Třinec – HC Slovan 3:0 (kon.) | Rauma – Cardiff 5:2 (kon.) | Doněck – EC-KAC 3:4 (kon.)
Sparta – Bremerhaven 5:2 (kon.) | Rouen – Rungsted Seier Capital 5:1 (kon.) | Lausanne – Mannheim 2:5 (kon.)
konec
HC Donbass Doněck
3:4 (0:3, 1:0, 2:1)
KAC Klagenfurt
Středa 06.10.2021, 18:30 • Palace of Sports, Doněck • Hokejová Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Klagenfurt si odváží domů cenné tři body a poskočí v tabulce ve své základní skupině na třináct získaných bodů. Doněck si naopak z tohoto utkání body do tabulky nepřipíše. S tímto konstatováním se s vámi loučím, děkuji moc za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Hezký zbytek večera, na počtenou! (20:56:20)
     
    Máme dobojováno! Domácí hokejisté dokonali ve třetí třetině husarský kousek, když zásluhou Viktara Turkina smazali tříbrankovou ztrátu. Klagenfurt ovšem těsně před koncem třetí třetiny rozhodl ve svůj prospěch, jelikož Johannes Bischofberger obstaral vítěznou branku.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Domácí sice v poslední minutě ještě zkusili závěrečnou hru bez brankáře, ale hosté si už výsledek pečlivě hlídají a nepouští svého soupeře k Dahmovi.
     
    59:50
    Domácí hokejisté se rychle nastěhovali do útočného pásma, ale velký závar před brankou Klagenfurtu hosté zvládli. Doněck z tohoto utkání odejde jako poražený.
    58:44 Johannes BISCHOFBERGER - 3:4
     
    58:44
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Hosté těsně před koncem třetí třetiny skórují a zřejmě rozhodují utkání ve svůj prospěch! JOHANNES BISCHOFBERGER si najel na přihrávku od svého spoluhráče do prostoru před brankou a pohotovou střelou prostřelil Makarova ranou mezi betony. Asistence: Manuel Geier.
     
    58:17
    Johannes Bischofberger se probil do útočného pásma, ale následný pokus neskončil gólovým úspěchem. Brankář Makarov nemusel zasahovat.
     
    57:41
    Steffler musel rychle odehrát kotouč před bránícím protihráčem, ale i přesto se o pár okamžiků později dostali k puku domácí. Dahm raději přerušuje hru.
     
    56:24
    Domácí hokejisté mohli vzápětí rozhodnout ve svůj prospěch! Sislannikovs našel před brankou najetého Sigareva, který ovšem svou ranou minul.
    55:10 Viktar TURKIN - 3:3
     
    55:10
    Doněck právě vstřelil branku!
    Pozor, Doněck se usadil v útočném pásmu a maže tříbrankovou ztrátu! VIKTAR TURKIN obdržel skvělou přihrávku na pravou stranu, odkud trefil svou prudkou střelou odkrytou část Dahmovy branky. Máme vyrovnáno. Asistence: Pylyp Pangelov-Yuldashev, Pavel Medvedev.
     
    54:22
    Čas na vyrovnání se domácím hokejistům krátí velmi rychle. Peresunka v rohu kluziště úspěšně bránil Steffler, ale i přesto se domácí drží v útočném pásmu.
     
    53:36
    Domácí hokejisté se sami vyhnali z útočného pásma a po vhazování v neutrální zóně získali kotouč na své hokejky. Klagenfurt se zatím brání úspěšně.
     
    53:12
    Rozhodčí chystají opět vylučovat z řad hostujícího mužstva. Johannes Bischofberger (KGL) se provinil sekáním a už sedí na trestné lavici.
     
    52:12
    Po přihrávce Sigareva ze strany přišla střela od modré čáry! Dahm měl zakrytý výhled, ale naštěstí pro Klagenfurt zůstává skóre neměnné.
     
    51:08
    Peresunko přihrával zadovkou zpoza branky svému spoluhráči, ale domácí hokejisté o pár okamžiků později přišli o útočné pásmo. Klagenfurt střídá.
     
    50:51
    Bude se znovu vylučovat. Na trestnou lavici putuje obránce Paul Postma (KLG), který se dle rozhodčích dopustil podrážení. Domácí hrají další přesilovku.
     
    50:12
    Lukas Haudum obdržel přihrávku na pravou stranu a hosté zaútočili. U mantinelu byli šikovnější domácí hokejisté, kteří obracejí hru na druhou stranu.
     
    49:21
    Andrei Biriukov chtěl pokračovat ve své útočné akci, ale jeho snahu přerušuje hvizd čárového rozhodčího. Domácí se provinili postavením mimo hru.
     
