Finsko – Arménie 3:0 (kon.) | Gibraltar – Gruzie 2:3 (kon.) | Švýcarsko – Irsko 2:0 (kon.)
Faerské ostrovy – Malta 1:0 (kon.) | Rumunsko – Norsko 1:1 (kon.) | Švédsko – Španělsko 1:1 (kon.)
Izrael – Lotyšsko 3:1 (kon.) | Řecko – Bosna 2:1 (kon.) | Lichtenštejnsko – Itálie 0:5 (kon.)
konec
Finsko
3:0 (1:0)
Arménie
Úterý 15.10.2019, 18:00 • Veritas Stadion, Turku • Kvalifikace ME • Skupina J
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Finsko

    Finsko se zatím v kvalifikaci prezentuje dobrými výkony, což se odráží i na jeho postavení v tabulce. Po sedmi odehraných utkáních má totiž na svém kontě dvanáct bodů, které mu zajišťují druhé místo v rámci skupiny J. První je dosud neporažená Itálie, která má už postup jasný. Finové budou hrát nyní s Arménií, což se může ukázat jako rozhodující utkání. Finové vstřelili v kvalifikaci devět gólů, zatímco jich obdrželi osm. Jejich zápasy neskončily ani jednou remízou, čtyřikrát vyhráli a třikrát odešli ze hřiště jako poražení. Skupina J je navíc jednou ze skupin, kde je šest týmů, takže je čeká postupně deset utkání.

    Odehraná utkání v kvalifikaci:

    22.3. 2019: Itálie – Finsko 2:0
    26.3. 2019: Arménie – Finsko 0:2
    8.6. 2019: Finsko – Bosna a Hercegovina 2:0
    11.6. 2019: Lichtenštejnsko – Finsko 0:3
    5.9. 2019: Finsko – Řecko 1:0
    8.9. 2019: Finsko – Itálie 1:2
    12.10. 2019: Bosna a Hercegovina – Finsko 4:1
     
    Arménie

    Arménie hraje samozřejmě jako jejich soupeř skupinu J. Po sedmi utkáních má na svém kontě deset bodů a v současné době jí patří třetí příčka. Při výhře by se však hostující tým dostal na pozici druhou, jež zajišťuje postup. V této skupině nás prostě ještě čeká drama, které bude navíc umocněno ještě třemi zápasy každého týmu v kvalifikaci. Směrem dopředu si Arménie vede o něco lépe než její soupeř, jelikož vstřelila třináct branek. Směrem dozadu je to naopak horší, jelikož jich inkasovala rovnou dvanáct. Arménie brala ve třech případech vítězství, jednou remízu a třikrát prohru.

    Odehraná utkání v kvalifikaci:
    23.3. 2019: Bosna a Hercegovina – Arménie 2:1
    26.3. 2019: Arménie – Finsko 0:2
    8.6. 2019: Arménie – Lichtenštejnsko 3:0
    11.6. 2019: Řecko – Arménie 2:3
    5.9. 2019: Arménie – Itálie 1:3
    8.9. 2019: Arménie – Bosna a Hercegovina 4:2
    12.10. 2019: Lichtenštejnsko – Arménie 1:1
     
    První zápas v kvalifikaci:

    Arménie – Finsko 0:2

    Branky: 14. Jensen (Pukki), 78. Soiri (Lod)

    Arménie: Ajrapeťan – G. Hovhannisjan, Harojan, Calisir, Daghbašjan – Mchitarjan (C), Grigorjan – Özbiliz (67. Barseghjan), Ghazarjan, Babajan (74. Avetisjan) – Briasco-Balekian (59. Karapeťan).
    Náhradníci: Avagjan, Melixeťan – Avetisjan, Adamjan, Barseghjan, Hambardzumjan, Išchanjan, Karapeťan, Chačaturov, A. Manučarjan, Mkrtčjan, Artak Jedigarjan.

    Finsko: Hrádecký – Toivio, Granlund, Arajuuri – Jensen (69. Schüller), Lod (87. Taylor), Sparv (C), Kamara, Pirinen – Hämäläinen (57. Soiri), Pukki.
    Náhradníci: Jaakkola, Joronen – Forsell, Karjalainen, Lam, Kauko, Soiri, Schüller, Sumusalo, Taylor, Väisänen, L. Väisänen.
     
