Mladá Boleslav – Zürich 0:1 (kon.) | Jastrzębie – Frisk Asker 4:3 (kon.) | Skellefteå – Tappara 6:1 (kon.)
IFK Helsinky – Frölunda 2:3 (kon.) | TPS – Växjö 3:1 (kon.) | Leksands IF – Fribourg 2:5 (kon.)
Eisbären – Lugano 6:3 (kon.) | Mnichov – Zug 3:4 (kon.) | Salzburg – Bolzano 3:5 (kon.)
SønderjyskE – Rögle BK 2:3 (kon.)
konec
SønderjyskE Ishockey
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
Rögle BK
Úterý 05.10.2021, 20:35 • Frøs Arena, SønderskyjE • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
    38:42 Steffen FRANK - 2:3
     
    38:42
    SønderjyskE právě vstřelilo branku!
    Pozor, domácí hokejisté ve vlastním oslabení skórují a dostávají se zpět na rozdíl jednoho gólu. STEFFEN FRANK v situaci dva na jednoho vzal celou zodpovědnost na sebe, když vystřelil a jeho povedená rána zaplula přesně do hostující branky. Bez asistence.
    34:41 Samuel JOHANNESSON - 1:3
     
    34:41
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Teď už to ale hostům vyšlo a Rögle odskakuje do dvoubrankového vedení! Tambellini po zmatcích v domácím brankovišti poslal kotouč před branku osamocenému SAMUELI JOHANNESSONOVI, který bez větších potíží prostřelil brankáře Henriksena. Asistence: Adam Tambellini, Samuel Jonsson.
    19:48 Anton BENGTSSON - 1:2
     
    19:48
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Hosté v poslední minutě úvodní části skórují již podruhé! ANTON BENGTSSON udělal kličku na střed kluziště a přesnou střelou nedal Henriksenovi šanci zasáhnout. Rögle jde poprvé v utkání do vedení. Asistence: Erlend Lesund.
    19:24 Anton BENGTSSON - 1:1
     
    19:24
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Těsně před koncem první třetiny máme vyrovnáno! Kasper nahrnul kotouč do brankoviště, kde se nejlépe zorientoval ANTON BENTGSSON. Hostující útočník pohotově uklidil kotouč do sítě. Asistence: Marco Kasper, Tyler Kelleher.
    10:16 Andreas HOLZMANN - 1:0
     
    10:16
    SønderjyskE právě vstřelilo branku!
    Máme tu první branku tohoto utkání! Steffen Frank střílel od modré čáry a jeho prudkou ránu tečoval mimo dosah brankáře Clanga obránce ANDREAS HOLZMANN. Domácí hráči jdou do vedení. Asistence: Shawn O´Donnell.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 11. Holzmann (O´Donnell), 39. Frank – 20. Bengtsson (Kasper, Kelleher), 20. Bengtsson (Lesund), 35. Johannesson (Tambellini, Jonsson)


    SønderjyskE Ishockey: Henriksen (P. Galbraith) – Holzmann, Little, Petersen, Hansen, Gatz, D. Galbraith, Larsen – Frank, Szmatula, Salhany – Eskildsen, Foget, Boysen – Eller, O´Donnell, M. Borring – J. Borring, Müller.
    Rögle BK: Clang (Rifalk) – Lesund, McKiernan, Sund, Ekeståhl Jonsson, Jonsson, Johannesson, Wallinder, Granath – Bentgsson, Ferguson, Lantoši – Everberg, Brithen, Tambellini – Sjördin, Larsson, Kelleher – Kasper, Sjögren, Stål Lyrenäs.

    Rozhodčí: Christensen, Lundsgaard – Haurum, Krøyer
    bahis siteleri