    48:31
    Vitalli Lialka s kotoučem na hokejce objel branku soupeře, ale svou přihrávkou nenašel svého spoluhráče. Kotouč mají na hokejkách hosté.
     
    47:57
    Domácí hokejisté uklidňují hru ve svém obranném pásmu a posílají na ledovou plochu čerstvé síly. Doněck má na vyrovnání něco málo přes deset minut.
     
    46:50
    Hosté zaútočili po pravé straně kluziště a bylo z toho nebezpečí pro domácí branku! Přes Obersteinera se dostal kotouč k Manueli Geierovi, který nebyl úspěšný.
     
    46:28
    Domácí zvládli uspět na vhazování ve svém obranném pásmu a hra se rychle obrátila na druhou stranu. Brankář Dahm ovšem zasahovat nemusel.
     
    46:13
    Nebezpečný závar před brankou hostujícího týmu! Sebastian Dahm ovšem svou svatyni i v tomto případě uhájil a jeho celek stále vede o jednu branku.
     
    45:07
    Jeden z domácích hráčů se snažil vymotat se z rohu kluziště, ale svými kličkami neobalamutil hostujícího hráče. Vzápětí nezpracoval kotouč Turkin.
     
    44:35
    Thomas Hundertpfund pronikl do útočného pásma, ale jeho akce nebyla úspěšná. Domácí hokejisté si berou kotouč na své hokejky a míří dopředu.
     
    43:49
    Matthew Fraser se vložil do domácí souhry v obranném pásmu Klagenfurtu, ale i přesto se domácí hráči ještě chvíli udrželi na kotouči. Dahm mohl zůstat v klidu.
     
    43:08
    Po vhazování ve středním pásmu se dostali ke kotouči domácí, kteří se přesunuli do útočného pásma. Dahm ovšem zatím nemusel předvést další zákrok.
    42:42 Feliks MOROZOV - 2:3
     
    42:42
    Doněck právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté podnikli rychlý útočný výpad a výsledkem je druhá vstřelená branka! FELIKS MOROZOV v přečíslení domácích vystřelil a svou přesnou střelou překonal Dahma podruhé v tomto utkání. Asistence: Oleksandr Peresunko.
     
    41:58
    Tičar vyhrál vhazování v útočném pásmu a přes Ganahla putoval kotouč na Petersena. Poslední jmenovaný zkusil vystřelit, ale Makarov si bližší tyčku pohlídal.
     
    41:51
    Phillip Bruggisser byl v obranném pásmu u kotouče jako první a rozhodčí píská další zakázané uvolnění. Hra se vrátí zpět před brankáře Makarova.
     
    41:27
    Clemens Unterweger si udělal výlet do hloubi útočného pásma, ale jeho spoluhráči se k dalšímu ohrožení branky nedostali. Kotouč mají v moci domácí.
     
    40:08
    Hosté vyhráli vhazování ve středovém kruhu a ihned se přesunuli do útočného pásma. V osobním souboji u mantinelu byli ovšem úspěšnější domácí.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hráči už krouží po ledové ploše, třetí třetina začne co nevidět.
     
    Další třetina začne přibližně v 20.16 hodin.
     
    Oba týmy byly v prostřední části velmi aktivní, ale výsledkem je pouze jedna vstřelená branka. O tu se postaral domácí útočník Illia Korenchuk, který se rychle zorientoval v hostujícím brankovišti a vzápětí neomylně poslal kotouč do sítě. Domácí bek zároveň snížil na rozdíl dvou branek, udrží Klagenfurt ve třetí části své vedení?
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:58
    V posledních vteřinách druhé třetiny si vybruslil jeden z domácích hráčů do útočného pásma, ale obránce Postma odvedl dobrou práci. Třetina pomalu končí.
     
    39:11
    Daniel Obersteiner kroužil s pukem na hokejce na pravé straně a následně se snažil přihrát svému spoluhráči před branku. Tičar však skákavý kotouč nezpracoval.
     
    38:32
    Velká šance! Bruggisser se propracoval až do zakončení z bezprostřední blízkosti a o dorážku se ještě postaral Manuel Geier! Makarov odolal.
     
    37:57
    Elitní formace Manuela Geiera bojovala v rohu kluziště o kotouč, ale domácí hokejisté byli nakonec úspěšnější. Puk však záhy končí na hokejkách hostí.
     
    37:31
    Peresunko chtěl ještě zabojovat o kotouč za brankou soupeře, ale hosté se rychlou souhrou v obranném pásmu dostali až před Makarova, který musel zasahovat.
     
    36:38
    Koch si počkal na svého spoluhráče a hosté se dostali k další střele! Haudum byl hodně aktivní před brankou, ale Makarov mohl zůstat v klidu.
     