    Úvodní sestavy:

    Finsko: Hrádecký – Uronen, Väisänen, Toivio, Raitala – Lappalainen, Kamara, Lod, Kauko – Jensen, Pukki.
    Náhradníci: Jaakkola, Joronen – Forsell, Granlund, L. Väisänen, Tuominen, Schüller, Soiri, Sparv, Pirinen, Skrabb, Pohjanpalo.

    Arménie: Ajrapeťan – A. Hovhannisjan, Harojan, Išchanjan, Hambardzumjan – Hovsepjan, Grigorjan – Adamjan, Ghazarjan, Barseghjan – Karapeťan.
    Náhradníci: Beglarjan, Avagjan – Calisir, T. Voskanjan, Monroy, Avetisjan, Pizzelli, Babajan, Vardanjan, Artak Jedigarjan, G. Malakjan, Özbiliz.

    Rozhodčí: Manzano – Barberbo, Nevado (vš. ESP).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    A dnešní utkání už nám odstartovalo! V tomto zápase se nakonec může rozhodovat, kdo postoupí na EURO 2020. Domácí hrají v bílých dresech, hosté v červených.
     
    2
    Gevorg Ghazarjan rozehrával standardní situaci ze strany. Vyslal krásný centr, po kterém jsme mohli vidět první branku! Hráč hostí se totiž utrhl, ale ve skoku míč nohou netrefil!
     
    3
    Finové předvedli další faul, a to nedaleko šestnáctky. Spíše to vypadalo, že hráč hostí špatně došlápl při dopadu, ale sudí odpískal. Nyní probíhá ošetřování. Uvidíme, jestli bude Alexandr Karapeťan pokračovat.
     
    4
    Gevorg Ghazarjan se k rozehrávce znovu postavil. Tentokrát to byla dobrá pozice pro střelu, tak kapitán hostí vypálil. Mezi tři tyče se ovšem netrefil.
     
    5
    S prvním útokem se hnalo dopředu také Finsko, ale jeden z hostí odhadl přihrávku a odkopl míč na autové vhazování. Domácí mohou pokračovat v ataku.
     
    5
    Rumjan Hovsepjan si odvedl své obranné povinnosti. Lassiho Lappalainena obral o míč, a ten ho navíc ještě fauloval. Arménci tedy získávají balón.
     
    6
    Ovšem hostující tým měl problémy dostat se až přes polovinu hřiště. Nakonec tedy přišla dlouhá přihrávka, ale ta skončila až u Lukáše Hrádeckého.
     
    7
    Jukka Raitala zahrával aut nedaleko velkého vápna. Teemu Pukki od něj dostal přihrávku, ovšem byl dobře tísněn a nedokázal si balón zpracovat.
     
    8
    Aram Ajrapeťan neměl absolutně komu rozehrát, jelikož všichni jeho spoluhráči na obranné polovině byli obsazeni. Proto musel vyslat dlouhý nákop.
     
    8
    Ten však sebrali domácí a měli tak obrovskou šanci! V přečíslení přišel přízemní centr před branku, kam si nabíhal Teemu Pukki, ovšem přihrávka byla o kousek delší, než by potřeboval.
    8. Velká šance domácího Finska
     
    9
    Joni Kauko fauloval na polovině hřiště, ale rozhodnutí sudího se mu ani trochu nelíbilo. S tím však nic nezmůže a rozehrávat může Arménie.
     
    10
    Robin Lod utíkal dopředu, seč mu síly stačily a vyhnul se několika tvrdým střetům. Poté se dostal ke střele z nebezpečné pozice Teemu Pukki, ovšem jeho rána byla sražena obráncem jen na rohový kop.
     
    11
    Po rohovém kopu přišel další centr, na který si naskočil Joni Kauko. Byl však ve velkém záklonu, a tak jeho hlavička nebyla ani trochu přesná.
     
    12
    Gevorg Ghazarjan předvedl přešlapovačku, po které se chtěl dostat do šestnáctky. Bránící hráč tohle ovšem odhadl a nechal balón dojít až do zámezí.
     
    13
    Finsko už je aktivnějším týmem než jeho soupeř. Ten měl sice velmi dobrý start do utkání, ovšem od té doby jsou domácí fotbalisté lepším celkem.
     
    14
    Varazdat Harojan si dával s rozehrávkou na čas. Znovu neměl komu nahrát, a tak musel míč jen nakopnout. Jeho spoluhráč vyhrál hlavičkový souboj.
     
