Třinec – Mountfield HK 4:0 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Kladno – Olomouc 4:3 (po pr.)
Liberec – Zlín 6:4 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 2:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:4 (3:0, 1:1, 2:3)
Berani Zlín
Neděle 29.09.2019, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:16 Jiří ONDRÁČEK - 6:4
     
    59:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    A nakonec je sníženo! Justin Peters si myslel, že má puk po zakončení JIŘÍHO ONDRÁČKA plně ve své moci, jenž ten mu vypadl z výstroje a dojíždějící útočník Zlína jej dorazil za brankovou čáru. Bez asistence.
    45:14 Rostislav MAROSZ - 6:3
     
    45:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři využívají i druhou přesilovku! Radan Lenc vjel v plné rychlosti do útočné třetiny a přihrál ROSTISLAVU MAROSZOVI, jenž poslal puk za marně se přesouvajícího Daniela Hufa. Asistence: Radan Lenc.
    42:44 Bedřich KÖHLER - 5:3
     
    42:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak pozor, ještě to bude drama! Po sražené střele BEDŘICHA KÖHLERA se pokoušel dorážet Rickard Palmberg, který však neuspěl. Puk se ale poté odrazil zpět ke Köhlerovi, jenž objel bránu a zasunul touš k tyči, kam se Justin Peters nestihl přesunout. Následná trenérská výzva Tygrů byla neúspěšná. Asistence: Rickard Palmberg.
    41:43 Roman SZTURC - 5:2
     
    41:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    A vzápětí je opět sníženo! ROMAN SZTURC vyhrál přetlačovanou na modré s Petrem Jelínkem a poté nahodil touš do skrumáže před Petersem, kde jej zřejmě Lukáš Krenželok tečoval do vlastní sítě. Bez asistence.
    40:23 Michal BULÍŘ - 5:1
     
    40:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí hned v úvodu závěrečného dějství navyšují své vedení! Libor Hudáček naznačil, že pojede za bránu, a na poslední chvíli adresoval přihrávku MICHALU BULÍŘOVI, který z bezprostřední blízkosti nasměroval puk mezi betony Daniela Hufa. Asistence: Libor Hudáček.
    39:54 Oldrich KOTVAN - 4:1
     
    39:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři využívají přesilovku a střílí gól do šatny! Rostislav Marosz přihrál na modrou čáru OLDRICHU KOTVANOVI a ten nechytatelnou dělovkou z první propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Rostislav Marosz.
    24:02 Jakub ŠLAHAŘ - 3:1
     
    24:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je sníženo, hosté se zničehonic prosazují! JAKUB ŠLAHAŘ zkusil Justina Peterse překvapit ranou z ostrého úhlu a podařilo se mu to! Liberecký gólman si teď vybral smolný moment. Asistence: Michal Popelka.
    17:34 Jan ORDOŠ - 3:0
     
    17:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    A máme tu třetí gól domácích! Oldrich Kotvan přihrál totiž podél modré lajny na druhou stranu hřiště Jaroslavu Vlachovi, který vypálil a jeho pokus tečoval za brankovou čáru JAN ORDOŠ! Asistence: Jaroslav Vlach, Oldrich Kotvan.
    06:18 Rostislav MAROSZ - 2:0
     
    06:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují vedení! Tomáš Filippi vyhrál buly v útočném pásmu přímo na ROSTISLAVA MAROSZE, jenž si pečlivě připravil střelu a poté poslal kotouč za Hufova záda. Asistence: Tomáš Filippi.
    04:38 Petr JELÍNEK - 1:0
     
    04:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    A Tygři otevírají skóre! Ladislav Šmíd zachytil na modré vyhození soupeře a přihrál k levému mantinelu Marku Zacharovi. Ten černou gumu poslal směrem na bránu a jeho nabídku těsně před Danielem Hufem tečoval do sítě PETR JELÍNEK. Asistence: Marek Zachar, Ladislav Šmíd.
    Marken.cz

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 5. P. Jelínek (M. Zachar, Šmíd), 7. Marosz (Filippi), 18. Ordoš (J. Vlach, Kotvan), 40. Kotvan (Marosz), 41. Bulíř (L. Hudáček), 46. Marosz (Lenc) – 25. Šlahař (Popelka), 42. Szturc, 43. Köhler (Palmberg), 60. J. Ondráček


    Bílí Tygři Liberec: Peters (Schwarz) – T. Hanousek, Šmíd (A), Kotvan, Knot, Derner, Graborenko, Havlín – L. Hudáček, Bulíř (A), Birner – Lenc, Filippi, Marosz – M. Zachar (C), P. Jelínek, L. Krenželok – Ordoš, A. Musil, J. Vlach.
    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Žižka (C), Nosek (A), Freibergs, Ferenc, Řezníček, Buchta, Gazda – Köhler, Palmberg, Dufek – Szturc, Herman, Okál (A) – Kubiš, Honejsek, J. Ondráček – Fryšara, Popelka, Šlahař.

    Rozhodčí: Šír, Kika – Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri