určitě centrovat do šestnáctky.
     
    40
    Podzimkovi se v tísni podařilo procedit nahrávku ke středu hrací plochy, avšak jeho celek přišel o míč. Kritickou situaci musel hasit až brankář Koblenc.
     
    39
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
    37. ZAHÁLKA - 2:2
     
    37
    Admira právě vstřelila branku!
    Máme opět srovnáno! Hostující obrana zapomněla na naběhnuvšího ŠTĚPÁN ZAHÁLKA, který se dostal až před hostujícího brankáře, kterého překonal technickou střelou levou dolní končetinou.
     
    34
    Žlutou kartu dostává Ondřej Koblenc (Loko Vltavín).
     
    34
    Málem bylo vyrovnáno. Jeden z domácích se dostal do pokutového území, kde z pravé strany orazítkoval vzdálenější konstrukci.
     
    33
    Kombinace ve středu hrací plochy nakonec přinesla zakončení pravou nohou, avšak to směřovalo doprostřed branky, kde se pochopitelně nacházel Jungr.
     
    32
    Už to vypadalo, že se hostující Maione dostane do zakončení, avšak na poslední chvíli se k němu dostala dvojice protihráčů, která zasáhla čistým způsobem.
     
    31
    Po pravém křídle postupoval domácí Záhalka, který zkoušel za obranou najít některého ze svých spoluhráčů, avšak míč proletěl pouze za brankovou lajnu.
     
    30
    Na opačné straně to Šípek zkoušel dalším centrem do ohně, ven z branky se vydal domácí brankář Jungr, který schoval míč do svých rukavic, následovat bude odkop.
     
    29
    Zhruba z pětadvaceti metrů zkoušel své štěstí domácí Vosický, jehož rána pravou nohou směřovala daleko vedle branky, Koblenc tak nemusel zasahovat.
     
    28
    Rychlý protiútok Admiry táhl po levém křídle Fric, který to zkoušel centrem do pokutového území. Ten skončil u Šnajdra, domácí budou i přesto vhazovat.
     
    27
    Hostující brankář Koblenc odkopával od své branky, načež si za pokutovým územím naváděl míč ke střele Šípek, který se k zakončení nakonec nedostal.
     
    26
    Na jistotu se rozhodl zahrát vracející se Kurek, který raději poslal míč za postranní lajnu. Vhazovat bude také Admira, nepřesně totiž přihrával Podzimek.
     
    25
    Na pořadu dne bylo autové vhazování z levé strany, po kterém se k provedení postavil Uvíra. Jeho nabídka nakonec směřovala na Koblence.
     
    24
    Loko si i tak připsalo další rohový kop, avšak ani ten nebyl nebezpečný. Posléze si nedovoleným zákrokem pomohl Šnajdr, což uviděl také hlavní sudí.
     
    23
    Na pořadu byl rohový kop pro Vltavín. Šípek hodně nebezpečně kroutil míč do malého vápna, kde se přeci jenom dostal nejvýše do vzduchu Vosický.
     
    22
    Na levém křídle to zkoušel vzít sám na sebe hostující Uvíra, který se nakonec k centru vůbec nedostal. Hudech razantně odkopl na druhou stranu.
    17. VIEIRA - 1:2
     
    17
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Hosté si berou vedení zpět! Vltavín se totiž na delší dobu usadil na polovině soupeře, načež si na přízemní kolmici seběhl FILIPE PABLO COSTA VIEIRA který ukázkovým lobem přehodil vyběhnuvšího brankáře Jungra.
     
    16
    I tentokráte v souboji kraloval Podzimek, který poté přihrával na vedle stojícího Šípka, jehož komici na pravou stranu na poslední chvíli zastavil Čácha.
     
    15
    Fric to zkoušel dalekonosným pasem na druhou stranu, kde zasahoval pozorný Mysliveček. I tak se k odraženému míči jako první dostal Radimský.
     
    14
    Autové vhazování v podání Podzimka vůbec nevyšlo, žádný ze spoluhráčů se totiž k míči nedostal. Jungr tak přispěchal z branky a schoval balón do rukavic.
     
    13
    Hostující celek celkem zdlouhavě rozehrával od své branky. Po nákopu se k balónu dostal Pouzar, který nedokázal ideálně spolupracovat s Šípkem.
     
    12
    Hrací předmět se opět snesl do rukavic brankáře Koblence, který rozehrál po zemi na Kühnela. Vltavín má velké problémy s přechodem do útoční fáze.
     
    11
    Nakonec to na sebe vzal Záhalka, jehož kroucený centr doplachtil do náruče brankáře Jungra, který se postaral o bleskovou rozehrávku od branky.
     
    10
    Čácha se probíjel středem hrací plochy, kde ho fauloval jeden z napadajících protihráčů. Admira si standardku zopakuje, u míče stojí dvojice hráčů.
     
