Arménie – Itálie 1:3 (kon.) | Gibraltar – Dánsko 0:6 (kon.) | Irsko – Švýcarsko 1:1 (kon.)
Faerské ostrovy – Švédsko 0:4 (kon.) | Norsko – Malta 2:0 (kon.) | Rumunsko – Španělsko 1:2 (kon.)
Izrael – S. Makedonie 1:1 (kon.) | Bosna – Lichtenštejnsko 5:0 (kon.) | Finsko – Řecko 1:0 (kon.)
konec
Izrael
1:1 (0:0)
Severní Makedonie
Čtvrtek 05.09.2019, 20:45 • Toto Turner Stadium, Beer Sheva • Kvalifikace ME • Skupina G
Předzápasové kurzy
     
    Eran Zahavi (Izrael) se dokázal prosadit jako první, a tak to byl právě on, kdo poslal domácí celek do jednobrankového vedení. Náskok domácích fotbalistů trval zhruba deset minut, pak se prosadili hosté ze Severní Makedonie. Přesně hlavou zakončoval Arijan Ademi (Severní Makedonie). Aktivnější v tomto zápase byl sice domácí celek, ale ze čtyř střel na branku proměnil jen jednu. Týmy si tak do tabulky další dva body rovným dílem. Oba bod za plichtu. Aktuálně je v tabulce skupiny G na postupových místěch Polsko 12 bodů a Izrael s 8 body. Severní Makedonie je aktuálně s pěti body pátá. (22:42:15)
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 8:2. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:14.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Beram Kayal (Izrael) vedl bleskovou akci na druhé straně hrací plochy. Jeho střelecký pokus ovšem nebyl příliš přesný, míč končí mimo branku, Stole Dimitrievski (Severní Makedonie) zasahovat nemusel, jen kontroloval situaci a míč končící mimo.
     
    90+4
    Nyní rozehrával hostující celek rohový kop. Aleksandar Trajkovski (Severní Makedonie) centroval před branku, následně to byl právě on, kdo zakončoval akci svého celku. Ofir Marciano (Izrael) musel zasahovat.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Hatem Abd Elhamed (Izrael).
     
    90+2
    Až nyní registrujeme první výraznější šanci v nastavení, Tomer Hemed (Izrael) se dostal do střelecké pozice. Rána mu nesedla podle představ, ale i tak musel Stole Dimitrievski (Severní Makedonie) zasahovat.
     
    90+1
    Čtvrtý sudí ukazuje na světelné tabuli, že se bude nastavovat pět minut nad rámec devadesáti minut.
     
    90
    Dostáváme se do poslední minuty hry ve druhém poločase, uvidíme, kolik minut se bude nastavovat ke druhé pětačtyřicetiminutovce.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Manor Solomon (Izrael). Domácí hráč vidí žlutou kartu po jasném faulu na Egzona Bejtullaie (Severní Makedonie).
     
    87
    Egzon Bejtullai (Severní Makedonie) se obětavě položil do jedné ze střel soupeře, následně byl v kontaktu se soupeřovým útočníkem. Zdá se, že není úplně zdravotně v pořádku. Míří za ním lékaři.
     
    87
    Dostáváme se do finální fáze hry ve druhém poločase, stále platí vyrovnaný stav, ale nutno poznamenat, že aktuálně aktivnějším týmem je v bílém hrající Izrael.
     
    85
    Eran Zahavi (Izrael) to zkoušel velmi dobře, dostal se do zajímavé střelecké pozice, jeho projektil však dokázal nadvakrát zastavit brankář Stole Dimitrievski (Severní Makedonie).
     
    84
    Eli Dasa (Izrael) byl v době přihrávky ve špatném postavení, což neuniklo pozornosti pomezního rozhodčího, a pak ani hlavnímu. Píská se ofsajd.
     
    83
    Střídání v týmu Severní Makedonie: ze hřiště odchází Enis Bardhi, přichází Stefan Spirovski.
     
    80
    Dor Peretz (Izrael) to zkoušel individuálně, ovšem jeho projektil postrádal přesnost. Míč končí mimo branku, Stole Dimitrievski (Severní Makedonie) bude vykopávat.
     
    79
    Bibras Natcho (Izrael) rozehrával domácí rohový kop, centr se snesl před branku, ale k zakončení se nikdo nedostal. Následně balon zachytil brankář, který rychle vykopl, čímž otočil směr hry.
     
    78
    Enis Bardhi (Severní Makedonie) to zkoušel individuálně, ale vzal si příliš velké sousto, a proto přišel o míč. Následný rychlý protiútok nedokázal domácí celek zakončit nějakou důraznější střelou.

    Jan Prošek

    Branky: 55. Zahavi (Solomon) – 64. A. Ademi (Alioski)

    Karty:   89. Solomon (ISR), 90+3. Elhamed (ISR) – 7. Nikolov (MAK)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 8:2. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:14.
    Izrael: Marciano – Dasa, Elhamed, Taha, Solomon, Ben Harush (60. Kayal) – Dgani, Dor Peretz, B. Natcho (C) – Dabour (75. Hemed), Zahavi.
    Náhradníci: Harush, Jarafi – N. Bitton, Cohen, Cohen, Glazer, Hemed, Kayal, Kinda, Saba, Shlomo, Weissman.

    Severní Makedonie: Dimitrievski – Musliu, Velkoski, Ristevski – Nikolov (75. Trajkovski) – Bejtullai, A. Ademi, E. Bardhi (83. Spirovski), Alioski – Nestorovski (C) (69. Pandev), Elmas.
    Náhradníci: Ilijev, Šiškovski – Doriev, Markoski, Pandev, Radeski, Spirovski, Stojanovski, Trajkovski, Tričkovski, Velkoski, Zajkov.

    Rozhodčí: Ekberg – Culum, Hallberg, Sjöberg (všichni Švédsko)
    bahis siteleri