Přerov – Vsetín 4:2 (kon.) | PZ Kladno – Hvězda Praha 2:3 (1:2 po s.n.) | Č. Budějovice – Slavia 2:4 (kon.)
Vítkovice – Zlín 6:4 (kon.) | Sparta – Kladno 4:6 (kon.) | Třinec – Poruba 7:0 (kon.)
Jihlava – Havlíčkův Brod 3:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Technika Brno 9:3 (kon.) | Kometa Brno – HK MD Šumperk 11:1 (kon.)
Olomouc – Havířov 1:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 6:4 (kon.) | Tábor – Mountfield HK 2:8 (kon.)
K. Vary – Plzeň 1:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:6 (2:3, 1:1, 1:2)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 26.09.2019, 17:15 • Malá sportovní hala, Praha 7 (Bubeneč) • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    55:39
    Poměr sil na ledě se vyrovná, kladenská přesilovka končí předčasně. Na dvě minuty si jede nuceně odpočinout Michal Koštoval (KLA), který byl vyloučen za podrážení.
     
    55:25
    Situace se pro svěřence Dareka Stránského ještě více komplikuje, Spartu čeká dvouminutové oslabení. Michal Vitouch (SPA) je vyloučen za hrubost.
     
    51:06
    Adam Hvězda (KLA) na dvě minuty oslabuje svůj celek, hostující bek je na dvě minuty vyloučen za podrážení. Sparta má šanci jít po dlouhé době do vedení.
     
    39:30
    Sparta bude třetinu dohrávat ve čtyřech. Na trestnou lavici za držení jede František David (SPA), který je dnes tak už pátým vykázaným domácím borcem.
     
    32:29
    S vyloučeními se roztrhl pytel, o jednoho hráče na ledě přijde zase Kladno. Na trestnou lavici se po vyloučení za hrubost odebírá David Kohlíček (KLA).
     
    31:19
    Domácí půjdou do tří! Za podrážení je vyloučen gólman Jakub Krbeček, jehož dvouminutový trest odpyká Adam Mácha. Velká šance pro hosty!
     
    30:45
    Poprvé v prostřední periodě si nyní početní výhodu vyzkouší také Procházkovi svěřenci. S menším trestem za napadení na lavici hanby míří Filip Ducháč (SPA).
     
    27:23
    Vojtěch Hurta (KLA) se podruhé v utkání přesouvá na trestnou lavici, i tentokrát jej sudí vyloučili za zásah do nohou. Spartu tak čeká další přesilovka.
     
    16:57
    Jakub Zembol (SPA) usedá na trestnou lavici, dvě minuty ho na ledové ploše neuvidíme. Sudí jej totiž vykázali za hákování, Kladno čeká přesilovka.
     
    13:22
    Sparta bude hrát přesilovku. Menší trest za zásah do nohou dostává Vojtěch Hurta (KLA), domácí hráči tak mají příležitost srovnat stav zápasu.
     
    10:27
    Opět se vylučuje, tentokrát na trestnou lavici míří jeden z domácích. Petr Horáček (SPA) svým napadením soupeři naservíroval dvouminutovou přesilovku.
     
    08:03
    Bizarní situace se ještě více zamotala. Střelec vyrovnávací branky Adam Sojka (KLA) dostává ve stejném čase menší trest za sekání...
     
    04:00
    Situace se pro Rytíře ještě více komplikuje. Za hákování na trestnou lavici míří Vojtěch Hurta (KLA), a Pražané tak dostávají příležitost rozšířit svůj náskok.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 2. Höll (Krupička), 16. Straka (Theimer), 39. Broš, 44. Menzel (Broš) – 9. Sojka, 12. Malý (Hurta), 19. Hurta (Sýkora, Nedvěd), 30. Sojka, 55. Ullrych (Šapovaliv, Vimmer), 58. Sojka (Malý, Sýkora)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Dlouhý) – Tomov (A), Ludvík, Ducháč, Menzel, Adamec (C), Horáček – Broš (A), Mácha, Höll, Krupička, Straka, David, Červenka, Zembol, Pražák, Theimer, Vitouch, Senčák.
    Rytíři Kladno: Gabriška (Suk) – Danda, Malý, Hvězda, Havel, Koštoval, Kohlíček (A), Sýkora – Vimmer, Redlich, Hurta, Ullrych (C), Nedvěd, Sojka, Adam, Šapovaliv (A).

    Rozhodčí: Domský – Dědek, Raška.
    bahis siteleri