Mladá Boleslav – Zürich 0:1 (kon.) | Jastrzębie – Frisk Asker 4:3 (kon.) | Skellefteå – Tappara 6:1 (kon.)
IFK Helsinky – Frölunda 2:3 (kon.) | TPS – Växjö 3:1 (kon.) | Leksands IF – Fribourg 2:5 (kon.)
Eisbären – Lugano 6:3 (kon.) | Mnichov – Zug 3:4 (kon.) | Salzburg – Bolzano 3:5 (kon.)
SønderjyskE – Rögle BK 2:3 (kon.)
konec
SønderjyskE Ishockey
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
Rögle BK
Úterý 05.10.2021, 20:35 • Frøs Arena, SønderskyjE • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Domácí trenéři si v tomto čase vzali oddechový čas na poradu, aby naordinovali svým svěřencům poslední pokyny před vyvrcholením utkání!
     
    58:07
    Mohlo být definitivně rozhodnuto! Mattias Sjögren střílel z bezprostřední blízkosti, ale domácí brankář Henriksen si kotouč pohlídal a přerušil hru.
     
    56:39
    Frank obdržel přihrávku do středního pásma a obránce Petersen se dostal ke střele! Druhý jmenovaný vystřelil svižně, ale jeho ránu Clang pokryl.
     
    52:55
    Anton Bengtsson útočil na hattrick, ale hostující útočník svou střelou z prostoru před brankou nastřelil jen tyčku domácí branky. Škoda pro hosty.
     
    52:08
    Hosté se okamžitě zabydleli v útočném pásmu a střela jednoho z obránců byla hodně razantní! Brankář Henriksen se za dráhou kotouče jen ohlédl.
     
    51:40
    Lantoši ujel do samostatného úniku a Michael Little (SON) na poslední chvíli zatáhl za záchrannou brzdu, jelikož svého soupeře přidržel a už sedí na lavici hanby.
     
    48:00
    Róbert Lantoši obdržel skvěle načasovanou přihrávku do jízdy a ve velké rychlosti nastřelil z levé strany pouze připraveného Henriksena.
     
    44:19
    Brithen si vybruslil před soupeřovu branku a svou následnou střelou jen těsně minul horní růžek domácí svatyně! Sudí vzápětí přerušuje hru.
     
    43:11
    Ted Brithen byl úplně sám před brankou soupeře, ale hostující útočník nedokázal dopravit kotouč do sítě. Velká škoda pro Rögle.
     
    39:42
    Další útočný výpad domácích! Frank tentokrát v pozici nahrávače hledal před brankou svého spoluhráče, jehož ránu zkrotil Clang svou lapačkou.
    38:42 Steffen FRANK - 2:3
     
    38:42
    SønderjyskE právě vstřelilo branku!
    Pozor, domácí hokejisté ve vlastním oslabení skórují a dostávají se zpět na rozdíl jednoho gólu. STEFFEN FRANK v situaci dva na jednoho vzal celou zodpovědnost na sebe, když vystřelil a jeho povedená rána zaplula přesně do hostující branky. Bez asistence.
     
    37:52
    Rögle si za malou chvíli vyzkouší další početní výhodu. Vyloučeným hráčem je obránce Oliver Gatz (SON), který dostává menší trest za hákování.
     
    37:29
    Dobrá možnost pro hosty! McKiernan přihrál od mantinelu Everbergovi, který střelou z otočky chtěl překvapit domácího brankáře. Henriksen vytasil svoji lapačku.
     
    36:01
    Róbert Lantoši se vymanil ze souboje u mantinelu a sám si vybruslil do dobré pozice na pravý kruh. Rána slovenského útočníka byla nepřesná.
    34:41 Samuel JOHANNESSON - 1:3
     
    34:41
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Teď už to ale hostům vyšlo a Rögle odskakuje do dvoubrankového vedení! Tambellini po zmatcích v domácím brankovišti poslal kotouč před branku osamocenému SAMUELI JOHANNESSONOVI, který bez větších potíží prostřelil brankáře Henriksena. Asistence: Adam Tambellini, Samuel Jonsson.
     
    34:06
    Velká šance hostí ve vlastním oslabení! Bentgsson přihrál před branku nepokrytému Kasperovi, který však svou střelou přestřelil.
     
