Žilina – Trnava 2:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
2:1 (1:0)
FC Spartak Trnava
Neděle 14.06.2020, 18:00 • Pod Dubňom, Žilina • Niké liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou utkání skupiny o titul mezi Žilinou a Trnavou, který skončil překvapivým vítězstvím domácího celku 2:1. Klub, který se nachází v likvidaci, se dostal do vedení už v páté minutě, to když se po centru Iľka prosadil pěknou střelou z voleje Dávid Ďuriš. Svěřencům trenéra Sarmira se podařilo v úvodu druhé půle vyrovnat, po centru ze standardky se hlavou trefil Yusuf Bamidele Isa. Avšak Žilina se nevzdala tři body nakonec urvala pro sebe, vítěznou branku vstřelil její nejlepší střelec Ján Bernát, jemuž po další parádní nahrávce Iľka stačilo trefit prázdnou bránu.

    O mistrovi tedy ještě jasno není, druhá Žilina stáhla Slovan čtyři kola před koncem na rozdíl deseti bodů. Právě s lídrem se za týden utkají Šošoni na domácím stadiónu. Pro Trnavu se nic nemění, zůstává čtvrtá se stejným bodovým ziskem, jako mají páté Michalovce.

    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (19:59:16)
     
    Úvodní sestavy:

    MŠK Žilina: Petráš – Gono, Kopas, Minárik, Sluka – Myslovič, Paur (C) (87. Kurminowski), Bernát (77. Bichakhchyan) – Vallo, Iľko (71. Kaprálik), Ďuriš.
    Náhradníci: Belko – Kiwior, Bichakhchyan, Goljan, Kaprálik, Kurminowski, Rusnák.

    FC Spartak Trnava: Rusov (C) – Krč (66. Horvát), Moenza, Izuchukwu – Gamboš, Tesija, Yao, Bamidele Isa (74. Nsumoh), Saymon (81. Sekera) – Sobczyk, Tzandaris.
    Náhradníci: Kamenár – Burian, Benovič, Horvát, Sekera, Kotlár, Nsumoh.

    Rozhodčí: Gemzický – Ferenc, Tomčík.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    V poslední minutě celého zápasu měla Trnava ještě přímý kop z velmi nebezpečné vzdálenosti od brány. Stoper Malkolm Moenza zvolil zakončení, kulatý nesmysl proletěl vysoko nad.
     
    90+2
    Velké problémy se zpracováním vysokého balónu měl Milan Sekera. Toho využil Myslovič, středopolař si před protivníka dal tělo a nechal míč odkutálet do autu.
     
    90+1
    Marko Tesija poměrně dlouho běžel s míčem na kopačkách. Ve finále akce vyprodukoval vysoký centr, na nějž Alex Sobczyk nedoskočil.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    89
    Krátce před uplynutím základní hrací doby přichází faul hostů, jenž Šošonům samozřejmě hraje do karet. Atakovaný Kaprálik si ještě pár vteřin poležel na trávníku.
     
    88
    Nejviditelnějším fotbalistou posledních minut je bezesporu Nsumoh. Tentokráte od tohoto hráče vyšel tvrdý projektil z hranice velkého vápna, balón proletěl těsně nad.
     
    87
    Střídání v týmu MŠK Žilina: ze hřiště odchází Jakub Paur, přichází Dawid Kurminowski.
     
    86
    Následoval rohový kop. Propadený balón si našel nikým nepokrytý Johnson Nsumoh, jenž se zbrkle snažil střílet z první, kulatý nesmysl úplně minul.
     
    85
    Závar před brankou Šošoni přestáli. Z dvaceti metrů pálil Nsumoh, který pouze napálil Kaprálika. S dorážkou přispěchal Sobczyk, ten pro změnu trefil stojícího Mysloviče.
     
    84
    Jediný neslovenský fotbalista v dresu Žiliny disponuje po příchodu na trávník obrovskou bojovností. Arménec ve skluzu ukopl balón z pod kopaček Yaa, který přišlápl soupeři levou nohu. Rozhodčí píská faul.
     
    83
    I třetí žlutá karta míří na stranu Trnavy. Arbitr Gemzický nejprve ponechal výhodu, později se ale k ostrému zákroku Nsumoha na Ďuriše vrátil a spravedlivě jej potrestal.
     
    82
    Další tutovka! Po parádní nahrávce Bichakhchyan se sám před brankářem objevil Kaprálik, jenž nedokázal obstřelit Rusova kolem jeho levé nohy!
     
    81
    Střídání v týmu FC Spartak Trnava: ze hřiště odchází De Barros Cabral Saymon, přichází Milan Sekera.
     
    80
    Mohlo být rozhodnuto! Standardku Žiliny na vlastní bránu prodloužil Martin Gamboš, gólman Rusov s potížemi vytěsnil kulatý nesmysl na břevno!
     
    79
    Nově příchozí Vahan Bichakhchyan si vynutil nedovolený zákrok na svou osobu. Velmi chytře si pokryl balón, možná i z frustrace soka trefil Yao.
     
    78
    Ne všichni hráči jsou připraveni odehrát po tříměsíční pauze kompletních devadesát minut. Před malou chvílí zůstal kvůli křečím ležet na trávníku Tesija, teď stejný problém potkal i spoluhráče Cabrala.

    Milan Huppert

    Branky: 5. Ďuriš, 65. Bernát – 50. Bamidele Isa

    Karty:   21. Krč (TRN), 73. Horvát (TRN), 83. Nsumoh (TRN)


    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 4:8. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:11.
    MŠK Žilina: Petráš – Gono, Kopas, Minárik, Sluka – Myslovič, Paur (C) (87. Kurminowski), Bernát (77. Bichakhchyan) – Vallo, Iľko (71. Kaprálik), Ďuriš.
    Náhradníci: Belko – Kiwior, Bichakhchyan, Goljan, Kaprálik, Kurminowski, Rusnák.

    FC Spartak Trnava: Rusov (C) – Krč (66. Horvát), Moenza, Izuchukwu – Gamboš, Tesija, Yao, Bamidele Isa (74. Nsumoh), Saymon (81. Sekera) – Sobczyk, Tzandaris.
    Náhradníci: Kamenár – Burian, Benovič, Horvát, Sekera, Kotlár, Nsumoh.

    Rozhodčí: Gemzický – Ferenc, Tomčík
    bahis siteleri