    35:56
    Tičar napadal domácí rozehrávku na útočné modré čáře a vyplatilo se. Doněck vyhodil puk jen za cenu zakázaného uvolnění a hra se vrátí před Makarova.
     
    35:07
    Petersen posunul nahozený kotouč do hloubi útočného pásma a hosté chvíli kombinovali před Makarovem. Ganahl ovšem přihrávku od svého spoluhráče nezpracoval.
     
    34:25
    Manuel Geier vypíchl domácímu obránci kotouč za brankou soupeře, ale hosté se k dalšímu ohrožení branky už nedostali. Domácí mají puk na hokejkách.
     
    33:48
    Hosté se ještě na chvíli udrželi v útočném pásmu a ohrozili domácí svatyni! Samuel Witting udělal kličku domácímu obránci, ale svou střelou mířil mimo branku.
     
    32:51
    Grygoriev nerozehrál dobře v obranném pásmu, čehož hosté využili. Bischofberger našel v mezikruží připraveného Hundertpfunda, který prověřil Makarova.
     
    32:35
    Po delší době musel zasahovat brankář Makarov! Domácí gólman vychytal hned dvě velké šance hostujících hráčů a přerušil hru. Následuje komerční přestávka.
     
    31:45
    Hosté své oslabení přečkali bez úhony a hrají v plném počtu hráčů na ledě. Mezitím se domácí hokejisté ještě propracovali do šance, kterou lapil Dahm.
     
    30:50
    Velká šance a znovu famózní Sebastian Dahm! Feliks Morozov v přečíslení našel připraveného Zakharova, který střílel jen do dánského brankáře.
     
    30:16
    Teď byli domácí blízko dalšímu snížení! Oleksandr Peresunko se prosmýkl před branku, ale domácí útočník narazil pouze na připraveného Dahma.
     
    29:41
    Sigarev chtěl střílet z prostoru v mezikruží, ale domácí útočník nebyl úspěšný. Vzápětí se hosté osvobozují a vyhazují kotouč do středního pásma.
     
    29:09
    Hosté už hrají ve čtyřech hráčích, domácí hokejisté se nemohou dostat do nebezpečných pozic v útočném pásmu. Klagenfurt se zatím brání úspěšně.
     
    28:23
    Bude se podruhé v utkání vylučovat! Klagenfurt půjde do tří, jelikož útočník Manuel Ganahl (KLG) se provinil sekáním a už sedí na trestné lavici.
     
    27:59
    Pozor také na druhé straně! Andrei Sigarev byl osamocen u branky soupeře, ale svou střelou z úhlu už nedokázal zakončit podle svých představ.
     
    27:13
    Johannes Bischofberger zahrozil ve vlastním oslabení, když pronikl do útočného pásma po pravé straně útočného pásma! Jeho rána nebyla úspěšná.
     
    26:58
    Doněck se usadil v útočném pásmu a jeden z domácích hráčů vyslal na hostující branku nebezpečnou střelu z pravého kruhu pro vhazování. Dahm zasáhl.
     
    26:40
    Domácí hokejisté budou mít v následujících minutách k dispozici další přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá obránce Thomas Vallant (KLG) za podrážení.
    26:01 KORENCHUK - 1:3
     
    26:01
    Doněck právě vstřelil branku!
    Máme tu první gól domácího celku! ILLIA KORENCHUK se dostal k odraženému kotouči před brankou a svou následnou střelou se již nemýlil. Doněck snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Hlib Krivoshapkin.
     
    25:31
    Matthew Fraser čekal na přihrávku od svého spoluhráče, ale kotouče se nakonec nedočkal. Domácí hokejisté míří do útočného pásma po pravé straně.
     
    24:40
    Hosté kroužili v útočném pásmu u mantinelu, ale přes dobře zorganizovanou obranu se nedokázali propracovat do nebezpečných pozic před branku.
     
    23:55
    Doněck chtěl rychle přejít do útočného pásma, ale přihrávka přes střední pásmo se mu nepodařila. U kotouče byl jako první Unterweger, píská se zakázané uvolnění.
     
    23:26
    Rok Tičar obdržel přihrávku na pravou stranu, odkud se snažil vystřelit, ale rána slovinskému útočníkovi příliš nesedla. Kotouč mají na hokejkách domácí.
     
    22:50
    Sigarev přešel do útočného pásma a ihned vystřelil! Rána domácího útočníka byla hodně razantní, ale Dahm byl připravený a bez problémů zasáhl.
     
    22:08
    Ganahl si vyměnil kotouč s Tičarem v rohu kluziště, ale domácí hokejisté byli v osobním souboji u mantinelu úspěšnější. Obránce Grygoriev odpálil puk do bezpečí.
     
