Ath. Bilbao – Atlético 1:1 (kon.) | Real Madrid – Eibar 3:1 (kon.) | Real Sociedad – Osasuna 1:1 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
1:1 (0:1)
CA Osasuna
Neděle 14.06.2020, 22:00 • Reale Arena, San Sebastián • Španělská LaLiga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (00:06:35)
     
    Baskové nevyužili zaváhání svých pronásledovatelů a nevybudovali si na čtvrtém místě prakticky žádný náskok. Ligový nováček z Osasuny pro změnu zůstal v klidném středu tabulky s dostatečným náskokem deseti bodů na sestupové pásmo.
     
    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 4:4. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 5:12.
     
    Dlouhou dobu očekávané osmadvacáté kolo LaLigy končí. Jako poslední si ti mezi sebou rozdaly týmy Realu Sociedad a Osasuny, které si shodně připíší do tabulky jeden bod. Domácí měli většinu zápasu hru pod kontrolou. Kvůli ruce Le Normanda a proměněné penaltě Adriána Lópeze přesto prohrávali a vše doháněl až po změně stran. Právě nástup do druhé půle Osasuně příliš nevyšel. Do té doby fungující obrana začala mít obrovské problémy, které vyvrcholily přečíslením korunovaným gólem Oyarzabala. Pak už se začalo hromadně střídat, což převahu San Sebastianu otupilo. V samotném závěru dokonce mohl hostům vrátit vedení Brašanac, jehož zajímavému pokusu scházely jen centimetry.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Z velkého boje u postranní čáry resultuje aut pro Estupiñána. Ten s rozehrávkou rozhodně nespěchá, Osasuna může být se získaným bodem spokojena.
     
    90+3
    Po přetaženém centru Estupiñána se míč rychle vrátil před branku, kde se hostům málem povedlo rozhodnout! Brašanacovo chytré zakončení patou proletělo pár centimetrů kolem Remirovy pravé tyče.
     
    90+2
    To už nějakou dobu běží nastavený čas. Čtvrtý rozhodčí ukázal, že se bude hrát pět minut nad rámec základního času.
     
    90+1
    Álex Remiro pořádně zabrnkal na nervy domácích trenérů. Po malé domů si nějakou dobu ponechal míč na noze a při výkopu pak trefil Arnáize. Nechybělo moc, aby se od něj odrazil balón mezi tyče.
     
    90
    Několikaměsíční pauza se teď asi projevila na těle Unaie Garcíi, kterého potrápily křeče. O dlouhou prodlevu se každopádně nejednalo.
     
    89
    Z nabídnuté standardky Osasuna nezahrozila. Vše začíná napovídat tomu, že si z liduprázdného stadionu v San Sebastiánu odveze alespoň bod.
     
    88
    Dost možná nejtěžší práce pro Remira, kterého při bránění Brašanace ohrozil vlastní spoluhráč Aihen Muñoz. Balón se nebezpečně snášel pod břevno, a tak ho domácí gólman vyškrábl na roh.
     
    87
    Iñigo Pérez viditelně zatáhl za trenýrky Oyarzabala a nemohl se vůbec divit, že mu za to rozhodčí Vega ukázal žlutou kartu.
     
    87
    Míč do ohně čepoval také Nacho Vidal, jenže Gallego se ani v tomto případě neprosadil přes důrazného Robina Le Normanda.
     
    86
    Gallego byl obsazen ve snaze získat centr z pravého křídla. Balón ještě dostihl Brašanac, ale Muñoz ho na kraji hřiště zastavil.
     
    85
    Alexander Isak nevyužil výškové převahy v souboji o nákop Zaldúy. Obrana Osasuny se po nejistém vstupu do druhé půle zase zpevnila.
     
    84
    Martin Ödegaard rozhodně nepatří mezi nejviditelnější hráče na trávníku. Teď zrealizoval standardní situaci, kterou mu ale pokazil zákrok Gallega.
     
    83
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Mikel Merino, přichází Diego Llorente.
     
    82
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Nacho Monreal, přichází Aihen Muñoz.

    Michal Břuchanský

    Branky: 61. Oyarzabal (José) – 29. Adrián López (pen.)

    Karty:   67. Merino (RSC) – 25. Oier (OSS), 72. Gallego (OSS), 87. I. Pérez (OSS)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 4:4. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 5:12.
    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zaldúa, A. Elustondo, Le Normand, Monreal (82. Muñoz) – Oyarzabal (C), Zubeldia, Merino (83. D. Llorente), Ödegaard – Portugués (73. Januzaj), José (62. Isak).
    Náhradníci: Moyà – Barrenetxea, Gorosabel, Illarramendi, Isak, Januzaj, D. Llorente, Roberto López, Muñoz, Zubimendi, Zurutuza, J. Pacheco.

    CA Osasuna: R. Martínez – Vidal, U. García, Navas, D. García, Estupiñán – Brašanac, Oier (C) (69. Moncayola), I. Pérez – Adrián López (64. Arnáiz), Cardona (64. Gallego).
    Náhradníci: Herrera, Pérez – Gallego, Aridane, Arnáiz, Latorre, J. Martínez, Mérida, Moncayola, Roncaglia, R. Torres, Oroz.

    Rozhodčí: Vega – Melo, Parfenof
    bahis siteleri