    15
    Zatím však nevidíme nějak aktivní výkony směrem dopředu. Oba týmy se snaží hodně zhušťovat střed hřiště, ze kterého je těžko propustná zeď.
     
    16
    Držení míče: 61% – 39%
     
    17
    Joona Toivio si vzal na starosti rozehrávku standardky ze zajímavé pozice. Zkoušel pálit, avšak jeho rána byla zablokována dobře postavenou zdí.
     
    18
    V utkání zatím vidíme celkem hodně faulů, kvůli čemuž se také často přerušuje. Nyní je však u míče Finsko, které si zatím přihrává na obranné polovině.
     
    19
    Hra se sice přesouvá ze strany na stranu, ale je to spíše způsobeno častými nepřesnostmi na obou stranách. Zrovna teď na té arménské.
     
    20
    Suomi si přihrávalo dlouho na své obranné polovině, načež přišla dlouhá přihrávka na útočníka. Ten vyhrál svůj souboj a dále rozehrál na spoluhráče.
     
    21
    Jenže přišla chyba a rychlá protiakce na druhé straně! Alexandr Karapeťan táhl celou akci po straně, načež hledal před brankou spoluhráče. Ten měl však k míči ještě daleko.
     
    22
    Domácí nyní zahrávali rohový kop, který neletěl vůbec špatně. Po hlavičce domácího hráče se k míči ještě dostal Joona Toivio, jehož rána byla zablokována.
     
    23
    Sargis Adamjan dostal přihrávku na stranu, ovšem nedovážil se poslat centr do šestnáctky. Proto vrátil míč na střed hřiště, takzvaně spíše na jistotu.
     
    24
    Nyní se však už musel Lukáš Hrádecký mít na pozoru! Přišla totiž velmi jedovatá střela z dvaceti metrů. Rumjan Hovsepjan mířil dobře, ale finský gólman dokázal míč vyboxovat.
     
    25
    Tak u obou týmů jsme už viděli brankovou šanci, ale branka stále nepadla. Snad se to brzy změní,jelikož zatím nevidíme špatné utkání z obou stran.
     
    26
    Sargis Adamjan nezpracoval dlouho přihrávku prvním dotykem. Míč mu proto odskočil, a i když se hostující hráč hodně snažil, skončil míč jen v zámezí.
     
    27
    Arméénie se pokoušela o postupnou kombinaci, ale o balón blízko šestnáctky přišla. Ani Finsko ale směrem dopředu nepředvedlo vůbec nic.
     
    28
    Hostující hráč si podržel svého soupeře, ovšem rozhodčí tento faul neviděl. Stejnému hráči ale poté podjela noha, takže v souboji o míč neměl šanci.
     
    29
    Lassi Lappalainen si vzal na starosti rozehrávku rohového kopu. Jeho centr šel do ohně, ovšem odrazil se od zad arménského hráče jen na další roh.
     
    30
    Robin Lod si připravil míč na rohový kop na druhé straně. Kopnul ho dobře do malého vápna, ale Aram Ajrapeťan zbořil vše před sebou a míč odpálil.
     
    31
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Suomi je aktivnějším týmem a zaslouženě střílí první branku zápasu! Rohový kop totiž vyboxoval gólman jen k nohám FREDRIKA JENSENA, jenž si se situací poradil a dopravil míč do poloprázdné sítě v těžké pozici.
    31. Fredrik JENSEN - 1:0
     
    33
    Finsko pokračuje ve velmi dobrém výkonu. Robin Lod pálil z hranice šestnáctky a gólman vyrazil jeho střelu jen na rohový kop!
     
    33
    Velký tlak domácích v šestnáctce! Sauli Väisänen hlavičkoval a gólman měl co dělat, aby jeho ránu vyrazil. Teemu Pukki poté ještě pálil z první, ale jeho pokus byl zastaven obráncem.
     
    34
    No, Arménie by měla hodně zabrat. V posledních minutách se vůbec nemůže dostat s balónem směrem dopředu a spíše se jen brání.
     
    35
    Finský hráč z ničeho nic upadl ve šestnáctce a hodně se zlobí na rozhodčího. Ten však žádný faul neviděl, takže penalta se kopat nebude.
     
