Nové Zámky – Trenčín 2:4 (kon.) | Poprad – Nitra 5:0 (kon.) | Detva – Michalovce 0:4 (kon.)
Košice – Zvolen 4:2 (kon.) | Miskolc – Lipt. Mikuláš 3:0 (kon.) | HC Slovan – Banská Bystrica 1:3 (kon.)
konec
HC Košice
4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
HKM Zvolen
sk Neděle 22.09.2019, 17:00 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:39
    Košice dali gól!
    A tak sa zdá, že je definitívne rozhodnuté. Gólom do prázdnej bránky upravuje na 4:2 z košického pohľadu OLIVER JOKEĽ.
     
    52:47
    Košice dali gól!
    Dnes je to zápas o brejkoch. Potvrdilo sa to aj v tomto prípade. Absolútne nič nenasvedčovalo tomu, že by sa Košice mali ujať vedenia. Potom sa však PAVEL KLHŮFEK pretlačil do úniku a prekonal prekvapeného Tomeka. Asistencia: Vojtech Zeleňák.
     
    37:36
    Košice dali gól!
    Zdá sa, že práve toto Oceliari potrebovali. Vzpruha v podaní inkasovaného gólu prináša okamžitú odpoveď. Chybobali aj Zvolenčania, ktorí nechali súperovi pred bránkou priveľa priestoru. Využil to DALIBOR BORTŇÁK. Asistencia: Branislav Rapáč.
     
    37:16
    Zvolen dal gól!
    Gól platí. Druhá tretina patrí jednoznačne Zvolenu, to je fakt. Hostia zatiaľ vyťažili z minima maximum a po vyrovnaní sa sami dostali do vedenia. Z netradičnej palebnej pozície skóroval KYLE DANIEL BONIS.
     
    24:24
    Zvolen dal gól!
    Košiciam sa napokon ich pasivita vypláca. Košarišťanovi chýbala pomoc v zadných radoch. Prvú strelu síce ešte vyrazil, pred bránkou stál ale nekrytý KYLE DANIEL BONIS, ktorý puk pohodlne zasunul do siete. Asistencia: Alian Mathew James McPherson.
     
    07:26
    Košice dali gól!
    Príliš veľa to ale neznamenalo. Oceliari sa totiž prakticky okamžite vrátili do pásma a rýchlym gólom stihli využiť presilovku o dvoch mužov. O otvárací presný zásah sa postaral MARCEL HAŠČÁK. Asistencia: Andrej Košarišťan.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 8. Haščák (Košarišťan), 38. Bortňák (Rapáč), 53. Klhůfek (Zeleňák), 58. Jokeľ – 25. Bonis (McPherson), 38. Bonis


    HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Koch (A), Čížek (C), Repe, Růžička, Zeleňák, Michalčin — Majdan, Chovan, Haščák — Klhůfek, Suja (A), Jokeľ — Rapáč, Bortňák, Belluš — Milý, Hrabčák, Bučko
    HKM Zvolen: Tomek (Hollý) — Lowney, Švarný (C), Roman, Corrin, Drgoň (A), Maier, Chlepčok, Fatul — Hansen, Špirko (A), Kelemen — McPherson, Trotter, Bonis — Handlovský, Halama, Thompson — Kolenič, Preisinger, Petráš

    Rozhodčí: Snášel (SVK), Rencz (HUN) — Šoltés (SVK), Soltész (HUN)
    bahis siteleri