    32:00
    Domácí hokejisté mají dobrou možnost na vyrovnání. Na trestnou lavici putuje tentokrát obránce Samuel Jonsson (RGL), který vyfasoval dvě minuty za hákování.
     
    23:34
    Velká šance Rögle ve vlastním oslabení! Ludvig Larsson se protlačil až před brankáře Henriksena, který zasáhl svými betony a nedovolil další komplikace.
     
    22:28
    Domácí hráči budou hrát přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl obránce Samuel Jonsson (RGL), který vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za hákování.
     
    21:54
    Hosté se i nadále udrželi v útočném pásmu a Ferguson se ocitl sám před domácím brankářem! Hostující útočník ovšem nezakončil podle představ.
    19:48 Anton BENGTSSON - 1:2
     
    19:48
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Hosté v poslední minutě úvodní části skórují již podruhé! ANTON BENGTSSON udělal kličku na střed kluziště a přesnou střelou nedal Henriksenovi šanci zasáhnout. Rögle jde poprvé v utkání do vedení. Asistence: Erlend Lesund.
    19:24 Anton BENGTSSON - 1:1
     
    19:24
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Těsně před koncem první třetiny máme vyrovnáno! Kasper nahrnul kotouč do brankoviště, kde se nejlépe zorientoval ANTON BENTGSSON. Hostující útočník pohotově uklidil kotouč do sítě. Asistence: Marco Kasper, Tyler Kelleher.
     
    17:23
    Domácí půjdou znovu pykat a hosté budou hrát krátkou přesilovou hru pět na tři. Na trestnou lavici odjíždí tentokrát Oliver Gatz (SON) za krosček.
     
    16:32
    Oskar Stål Lyrenäs si počkal na přihrávku od spoluhráče na levém kruhu pro vhazování, ale hostující útočník promáchl. Vzápětí je hra přerušena.
     
    15:37
    Dobrý pokus z hostující strany! Adam Tambellini vystřelil prudce z kruhu, ale svou tvrdou ranou mířil nad domácí branku. Hosté pokračují v tlaku.
     
    15:32
    William Wallinder se tlačil do zakončení po pravé straně a vynutil si faul. Na trestnou lavici usedl domácí obránce Andreas Holzmann (SON) za sekání.
     
    12:09
    Nyní se už vylučovat bude. Na trestnou lavici putuje útočník Mattias Sjögren (RGL), který vyfasoval dvě trestné minuty za nedovolené bránění.
    10:16 Andreas HOLZMANN - 1:0
     
    10:16
    SønderjyskE právě vstřelilo branku!
    Máme tu první branku tohoto utkání! Steffen Frank střílel od modré čáry a jeho prudkou ránu tečoval mimo dosah brankáře Clanga obránce ANDREAS HOLZMANN. Domácí hráči jdou do vedení. Asistence: Shawn O´Donnell.
     
    08:50
    Dobrá možnost pro hosty! Ekeståhl Jonsson udělal pár kroků na střed kluziště, ale svou střelou bekhendem nezaskočil domácího brankáře.
     
    04:25
    Marco Kasper byl osamocen na pravé straně, ale v rozhodující chvíli mu utekl kotouč z čepele. Brankář Henriksen nemusel zasahovat.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 11. Holzmann (O´Donnell), 39. Frank – 20. Bengtsson (Kasper, Kelleher), 20. Bengtsson (Lesund), 35. Johannesson (Tambellini, Jonsson)


    SønderjyskE Ishockey: Henriksen (P. Galbraith) – Holzmann, Little, Petersen, Hansen, Gatz, D. Galbraith, Larsen – Frank, Szmatula, Salhany – Eskildsen, Foget, Boysen – Eller, O´Donnell, M. Borring – J. Borring, Müller.
    Rögle BK: Clang (Rifalk) – Lesund, McKiernan, Sund, Ekeståhl Jonsson, Jonsson, Johannesson, Wallinder, Granath – Bentgsson, Ferguson, Lantoši – Everberg, Brithen, Tambellini – Sjördin, Larsson, Kelleher – Kasper, Sjögren, Stål Lyrenäs.

    Rozhodčí: Christensen, Lundsgaard – Haurum, Krøyer
    bahis siteleri