    36
    Domácí fanoušci ženou své oblíbence a rádi by viděli ještě jednu branku v síti Arménie. Pokud bude hrát Finsko tak, jak hraje, mohlo by se jim to vyplnit.
     
    37
    Teemu Pukki prohrál hlavičkový souboj, ovšem jeho spoluhráči se hned vydali do vysokého napadání, které se jim nakonec vyplatilo, jelikož získali balón.
     
    38
    Arménie se však dalšímu ataku ubránila a hned se vydala dopředu. zde se zatím snaží obléhat útočnou polovinu a vymýšlí postupnou kombinaci.
     
    39
    Arménci směrem dopředu ale nakonec nevymysleli vůbec nic. Fredrik Jensen se hnal dopředu na druhé straně, ale je mu odpískán faul.
     
    40
    Žlutou kartu dostává Hovhannes Hambardzumjan (Arménie).
     
    41
    Finsko se snaží a chce vstřelit ještě jednu branku do konce půle! Teemu Pukki dostal přihrávku mezi obránce, ale neměl dostatečnou rychlost. Přesto se dostal ke střele, která měla jít na přední tyč, ovšem šla vedle.
     
    42
    Arménie měla balón na útočné polovině, ale sama se o něj připravila. Jedna z přihrávek šla totiž přesně k nohám domácího hráče, který hru uklidnil.
     
    43
    Nyní už to vypadá, že se budou domácí fotbalisté snažit dohrát poločas s míčem na svých kopačkách. To se jim zatím daří okolo středu hřiště.
     
    44
    Glen Kamara se rozběhl za míčem a vypadalo to, že bude z první hledat nabíhajícího hráče. To si nakonec rozmyslel, ale jeho spoluhráč vybojoval faul.
     
    45
    Lassi Lappalainen se postavil ke standardní situaci, ale jeho centr byl přetažený. Přesto se ještě ke střele dostal Robin Lod, ovšem napálil jen spoluhráče.
     
    45+1
    Nastavovat se bude jedna minuta!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Je za námi první poločas v rámci kvalifikace o EURO2020 mezi Finskem a Arménií, po kterém může být rozhodně spokojenější domácí celek. Ten byl totiž lepším celkem, což potvrdil v jednatřicáté minutě. Aram Ajrapeťan totiž vyrazil rohový kop jen k Fredriku Jensenovi, jenž se prosadil v těžké pozici efektivním zakončením. Nadvláda Suomi na hřišti pokračovala, ovšem další branku jsme již neviděli.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Už nám začal i druhý poločas a v sestavách týmů nevidíme ani jednu změnu. Finsko může být s výkonem celkem spokojeno, Arménie musí přidat.
     
    47
    Rumjan Hovsepjan si vzal míč na své obranné polovině a snažil se s ním něco vymyslet. Jediné co však vymyslel, byla jen přihrávka do zámezí.
     
    48
    Jere Uronen byl faulován u postranní lajny a vybojoval svému týmu celkem zajímavou standardní situaci. K její rozehrávce se staví Lassi Lappalainen.
     
    49
    Lassi Lappalainen nakonec poslal velmi rychlý pas na nabíhajícího spoluhráče. Ten poté centroval, ale jeho centr odvrátila obrana hostí.
     
    50
    Finsko je rozestavěno okolo šestnáctky a Aram Ajrapeťan se musí mít na pořádném pozoru. Během minuty si připsal dva důležité zákroky!
     
    51
    Tigran Barseghjan nakopl míč dopředu a jeho spoluhráč na hranici pravidel obešel soupeře. Ten si stěžuje faul, ale rozhodčí ho pokynem ruky zvedá.
     
    52
    Domácí záložník se provinil faulem, a tak Arménie získala míč na útočné polovině. Centr mířil na Gevorga Ghazarjana, ale ten si nedokázal balón zpracovat.
     
    53
    Střídání v týmu Finsko: ze hřiště odchází Fredrik Jensen, přichází Joel Pohjanpalo.
     
    54
    Žlutou kartu dostává Sargis Adamjan (Arménie).
     
    55
    Prvních deset minut v druhém poločasu zatím nepřináší tak záživnou podívanou jako první poločas. Teemu Pukki navíc nyní zahrál při zpracování rukou.
     
    56
    Glen Kamara si chtěl narazit balón se svým spoluhráčem, ale ten jeho úmysl nepochopil. Domácí fotbalisté proto o míč přišli a má ho Arménie.
     