    9
    O rychlou odpověď se pokoušel Vieira, který se dostal do palebné pozice, odkud pořádně protáhl Jungra, jenž zasáhl velice zodpovědným způsobem.
    7. VOSICKÝ - 1:1
     
    7
    Admira právě vstřelila branku!
    Na vyrovnání jsme nemuseli zas tak dlouho čekat! Hlavní sudí nařídil standardní situaci pro domácí, která byla rozehrána cvičeným signálem. Míč se dostal až na kopačku ONDŘEJE VOSICKÉHO, jenž mířil mimo dosah Koblence.
     
    7
    Loko mohlo navýšit své vedení! Centr z pravé strany se snesl na kopačku Šípka, jehož okamžitá rána prosvištěla kousek vedle vzdálenější konstrukce.
     
    6
    Na levém křídle měl hodně prostoru domácí Fric, kterému se podařilo najít osamoceného Radimského, jehož hlavička z dobré pozice mířila vedle branky.
     
    5
    Jeho dalekonosný pas směřoval na Maioneho, který hlavičkový souboj prohrál. Künnel to ale provedl natolik zkušeně, že poslal míč přímo do rukavic brankáře.
     
    4
    Útočná snaha Admiry nepřinesla nic nebezpečného, naopak míč skončil pouze vedle hostující branky. Brankář Koblenc bude moci vykopávat od branky.
     
    3
    Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli čekat vůbec dlouho, Vltavín totiž udeřil hne ze své první šance. V tuto chvíli jsou na tahu domácí.
    1. VIEIRA - 0:1
     
    1
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Tak to bylo hodně rychlé! Vltavín si totiž v úvodu utkání zajistil standardní situaci, kterou naprosto překvapil svého soupeře. Ten nestačil vůbec reagovat, úspěšným střelcem tak je FILIPE PABLO COSTA VIEIRA.
     
    1
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky přicházejí na hrací plochu.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Admira Praha: Jungr – Herc, Hudec, Fric, Martinic (C), Čácha, Vosický, Kurek, Eliáš, Zahálka, Radimský
    Náhradníci: Mošna, Michálek, Majer, Douděra, Karvánek, Čížek, Cingel

    Loko Vltavín: Koblenc – Kühnel, Podzimek, Pouzar, Mysliveček, Hovorka, Uvíra (C), Šípek, Šnajdr, Maione, Vieira
    Náhradníci: Štorc – Valíček, Šmalcl, Šafařík, Bína

    Rozhodčí: Urban – Vychodil, Hrkal.
     
    Loko Vltavín

    Na opačné straně stojí Vltavín, který se pro změnu nachází na osmé pozici tabulky, což znamená přesný střed. Loko má na svém kontě pět bodů, což po třech kolech není zrovna špatný počin. Vltavín v rámci prvního zápasu změřil síly s Pískem, přičemž tento duel nabídl penaltový rozstřel, který lépe zvládl právě Vltavín. Loko ve druhém kole nestačilo na rezervu Slavie, ta na svém půdě kralovala a vyhrála výsledkem 4:1. Hostující tým tohoto zápasu dal na tuto porážku zapomenout, ve třetím duelu se mu podařilo porazit Rakovním pohodlně 4:0.
     
    FK Admira Praha

    Fotbalisté Admiry se po třech odehraných zápasech nacházejí na průběžné čtrnácté pozici, což zatím není nikterak oslnivé. Admira má totiž na svém kontě pouze dva body, ty totiž ukořistila v posledním ligovém klání. Pražský celek se v rámci prvního kola utkal s rezervním týmem pražské Slavie, která si s chutí zastřílela. Na výhře se podílelo také několik hráčů A-týmu, Slavia nakonec vyhrála poměrem 7:2. O poznání vyrovnanější souboj byl k vidění proti Rakovníku, avšak ten vyhrál výsledkem 2:1. Až poslední zápas, a sice proti Plzni, nabídl zisk dvou bodů. Admira po bezbrankové remíze vyhrála na penalty.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Česká fotbalová liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi FK Admira Praha a Loko Vltavín.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    David Suchý

    Branky: 7. Vosický, 37. Zahálka, 50. Eliáš – 1. Vieira, 17. Vieira

    Karty:   43. Eliáš (ADM) – 34. Koblenc (VLT)


    FK Admira Praha: Jungr – Herc, Hudec (52. Čížek), Fric, Martinic (C) (74. Mošna), Čácha (90. Karvánek), Vosický, Kurek (86. Michálek), Eliáš, Zahálka, Radimský (83. Majer)
    Náhradníci: Mošna, Michálek, Majer, Douděra, Karvánek, Čížek, Cingel

    Loko Vltavín: Koblenc – Kühnel (64. Šafařík), Podzimek, Pouzar (63. Valíček), Mysliveček, Hovorka, Uvíra (C), Šípek, Šnajdr (88. Šmalcl), Maione, Vieira
    Náhradníci: Štorc – Valíček, Šmalcl, Šafařík, Bína

    Rozhodčí: Urban – Vychodil, Hrkal

    Diváci: 362
    bahis siteleri