Mladá Boleslav – Zürich 0:1 (kon.) | Jastrzębie – Frisk Asker 4:3 (kon.) | Skellefteå – Tappara 6:1 (kon.)
IFK Helsinky – Frölunda 2:3 (kon.) | TPS – Växjö 3:1 (kon.) | Leksands IF – Fribourg 2:5 (kon.)
Eisbären – Lugano 6:3 (kon.) | Mnichov – Zug 3:4 (kon.) | Salzburg – Bolzano 3:5 (kon.)
SønderjyskE – Rögle BK 2:3 (kon.)
konec
EHC Red Bull Mnichov
3:4 (0:1, 2:1, 1:2)
EV Zug
Úterý 05.10.2021, 20:00 • Olympia Eishalle, Mnichov • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:53
    Komplikace pro domácí celek. V útočném pásmu se zbytečného faulu podrážení dopustil Philip Gogulla. Využijí hosté nabídnutého dárku?
     
    47:25
    Komplikace pro Mnichov. V obranném pásmu si Filip Varejcka nedal pozor na svou hokejku a trefil do obličeje Cadonaua, domácí se tedy budou bránit ve čtyřech.
     
    36:37
    Muži v pruhovaném se nakonec rozhodli pro dvojí vyloučení na obou stranách. Za domácí si jdou na dvě minuty odpočinout Parkes a Seidenberg, za hosty Kovář a Bachofner. Hra bude pokračovat v pěti na obou stranách.
     
    33:15
    Jana Kováře dokonale zaskočila rychlá klička Redmonda, kapitán Zugu pak domácího obránce směřujícího do útoku podrazil. Jasné dvě minuty.
     
    30:07
    Tlak domácích zřejmě minimálně na dvě minuty opadne, protože proti pravidlům hrál bek Konrad Abeltshauser, ten podrazil Simiona.
     
    15:53
    Premiérovou početní převahu si vyzkouší rovněž Zug. Trevor Parkes se sice výborně stáhl do obrany se Simionem, tomu ale ve finále akce přesekl hokejku, čímž mu zabránil v zakončení.
     
    10:49
    První přesilovou hru si zahrají domácí hokejisté. Marco Müller při útočení ztratil stabilitu a skončil na ledě, přičemž hokejkou nešikovně podrazil Seidenberga.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 29. Tiffels (Street, Seidenberg), 35. Parkes (Street, Redmond), 45. Tiffels (Parkes, Abeltshauser) – 1. Lander (Djoos, Kreis), 38. Herzog (Kreis, Hansson), 52. Simion (Hansson, Kreis), 60. Kovář (Martschini)


    EHC Red Bull Mnichov: aus den Birken (Fiessinger) – Blum, Daubner, Redmond, Abeltshauser, Seidenberg, Boyle, MacWilliam – Ortega, Hgaer, Ehliz – Parkes, Street, Tiffels – Mauer, Schütz, Gogulla – Eckl, Varejcka, Lindner.
    EV Zug: Genoni (Hollenstein) – Kreis, Djoos, Hansson, Stadler, Schlumpf, Gross, Cadonau – Klingberg, Lander, Herzog – Martschini, Kovář, Simion – Suri, Müller, Bachofner – Hofer, Leuenberger, De Nisco – Allenspach.

    Rozhodčí: Rohatsch (GER), Kohlmüller (GER) – Wölzmüller (GER), Schwenk (GER)

    Diváci: 1 780
    bahis siteleri