Kopřivnice – SHK Hodonín 2:3 (po pr.) | Příbram – David Servis 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Havlíčkův Brod 4:0 (kon.)
Šumperk – Mor. Budějovice 3:1 (kon.) | Nový Jičín – Opava 4:3 (kon.) | Klatovy – Kolín 6:2 (kon.)
Písek – Tábor 2:9 (kon.) | Kobra – China Golden Dragon 14:0 (kon.) | Trutnov – Mostečtí Lvi 1:10 (kon.)
Děčín – Dvůr Králové n. L. 2:5 (kon.) | Vrchlabí – Bílina 10:6 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
14:0 (6:0, 3:0, 5:0)
China Golden Dragon
Sobota 23.11.2019, 18:00 • Zimní stadion Kobra, Praha • 2. liga skupina Střed (ČR) • 19. kolo
Partner:
     
    59:55
    Pět sekund před koncem zápasu se v rohu kluziště semlela menší rvačka, jejímž výsledkem je vyloučení Tomáše Mrkvičky (Kobra) a Mingjue Lia (China Golden Dragon).
     
    59:39
    Do konce utkání si na trestné lavici posedí Kamil Bříška (Kobra), který se dopustil hákování.
     
    58:57
    Kobra právě vstřelila branku!
    A na závěr zápasu tu máme ještě čtrnáctou domácí branku. Při hře 4 na 4 našel Lukáš Popela volného DENISE HELDÁKA, který sebejistým zakončením k tyči překonal čínského gólmana. Asistence: Lukáš Popela, Filip Hlinka.
     
    58:44
    Výsledkem strkanice před čínskou brankou je vyloučení dvou hráčů. Na dvě minuty si teď odpočine Michal Hotěk (Kobra) a Hanwen Si (China Golden Dragon).
     
    55:43
    Vyloučení v týmu China Golden Dragon (Hanwen Si – 2 min., hákování).
     
    53:24
    Vyloučení v týmu China Golden Dragon (Zhiao Jin – 2 min., faul kolenem).
     
    53:20
    Souboj dvou hráčů u mantinelu teď tvrdě odnesl pomezní rozhodčí, který skončil zavalen hráči na zemi. Vypadá to, že by měl ale dnešní utkání bez problémů dopískat do zdárného konce.
     
    51:09
    Kobra právě vstřelila branku!
    Po necelé minutě se braničtí hokejisté opět radují! Michal Hotěk do nadějné střelecké pozice z pravé strany hřiště vyslal DANIILA PETROVA, který přesným zakončením pod víko přidává třináctou branickou branku. Asistence: Michal Hotěk, Šimon Antončík.
     
    50:25
    Kobra právě vstřelila branku!
    Všech dvacet skalních branických příznivců euforicky slaví, Kobra přidává dvanáctou branku! Po přihrávce od Dominika Nováka se ukázkovým angličákem prosadil DENIS HELDÁK. Asistence: Dominik Novák.
     
    49:41
    Po obrovské šanci domácího Kamila Bříšky, který svůj samostatný únik ale nedokázal gólově zakončit, bude hrát Kobra další přesilovou hru. Na dvě minuty se na trestnou lavici podívá za sekání Hanwen Si (China Golden Dragon)
     
    46:14
    Kobra právě vstřelila branku!
    Po trefě Tomáše Šťastného z prostoru mezikruží se do gólové dorážky dostal KAMIL BŘÍŠKA, který sebejistě bekhendem poslal puk za záda trápícího se čínského gólmana. Asistence: Tomáš Šťastný, Lukáš Tondr.
     
    44:54
    Kobra právě vstřelila branku!
    Vytoužená branická "desítka" je tady! V početní nevýhodě dokázal rychlý branický brejk pohlednou trefou přetavit ve střelený gól junior MATYÁŠ HRUBÝ. Asistence: Šimon Antončík, Karel Šefl.
     
    43:28
    Dominik Šteiner (Kobra) nešikovně zajel hokejkou do obličeje jednoho z čínských reprezentantů. Za svůj zákrok musí pykat, příští dvě minut tak stráví na trestné lavici.
     
    42:14
    Jakub Kučera (China Golden Dragon) podrazil unikajícího Jana Smejkala po pravé straně kluziště. Rozhodčí ho za to poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    40:24
    Na čtyři minuty se za strkanici podívají na trestnou lavici Tomáš Mrkvička (Kobra) a Mingjue Li (China Golden Dragon). Hrát se ale bude v plném počtu hráčů.
     
    40:01
    Střídání v týmu HC Kobra Praha: ze hřiště odchází Lukáš Sochůrek, přichází Lukáš Langer.
     
    37:12
    Do obrovské šance po přečíslení 2 na 1 se teď dostal Michal Hotěk. Ze stoprocentní pozice před přesouvajícím se čínským gólmanem ale minul.
     
    36:03
    Kobra právě vstřelila branku!
    Zmatek před čínskou končí vstřelenou brankou! Za záda Shengronga Xia z bezprostřední blízkosti brankoviště dokázal procpat extraproduktivní KAMIL BŘÍŠKA. Asistence: Lukáš Tondr, Tomáš Šťastný.
     
    32:12
    Vyloučení v týmu China Golden Dragon (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Zhiao Jin.
     
