Banská Bystrica – Färjestad 3:4 (po pr.) | Bern – Kärpät 1:2 (1:3 po s.n.) | Mountfield HK – Frölunda 3:4 (kon.)
Rungsted Seier Capital – Plzeň 2:4 (kon.) | Hämeenlinna – Zug 1:3 (kon.) | Moser Medical Graz 99ers – Cardiff 2:5 (kon.)
Grenoble – Skellefteå 1:4 (kon.) | Ambri-Piotta – Mnichov 2:3 (2:3 po s.n.)
konec
Rungsted Seier Capital
2:4 (1:2, 0:2, 1:0)
HC Škoda Plzeň
Sobota 07.09.2019, 18:00 • Bitcoin Arena, Hørsholm • Hokejová Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:08 Shane HANNA - 2:4
     
    46:08
    Rungsted právě vstřelil branku!
    SHANE HANNA si najel před bránu na krásnou zpětnou přihrávku z pravého rohu útočného pásma a z blízkosti překonal Dominika Frodla mezi betony! Je sníženo – 2:4. Bez asistence.
    34:19 Miroslav INDRÁK - 1:4
     
    34:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    MIROSLAV INDRÁK si nyní najel na nádhernou kolmou přihrávku, ujel dvěma protihráčům a krásnou střelou zápěstím z mezikruží zamířil k pravé tyči! Je to 4:1. Asistence: Vojtěch Budík.
    20:55 Vojtěch NĚMEC - 1:3
     
    20:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Anders Poulsen se srazil na obranné modré čáře s jedním z hráčů Plzně a vleže se ještě snažil puk zamést do bezpečí, jenže se mu to nepovedlo a VOJTĚCH NĚMEC napřáhl na vnitřním oblouku pravého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, která po ledě zamířila ke vzdálenější levé tyči! Plzeň vede rázem 3:1. Bez asistence.
    19:36 Milan GULAŠ - 1:2
     
    19:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    MILAN GULAŠ si najel před bránu na krásnou zpětnou přihrávku z levého rohu útočného pásma a po ledě překonal přesouvajícího se Jona Leeho-Olsena mezi betony! Škoda Plzeň v závěru úvodní části otáčí skóre a vede 2:1! Těžká rána pro domácí hokejisty. Asistence: Luboš Rob.
    17:19 Michal MORAVČÍK - 1:1
     
    17:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    MICHAL MORAVČÍK předvedl na levém křídle nádhernou střelu ihned po vhazování a puk zamířil k přední levé tyči! Jon Lee-Olsen měl mezeru nad vyrážečkou a puk prošel do sítě. Fantastické vhazování. Asistence: Petr Kodýtek.
    09:11 Rasmus ANDERSSON - 1:0
     
    09:11
    Rungsted právě vstřelil branku!
    RASMUS ANDERSSON dostal v levém kruhu příliš volného prostoru a krásnou střelou zápěstím vymetl bližší levý horní roh brány! Dominik Frodl je poprvé překonán a domácí vedou po využití přesilové hry 1:0! Zápas začíná pro tým hostí špatně. Asistence: Gustav Green a Shane Hanna.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 10. Andersson (Green, Hanna), 47. Hanna – 18. Moravčík (Kodýtek), 20. Gulaš (Rob), 21. Němec, 35. Indrák (Budík)


    Rungsted Seier Capital: Lee-Olsen (Lillie) – Fredriksson, Raskob, Schulze, Hanna, Jelert, Møller – Rosenthal, Moore, Lucia – Andersen, Olsson (C), Andersson – Høeg, Poulsen, Boysen – Nistrup, Green, Gade – Harries Andersen. Hlavní trenér: Erik Hjalmarsson.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Kolář) – Čerešňák, Pulpán, Kaňák, Moravčík, Vráblík, Budík, Houdek – Gulaš (C), Vlach, Pour – Kantner, Heřman, Němec – Indrák, Kolda, Rob – Eberle, Kodýtek, Straka. Hlavní trenér: Ladislav Čihák.

    Rozhodčí: Marcus Linde, Mads Frandsen. Čároví: Rene Jensen, Henrik Haurum
    bahis siteleri