Lipt. Mikuláš – Zvolen 1:5 (kon.) | Trenčín – Detva 7:3 (kon.) | HC Slovan – MAC Budapešť 4:3 (po pr.)
Nové Zámky – Banská Bystrica 0:2 (kon.) | Miskolc – Košice 4:2 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
HC Košice
sk Středa 12.02.2020, 18:30Tipos Extraliga (SR) • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Miškovec dal gól!
    Je definitívne rozhodnuté, opustenú košickú bránku triafa KYLE BEACH. Asistencia: Nicholas Ross.
     
    55:30
    Košice dali gól!
    Tak napokon ešte prichádza dramatizácia! MARCEL HAŠČÁK totiž strieľa presilovkový gól, Košice tak prehrávajú už len o jeden presný zásah. Asistencie: Michal Chovan, Dávid Skokan.
     
    35:41
    Košice dali gól!
    Nešťastný moment na miškoveckej strane. Chovan sa dostal k puku a potiahol ho pekným oblúkom. Následne to chcel hodiť pred bránku, ale domáci si strieľajú vlastný gól. Samozrejme, za strelca je označený MICHAL CHOVAN. Asistencie: Žiga Pavlin, Marcel Haščák.
     
    25:06
    Miškovec dal gól!
    S Košicami to vyzerá už veľmi zle. Miškovec využíva absolútne všetko, KEVIN WEHRS sa dostal zo stredného pásma do toho útočného a Škorvánka nekompromistne prekonal. Asistencia: David Rodman.
     
    23:29
    Miškovec dal gól!
    Teraz to ale domáci zvládli lepšie. KYLE BEACH sa posunul do ľavého kruhu, zvolil krátky švih a zavesil to do siete. 2:0 pre maďarský celok. Asistencie: David Rodman, Nicholas Ross.
     
    19:06
    Miškovec dal gól!
    Miškovec sa gólom do šatne ujíma vedenia. Krásny moment, RADIM VALCHAŘ to dostal priamo pred bránku, kde si to ešte prehodil na opačnú stranu čepele a zakončil ku Škorvánkovej žrdi. Asistencia: Francis Beauviller.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 20. Valchař (Beauviller), 24. Beach (Rodman, Ross), 26. Wehrs (Rodman), 60. Beach (Ross) – 36. Chovan (Pavlin, Haščák), 56. Haščák (Chovan, Skokan)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Rajna (Adorján) — Kiss, Ross, Vandane, Göz, Wehrs, Szirányi — Valchař, Vas, Beauviller — Magosi, Galanisz, Rodman — Beach, Harrison, Ritó — Kiss, Láda, Lövei
    HC Košice: Škorvánek (Košarišťan) — Slovák, Koch, Pavlin, Zeleňák, Čížek, Růžička — Belluš, Chovan, Haščák — Květoň, Skokan, Sukeľ — Rapáč, Bortňák, Klhůfek — MIlý, Suja, Majdan

    Rozhodčí: Štefik, Novák — Šoltés, Beniač
    bahis siteleri