    57
    Arménci předvedli rychlý protiútok na druhou stranu, ale vše zhatila jedna nepřesná a dlouhá přihrávka. Tu odkopl Lukáš Hrádecký do bezpečí.
     
    58
    Tigran Barseghjan se snažil probít až do šance a moc u k tomu nechybělo. V šestnáctce si obhodil jednoho soupeře, načež ho druhý o míč připravil.
     
    59
    Hra je v posledních minutách hodně vyrovnaná a oba týmy se střídají v tocích. Ty by s však potřebovala připisovat hlavně Arménie, jež stále prohrává.
     
    60
    Teemu Pukki se dostal k balónu na hranici šestnáctky. Vůbec s ničím neváhala a ranou z první prověřil pozornost brankáře. Ten však dával pozor a míč chytil.
     
    61
    Střídání v týmu Finsko: ze hřiště odchází Lassi Lappalainen, přichází Pyry Soiri.
     
    61
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Suomi se dostává do dvoubrankového vedení a dělá velký krok za třemi body v dnešním utkání! Joel Pohjanpalo vyslal krásnou přihrávku mezi obránce na TEEMUA PUKKIHO, jenž si naběhl za obránce, míč si ještě poposunul a obloučkem překonal brankáře Arménie. Asistence: Joel Pohjanpalo.
    61. Teemu PUKKI - 2:0
     
    63
    Arménci by rádi snížili stav utkání, ale zatím se jim to moc nevede. Nemohou se dostat do nějaké lepší šance, Finsko velmi dobře brání.
     
    64
    Viděli jsme však pokus na druhé straně. Přišla střela ze střední vzdálenosti, která byla sražena obráncem. Arménci se však s balónem daleko nedostali.
     
    65
    Střídání v týmu Arménie: ze hřiště odchází Tigran Barseghjan, přichází Aras Özbiliz.
     
    66
    Pyry Soiri táhl akci svého týmu po lajně. Následně ještě nahrával, avšak po krátké kombinaci ztratili domácí balón. Arménci však na druhé straně přestřelili.
     
    67
    Glen Kamara rozehrával standardní situaci po faulu Varazdata Harojana. Byla z toho ale jen zpětná přihrávka, takže zatím žádné nebezpečí pro Arménii.
     
    68
    Suomi se však nadále drží na míči, a to na útočné polovině. Nyní sice hosté vypíchli přihrávku, jenže jen se míč od nich odrazil a skončil v zámezí.
     
    69
    To byla dobrá šance pro domácí! Joel Pohjanpalo roztáhl hru do strany. Robin Lod poté posílal přízemní centr před branku kde měl tři spoluhráče, ale nikdo nedostal míč do sítě!
     
    70
    Do konce utkání už nám chybí nějakých dvacet minutek plus nastavení. Finsko vede o dvě branky a je velmi blízko k dnešnímu zisku tří bodů.
     
    71
    Arménci se hnali dopředu, ovšem nepřesná přihrávka jim celou akci zazdila. Hostující útočník se totiž pohnul na druhou stranu, než šel míč, čímž šance skončila.
     
    72
    Střídání v týmu Arménie: ze hřiště odchází Artak Grigorjan, přichází Gor Malakjan.
     
    73
    Fotbalisté v bílém drží míč na svých kopačkách a budou mít rozhodně větší procento držení balónu. Arménie by naopak potřebovala útočit, ale nejde to.
     
    74
    Na hostech už je trochu vidět frustrace. Sargis Adamjan totiž mohl někoho hledat přihrávkou, místo toho to zkusil střelou z velkého úhlu, navíc i z dálky. Lukáš Hrádecký byl pozorný a míč zachytil do svých rukavic.
     
    75
    Robin Lod udržel míč, když byl napadán, načež hledal pasem někoho na polovině hřiště. Tam však byli jen soupeři. kteří si vzali míč do své moci.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Varazdat Harojan (Arménie). Harojan bude chybět svému týmu v dalším zápase!
     
    76
    Střídání v týmu Arménie: ze hřiště odchází Gevorg Ghazarjan, přichází Edgar Babajan.
     
    77
    Domácí měli k dispozici přímý kop, ke kterému se postavil Joona Toivio. Vyslal skákavou střelu přes zeď a Aram Ajrapeťan měl co dělat, aby jeho pokus vyrazil.
     