    29:00
    Kobra právě vstřelila branku!
    A máme tu osmou branku Kobry! Kamil Bříška poslal z levé strany hřiště bekhendem puk před čínské brankoviště, kde našel najíždějícího LUKÁŠE TONDRA, který zkušeně poslal kotouč za záda gólmana Shengronga Xia. Asistence: Kamil Bříška, Dominik Valík.
     
    26:55
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Karel Šefl – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    26:54
    Kobra právě vstřelila branku!
    Zakončení Lukáše Popely z příklepu od modré dokázal čínský gólman Shengrong Xia vyrazit pouze před sebe, kde se ke gólové dorážce dostal DENIS HELDÁK. Asistence: Lukáš Popela, Filip Hlinka.
     
    23:23
    Lei Yao (China Golden Dragon) se kvůli hákování podívá na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    15:22
    Kobra právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ ŠŤASTNÝ dokázal přetavit samostatný únik na čínskou branku jednoduchou kličkou do strany v gól. Ani tentokrát nedokázal Shengrong Xia včas zareagovat. Bez asistence.
     
    14:10
    Michal Hotěk (Kobra) se potřetí v dnešním zápase zapisuje do statistik. Tentokrát už ne gólové, nýbrž jako potrestaný hráč dvouminutovým trestem za sekání jednoho z čínských hokejistů.
     
    13:44
    Kobra právě vstřelila branku!
    A další chyba hostujícího gólmana! Denis Heldák našel během rychlého branického brejku volného FILIPA HLINKU, který svým zakončením k tyči překonal Shengronga Xia. Ten zřejmě trošku zaspal a po střele zápěstím se ohnal příliš pozdě. Asistence: Denis Heldák.
     
    12:16
    Kobra právě vstřelila branku!
    Destrukce čínské reprezentace pokračuje! MICHAL HOTĚK se dostal po přihrávce ze strany od Daniila Petrova ke střele z prostoru mezikruží, jeho nepříliš razantní trefu k levé tyči smolně pustil do té doby dobře chytající Shengrong Xia za svá záda. Asistence: Daniil Petrov, Jan Smejkal.
     
    10:10
    Mingju Zheng (China Golden Dragon) zahákoval jednoho z domácích hráčů, za co mu hlavní arbitr spravedlivě udělil dvouminutový trest. Uvidíme další domácí branku?
     
    09:06
    Kobra právě vstřelila branku!
    Rychlý branický brejk končí brankou! Jan Smejkal obdržel přihrávku do přečíslení 2 na 1 a parádní žabičkou přes hůl posledního obránce ukuchtil MICHALU HOŤKOVI laskominu v podobě trefy do poloprázdné čínské branky. Bývalý slavistický střelec ze stoprocentní pozice neminul, Kobra tak vede už 3:0. Asistence: Jan Smejkal, Tomáš Mrkvička.
     
    07:29
    Dominik Valík (Kobra) nedovoleným bráněním zastavil unikajícího čínského útočníka po pravé straně hřiště. Rozhodčí ho za to na dvě minuty poslal na trestnou lavici.
     
    05:32
    Kobra právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a braničtí hokejisté se radují podruhé. Daniil Petrov našel volného JANA SMEJKALA, který nekompromisně poslal puk za záda Shengronga Xia. Asistence: Daniil Petrov, Šimon Antončík.
     
    04:48
    Kobra právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku utkání, Kobra dokázal zužitkovat přesilovou hru, Yiaoyu Ma se tak může vrátit do hry. Přihrávkou z úrovně brankové lajny našel před čínskou klecí Tomáš Šťastný úplně volného DOMINIKA ŠTEINERA, tomu už jen stačilo parádní trefou z první poslat puk pod víko hostující brány. Asistence: Tomáš Šťastný, Lukáš Tondr.
     
    03:22
    A máme tu první vyloučení dnešního zápasu, za hákování si půjde na dvě minuty sednout na trestnou lavici Xiaoyu Ma (China Golden Dragon). Dopustil se podražení protihráče.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 5. Šteiner (Šťastný, Tondr), 6. Smejkal (Petrov, Antončík), 10. Hotěk (Smejkal, Mrkvička), 13. Hotěk (Petrov, Smejkal), 14. Hlinka (Heldák), 16. Šťastný, 27. Heldák (Popela, Hlinka), 29. Tondr (Bříška, Valík), 37. Bříška (Tondr, Šťastný), 45. Hrubý (Antončík, Šefl), 47. Bříška (Šťastný, Tondr), 51. Heldák (Novák), 52. Petrov (Hotěk, Antončík), 59. Heldák (Popela, Hlinka)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (41. Langer) – Pelant, Valík, Šteiner (A), Mrkvička, Šefl, Popela – Petrov, Heldák, Antončík (C), Šťastný, Hotěk, Tondr, Hrubý, Bříška (A), Novák, Hlinka, Smejkal
    China Golden Dragon: Xia (P. Han) – Y. Han (A), Zich, Si, Jin, X. Wang, J. Kučera – Yao, Chu, Y. Wang, Xiang (C), Husarik (A), M. Kučera, Bláha, Nagy, Song, Li, Zheng, Ma

    Rozhodčí: Šmika – Kučera, Schopf
    bahis siteleri