Přerov – Vsetín 4:2 (kon.) | PZ Kladno – Hvězda Praha 2:3 (1:2 po s.n.) | Č. Budějovice – Slavia 2:4 (kon.)
Vítkovice – Zlín 6:4 (kon.) | Sparta – Kladno 4:6 (kon.) | Třinec – Poruba 7:0 (kon.)
Jihlava – Havlíčkův Brod 3:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Technika Brno 9:3 (kon.) | Kometa Brno – HK MD Šumperk 11:1 (kon.)
Olomouc – Havířov 1:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 6:4 (kon.) | Tábor – Mountfield HK 2:8 (kon.)
K. Vary – Plzeň 1:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:6 (2:3, 1:1, 1:2)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 26.09.2019, 17:15 • Malá sportovní hala, Praha 7 (Bubeneč) • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    57:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dovolím si říct, že je rozhodnuto! Rytíři se na chvilku probojovali do útočného pásma a hned je z toho další gól, pod který se podepisuje ADAM SOJKA. Hostující útočník tak uzavírá svůj hattrick! Asistence: Matyáš Malý, Lukáš Sýkora.
     
    55:39
    Poměr sil na ledě se vyrovná, kladenská přesilovka končí předčasně. Na dvě minuty si jede nuceně odpočinout Michal Koštoval (KLA), který byl vyloučen za podrážení.
     
    55:25
    Situace se pro svěřence Dareka Stránského ještě více komplikuje, Spartu čeká dvouminutové oslabení. Michal Vitouch (SPA) je vyloučen za hrubost.
     
    54:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou zničehonic znovu do vedení a sparťané to budou mít pořádně těžké! Pět a tři čtvrtě minuty před koncem základní hrací doby vzal věci do svých rukou kapitán Rytířů PETR ULLRYCH, který za Krbečka poslal pátý kotouč! Asistence: Matyáš Šapovaliv, Štěpán Vimmer.
     
    51:06
    Adam Hvězda (KLA) na dvě minuty oslabuje svůj celek, hostující bek je na dvě minuty vyloučen za podrážení. Sparta má šanci jít po dlouhé době do vedení.
     
    47:30
    Josef Broš se podruhé v zápase dostal do úniku, tentokrát jej ale v branku nepřetavil! Domácí borec zakončil těsně nad kladenskou svatyni.
     
    43:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    V Holešovicích je znovu vyrovnáno, sparťané se tři a půl minuty po startu závěrečného dějství prosazují počtvrté! Domácí rychle zneškodnili soupeřův výpad a následně se sami rozjeli dopředu, přičemž kotouč za Gabrišku usměrnil CHRISTIÁN MENZEL, 4:4! Asistence: Josef Broš.
     
    39:30
    Sparta bude třetinu dohrávat ve čtyřech. Na trestnou lavici za držení jede František David (SPA), který je dnes tak už pátým vykázaným domácím borcem.
     
    38:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Druhé selhání kladenské obrany se už ale bez náležitého potrestání neobešlo, JOSEF BROŠ v závěru druhé třetiny snižuje na rozdíl jediné branky! Domácí forvard z nájezdu poslal puk pod víko kladenské svatyně – 3:4! Bez asistence.
     
    37:35
    Michal Vitouch se dostal do úniku, z hranice brankoviště chtěl puk uklidit mezi Gabriškovy betony. Kladenský gólman ale zasáhl včas!
     
    32:29
    S vyloučeními se roztrhl pytel, o jednoho hráče na ledě přijde zase Kladno. Na trestnou lavici se po vyloučení za hrubost odebírá David Kohlíček (KLA).
     
    31:19
    Domácí půjdou do tří! Za podrážení je vyloučen gólman Jakub Krbeček, jehož dvouminutový trest odpyká Adam Mácha. Velká šance pro hosty!
     
    30:45
    Poprvé v prostřední periodě si nyní početní výhodu vyzkouší také Procházkovi svěřenci. S menším trestem za napadení na lavici hanby míří Filip Ducháč (SPA).
     
