Barys – Spartak Moskva 1:4 (kon.) | Ufa – Nižněkamsk 5:1 (kon.) | Omsk – Jokerit 2:3 (kon.)
Kunlun – Soči 3:2 (2:0 po s.n.)
konec
Salavat Julajev Ufa
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Sobota 11.09.2021, 13:30 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:41 Marat CHAJRULLIN - 5:1
     
    56:41
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté se nakonec dočkali alespoň čestného úspěchu, když se v přesilovce prosadil přesnou ranou z kruhu pod horní tyčku MARAT CHAJRULLIN. Ten využil přesilovku a stav je nyní 5:1. Asistence: Lukáš Klok, Danila Popov.
    43:01 Sakari MANNINEN - 5:0
     
    43:01
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla bleskově využitá přesilovka! Hned po buly rozjeli domácí kombinaci, puk se dostal do pravého kruhu, blíže brance si sjel SAKARI MANNINEN a zamířil přesně k tyčce – 5:0. Asistence: Philip Larsen, Markus Granlund.
    31:36 Sergej ŠMELJOV - 4:0
     
    31:36
    Ufa právě vstřelila branku!
    Nakonec je ale přesilovka využitá a je to 4:0! Do levého kruhu si s pukem na holi najel SERGEJ ŠMELJOV a prudkým švihem vymetl horní roh branky! Ufa už má opravdu pohodlný náskok. Asistence: Šakir Muchamadullin.
    28:01 Grigorij PANIN - 3:0
     
    28:01
    Ufa právě vstřelila branku!
    Třetí gól domácích! Ti vybojovali ve středním pásmu puk, levou stranou se do brejku dostal Chochrjakov, naservíroval přesný pas na GRIGORIJE PANINA a ten zblízka překonal přemisťujícího brankáře – 3:0. Asistence: Pjotr Chochrjakov, Geoff Platt.
    19:59 Nikolaj KULJOMIN - 2:0
     
    19:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    Je tu gól doslova a do písmene do šatny. Domácí zakombinovali na jeden dotek, vše skončilo u NIKOLAJE KULJOMINA a ten zblízka zakončoval do odkryté branky – 2:0. Asistence: Sergei Šmeljov, Alexandr Kadějkin.
    00:35 Sakari MANNINEN - 1:0
     
    00:35
    Ufa právě vstřelila branku!
    No tak tohle je opravdu bleskový vstup do utkání. Domácí tým se hned usadil v útočném pásmu, po několika odrazech se puk dostal před branku, kde jej zpracoval SAKARI MANNINEN a bekhendem jej pověsil pod horní tyčku – 1:0. Bez asistence.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 1. Manninen, 20. N. Kuljomin (Šmeljov, Kadějkin), 29. Panin (Chochrjakov, Platt), 32. Šmeljov (Muchamadullin), 44. Manninen (Larsen, M. Granlund) – 57. Chajrullin (Klok, Popov)


    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Šaryčenkov) – Larsen, Chafizullin, Koledov, Naumenkov, Muchamadullin, Panin (C), Zubarev, J. Birjukov – M. Granlund, Manninen, Hartikainen (A) – N. Kuljomin, Kadějkin (A), Šmeljov – Platt, V. Tichonov, Chochrjakov – Baškirov, Alalykin, Pustozjorov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Tuohimaa (Ozolin) – Berezin (A), Knot, Sidorov, Klok, K. Vorobjov (A), Glazkov, Puzanov – Sexton, L. Hudáček, Šafigullin – Chajrullin (C), Čiviljov, Porjadin – Popov, Chafizov, Bikmullin – A. Galimov, J. Popov, Šutov – Jakupov.

    Rozhodčí: Vasiljev, Kulakov – Bersenjov, Judin

    Diváci: 2 899
    bahis siteleri