Carolina – Chicago 1:2 (po pr.) | Boston – NY Rangers 4:0 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 1:2 (kon.)
Pittsburgh – Buffalo 8:4 (kon.) | Toronto – Montreal 5:2 (kon.) | Edmonton – Vancouver 3:6 (kon.)
po prodl.
Carolina Hurricanes
1:2 (1:0, 0:0, 0:1 - 0:1)
Chicago Blackhawks
Pátek 07.05.2021, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:02 Alex DEBRINCAT - 1:2
     
    62:02
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté v prodloužení vítězí! Dominik Kubalík přenechal na útočné modré zadovkou puk ALEXOVI DEBRINCATOVI. Ten s ním vjel do pásma, přes bránícího Trochecka si ho navedl mezi kruhy a prudkou střelou švihem na vyrážečku nedal Mrázkovi šanci zasáhnout – 1:2. Asistence: Dominik Kubalík a Wyatt Kalynuk.
    56:59 Riley STILLMAN - 1:1
     
    56:59
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Teď ale hosté vyrovnávají! Od levého mantinelu nahodil puk na branku Pius Suter a ten zapadl až za záda Petra Mrázka. Před ním projel v rozhodující chvíli RILEY STILLMAN, jenž navíc letící kotouč zřejmě i tečoval – 1:1. Asistence: Pius Suter.
    09:49 Martin NEČAS - 1:0
     
    09:49
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí skórují ve vlastním oslabení! Smůlu měl Duncan Keith, který ve snaze zachytit puk na útočné modré zakopl a poté ještě obličejem narazil do nohou čárového rozhodčího, který seděl na mantinelu. Toho využil MARTIN NEČAS, jenž se dostal do samostatného úniku a ten proměnil parádním bekhendovým blafákem. Asistence: Jani Hakanpää.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 10. Nečas (Hakanpää) – 57. Stillman (Suter), 63. DeBrincat (D. Kubalík, Kalynuk)


    Carolina Hurricanes: Mrázek (Nedeljkovic) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Skjei, Hakanpää, Bean – T. Teräväinen, Aho, A. Svečnikov – Nečas, Trocheck, Niederreiter – Fast, J. Staal (C), Foegele – Geekie, Lorentz, M. McCormick.
    Chicago Blackhawks: Delia (Lankinen) – C. Murphy (A), Stillman, Regula, Keith (A), Kalynuk, Zadorov – P. Kane (A), Suter, DeBrincat – Hagel, Kurashev, D. Kubalík – Hinostroza, Kämpf, Gaudette – Connolly, Entwistle, Hardman.

    Rozhodčí: Hanson, Hebert – Gawryletz, Gibbons

    Diváci: 4987
    bahis siteleri