    79
    Teemu Pukki předvedl faul na útočné polovině. Arménci si tedy mohou vymyslet konečně nějakou kombinaci směrem dopředu, ale nejde jim to.
     
    80
    Aras Özbiliz je hodně aktivní, přestože na hřiště přišel před chvilkou. Vyslal dobrou ránu z nějakých dvaceti metrů, ale netrefil prostor mezi třemi tyčemi.
     
    82
    Joni Kauko byl sražen na útočné polovině a fotbalistům v červených dresech je pískán další faul. Finové poslali dlouhý pas dopředu, ale sami se vyhnali z šance.
     
    83
    Aram Ajrapeťan vyslal dlouhý nákop směrem dopředu. Hostí však dnes souboje ve vzduchu spíše prohrávají, což se ani tímto nákopem nezměnilo.
     
    84
    Arman Hovhannisjan se dostal po rychlém rozehrání standardky ke střele. Zkoušel to obstřelem na zadní tyč, ovšem balón mu sjel po nártu a skončil na tribuně.
     
    85
    Alexandr Karapeťan si naskakoval na centr spoluhráče. Dostal se sice k hlavičce, ale byl hodně v záklonu a Lukáš Hrádecký vysoký balón zachytil.
     
    86
    A viděli jsme rychlou protiakci finského týmu. Pyry Soiri posílal přízemní centr ze strany, ale od spoluhráčů byl daleko, takže skončil jen mimo hřiště.
     
    87
    Střídání v týmu Finsko: ze hřiště odchází Glen Kamara, přichází Rasmus Schüller.
     
    88
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A v dnešním utkání je definitivně rozhodnuto, Finsko si připíše domácí vítězství za tři body! Rasmus Schüller sice teprve přišel na hřiště, ale krásnou průnikovou přihrávkou našel TEEMUA PUKKIHO, jenž znovu přehodil gólmana.
    88. Teemu PUKKI - 3:0
     
    90
    Nastavovat se budou tři minuty!
     
    90+1
    Sargis Adamjan chtěl trochu zmírnit porážku svého týmu. Pálil z nějakých dvaceti metrů, kdy mu rána sedla, ale domácí obránce jeho ránu zastavil.
     
    90+2
    Finsko drží míč na svých kopačkách a bude chtít dohrát zápas už v klidu. Vždyť do konce utkání chybí poslední minuta a domácí vedou o tři góly.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Finsko ve druhém poločase přidalo ještě dvě branky a bere z toho utkání výhru 3:0. Dvakrát se trefil Teemu Pukki, který dostal dvakrát krásné přihrávky mezi obránce a dvakrát přehodil vybíhajícího gólmana. Arménie se v tomto utkání nezmohla téměř na nic a na výhru neměla nárok. Finové naopak udělali velký krok k postupu na EURO a mají vše ve svých rukách.
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 2:4. Rohy: 9:0. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:15.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:00:49)

    Denisa Józsová

    Branky: 31. Jensen, 61. Pukki (Pohjanpalo), 88. Pukki (Schüller)

    Karty:   40. Hambardzumjan (ARM), 54. Adamjan (ARM), 76. Harojan (ARM)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 2:4. Rohy: 9:0. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:15.
    Finsko: Hrádecký – Uronen, Väisänen, Toivio, Raitala – Lappalainen (61. Soiri), Kamara (87. Schüller), Lod, Kauko – Jensen (53. Pohjanpalo), Pukki.
    Náhradníci: Jaakkola, Joronen – Forsell, Granlund, L. Väisänen, Tuominen, Schüller, Soiri, Sparv, Pirinen, Skrabb, Pohjanpalo.

    Arménie: Ajrapeťan – A. Hovhannisjan, Harojan, Išchanjan, Hambardzumjan – Hovsepjan, Grigorjan (72. G. Malakjan) – Adamjan, Ghazarjan (76. Babajan), Barseghjan (65. Özbiliz) – Karapeťan.
    Náhradníci: Beglarjan, Avagjan – Calisir, T. Voskanjan, Monroy, Avetisjan, Pizzelli, Babajan, Vardanjan, Artak Jedigarjan, G. Malakjan, Özbiliz.

    Rozhodčí: Manzano – Barberbo, Nevado (vš. ESP)
    bahis siteleri