Novosibirsk – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | Ufa – Minsk 8:3 (kon.)
Jaroslavl – Čerepovec 2:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Jokerit 4:0 (kon.) | Petrohrad – CSKA Moskva 4:3 (3:1 po s.n.)
Spartak Moskva – Kazaň 0:3 (kon.)
konec
Spartak Moskva
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Ak Bars Kazaň
Úterý 22.12.2020, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:09 Nigel DAWES - 0:3
     
    54:09
    Kazaň vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. NIGEL DAWES dostal na pravém kruhu naprosto parádní přihrávku. Kanadský hráč, který dlouho hrál za Astanu, má tak kazašské občanství a reprezentoval Kazachstán i na mistrovství světa, si ještě poklekl, aby dal ráně větší razanci. Július Hudáček se přesouval marně, puk šel přesně k tyči kolem jeho vyrážečky. Troufám si říct, že je rozhodnuto. Asistence: Stéphane Da Costa.
    20:46 Trevor MURPHY - 0:2
     
    20:46
    Kazaň vstřelila branku!
    Hokej je kolikrát tak krásně jednoduchý. Vyhraná buly, přihrávka na beka, gól. Tak by se dala stručně popsat druhá branka Kazaně. Stéphane Da Costa přistrčil po vyhrané buly puk na modrou k TREVORU MURPHYMU. Obránce Kazaně se opřel do puku a přes několik hráčů prošel kotouč až kolem levé ruky Hudáčka, který nic neviděl, do sítě. Asistence: Stéphane Da Costa.
    06:35 Stanislav GALIJEV - 0:1
     
    06:35
    Kazaň vstřelila branku!
    První velkou šanci ještě Kazaň neproměnila, když Hudáček výborně zasáhl po střele z předbrankového prostoru proti Dawesovi. Ačkoliv se poté hosté dostali ven z pásma, další útok už využívají. STANISLAV GALIJEV převzal na levém kruhu křižnou přihrávku právě od Dawese, opřel se do kotouče a slovenský brankář v barvách Spartaku neutěsnil prostor u své pravé tyče. Asistence: Nigel Dawes, Stéphane Da Costa.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Galijev (Dawes, S. Da Costa), 21. T. Murphy (S. Da Costa), 55. Dawes (S. Da Costa)


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Truškov) – Djuse, Kulik, Serikov, Rylov (A), Sokolov, Zubarev, Pivcakin, Jegorov – Radil, R. Hanzl, Fjodorov – Nikoncev (C), Zubov, Širokov (A) – M. Cyplakov, Kotljarevskij, P. Černov – Šablovskij, P. Medveděv, Juňkov.
    Ak Bars Kazaň: Biljalov (Reideborn) – Wikstrand, T. Murphy, Žuravljov, Jarullin (A), Pedan, Chenkel, Judin – Dawes, V. Tichonov, S. Da Costa – Galijev, Zaripov (C), A. Galimov – Voronkov, M. Gluchov (A), Dyňak – Fisenko, K. Petrov, Cormier – Jemec.

    Rozhodčí: Viktor Gašilov, Konstantin Olenin – Nikita Viljugin, Dmitrij Sivov
    bahis siteleri