    29:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tohle je pro domácí hodně hořká branka, Kladno se jen pár sekund po konci oslabení dostává do dvoubrankového vedení! Z rychlého výpadu Krbečka překonal ADAM SOJKA, který si tak zadělal na hattrick – 2:4! Bez asistence.
     
    27:23
    Vojtěch Hurta (KLA) se podruhé v utkání přesouvá na trestnou lavici, i tentokrát jej sudí vyloučili za zásah do nohou. Spartu tak čeká další přesilovka.
     
    19:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Druhá třetina je na branky bohatá, minutu před jejím koncem hosté opět odskakují do vedení! Třetí kotouč za bezmocného Krbečka dopravil VOJTĚCH HURTA, který si tak na své konto dnes připsal už druhý kanadský bod. Asistence: Lukáš Sýkora, Zdeněk Nedvěd.
     
    16:57
    Jakub Zembol (SPA) usedá na trestnou lavici, dvě minuty ho na ledové ploše neuvidíme. Sudí jej totiž vykázali za hákování, Kladno čeká přesilovka.
     
    15:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po kladenských hráčích svou početní výhodu využívají také domácí, a v Malé sportovní hale je tak opět vyrovnáno! Tentokrát Gabriška nestačil na zakončení DAVIDA STRAKY, pět minut před koncem periody začínáme zase od začátku – 2:2! Asistence: Oto Theimer.
     
    13:22
    Sparta bude hrát přesilovku. Menší trest za zásah do nohou dostává Vojtěch Hurta (KLA), domácí hráči tak mají příležitost srovnat stav zápasu.
     
    12:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Svěřenci Libora Procházky využívají početní výhodu a ve třinácté minutě otáčí stav utkání! Poprvé v zápase poslal Rytíře do vedení MATYÁŠ MALÝ, jenž se prosadil z bezprostřední blízkosti brankoviště – 1:2! Asistence: Vojtěch Hurta.
     
    10:27
    Opět se vylučuje, tentokrát na trestnou lavici míří jeden z domácích. Petr Horáček (SPA) svým napadením soupeři naservíroval dvouminutovou přesilovku.
     
    08:03
    Bizarní situace se ještě více zamotala. Střelec vyrovnávací branky Adam Sojka (KLA) dostává ve stejném čase menší trest za sekání...
     
    08:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, branka je nakonec po přerušení dodatečně uznána! Za jejího střelce je označen ADAM SOJKA. Tohle jsem ještě nikdy neviděl... Bez asistence.
     
    07:54
    Střídačka Rytířů už byla v euforii, jeden z jejich hráčů ale trefil jen tyč! Sudí rozpažil, hosté se hodně zlobí – podle nich byl puk v kleci.
     
    04:00
    Situace se pro Rytíře ještě více komplikuje. Za hákování na trestnou lavici míří Vojtěch Hurta (KLA), a Pražané tak dostávají příležitost rozšířit svůj náskok.
     
    01:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé! Domácí mají v úvodních sekundách utkání na ledě jasnou převahu, kterou už minutu po startu přetavili v první gól! Z bezprostřední blízkosti brankoviště se prosadil SEBASTIAN HÖLL, jenž poslal pryž mezi betony – 1:0! Asistence: Jan Krupička.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 2. Höll (Krupička), 16. Straka (Theimer), 39. Broš, 44. Menzel (Broš) – 9. Sojka, 12. Malý (Hurta), 19. Hurta (Sýkora, Nedvěd), 30. Sojka, 55. Ullrych (Šapovaliv, Vimmer), 58. Sojka (Malý, Sýkora)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Dlouhý) – Tomov (A), Ludvík, Ducháč, Menzel, Adamec (C), Horáček – Broš (A), Mácha, Höll, Krupička, Straka, David, Červenka, Zembol, Pražák, Theimer, Vitouch, Senčák.
    Rytíři Kladno: Gabriška (Suk) – Danda, Malý, Hvězda, Havel, Koštoval, Kohlíček (A), Sýkora – Vimmer, Redlich, Hurta, Ullrych (C), Nedvěd, Sojka, Adam, Šapovaliv (A).

    Rozhodčí: Domský – Dědek, Raška.
    bahis siteleri