    21:24
    Paul Postma přejel útočnou modrou čáru a ihned vystřelil! Střela hostujícího obránce byla velmi svižná, ale také nepřesná. Brankář Makarov nemusel zasahovat.
     
    20:29
    Viktar Turkin byl úspěšný na vhazování v obranném pásmu a domácí založili rychlý protiútok. Ve středním pásmu byli ovšem domácí hokejisté připravení.
     
    20:10
    Domácí hráči vyhráli úvodní vhazování a přesunuli hru do útočného pásma. V rohu kluziště byli však hosté úspěšnější a vyhodili kotouč do neutrální zóny.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči obou celků se už vrací zpět na ledovou plochu, druhá třetina začne za pár okamžiků.
     
    Další třetina začne přibližně v 19.24 hodin.
     
    První třetina je minulostí a padly v ní celkem tři branky. Klagenfurt se dostal do vedení zásluhou Thomase Hundertpfunda a ten samý hráč v dalších minutách úvodního dějství vstřelil i druhou branku svého týmu. Hosté ovšem neměli dost a těsně před koncem první třetiny ještě skóroval Samuel Witting. Domácí prohrávají před druhou třetinou o tři branky.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:35
    V posledních vteřinách první třetiny měl ještě velkou šanci útočník Ganahl a v pokračujícím tlaku zkoušel své střelecké štěstí Tičar. Makarov uhájil svou branku.
    19:00 Samuel WITTING - 0:3
     
    19:00
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Přesně minutu před koncem úvodní třetiny se hosté dostávají do tříbrankového trháku! SAMUEL WITTING vystřelil nenápadně z kruhu a svou povedenou ranou prostřelil Makarova potřetí v utkání. Asistence: Kele Steffler.
     
    18:44
    Dahm předvedl další úspěšný zákrok! Vitalli Lialka si udělal dostatek prostoru a následnou střelou z kruhu nepřekvapil dánského brankáře.
     
    17:43
    Matthew Fraser nadvakrát zkoušel vystřelit téměř z nulového úhlu na branku soupeře, ale v obou případech se nejednalo o úspěšné gólové střely.
     
    17:12
    Strong nepřesně rozehrával zpoza své branky na Frasera, čehož domácí využili! Adrei Sigarev se svou střelou na bližší tyčku neuspěl, Dahm zasáhl.
     
    16:24
    Phillip Bruggisser si potáhl kotouč na pravé straně u mantinelu, ale svou následnou přihrávkou nepřesně hledal své spoluhráče. Domácí se osvobozují.
     
    15:51
    Domácí vyhráli vhazování v obranném pásmu, ale Klagenfurt se rychle vrátil do své útočné zóny. Další střelu z hostující strany zkrotil brankář Makarov.
     
    15:20
    Hosté vymysleli další pohlednou akci, na jejímž konci stál střílející Ganahl v mezikruží. Makarov byl připravený a schoval kotouč ve své výstroji.
     
    14:28
    Zajímavá šance v podání hostujících hráčů! Johannes Bischofberger kroužil na levé straně s kotoučem na hokejce, ale jeho následná střela byla nepřesná.
     
    14:04
    Obránce Schumnig je již zpátky na ledové ploše, Klagenfurt hraje v plném počtu. Mezitím se hosté snažili ukořistit kotouč v útočném pásmu, leč neúspěšně.
     
    13:44
    Domácí se nakonec dostali až do útočného pásma a Dahm musel opět zasahovat. Střela od modré čáry byla hodně svižná, ale dánský brankář zasáhl.
     
    12:54
    Hosté dobře zapracovali ve středním pásmu a Doněck musí začít znovu až od své branky. Obránce Smereck se už za brankou rozhlíží, komu přihrát.
     
    12:20
    Olegs Sislannikovs předal kotouč v útočném pásmu svému spoluhráči, který vystřelil z nebezpečného prostou! Sebastian Dahm vytasil svoji lapačku.
     
    12:05
    Za malou chvíli si svou první přesilovou hru v tomto utkání vyzkouší také domácí hokejisté. Na trestnou lavici odjíždí Martin Schumnig (KLG) za hákování.
     
    11:09
    Tičar přihrával svému spoluhráči do jízdy, poslední obránce domácích ovšem dobře zasáhl v obranném pásmu a z hostující akce nebylo nic.
     
    10:34
    Doněck však dobře zapracoval ve středním pásmu a přenesl těžiště hry na druhou stranu. Pavel Medvedev střílel zápěstím, ale svou ranou nebyl úspěšný.
     
    09:54
    Domácí hokejisté vyvezli kotouč do útočného pásma, ale v souboji u mantinelu byli hosté šikovnější. Tičar pomohl svým obráncům a rozjíždí další útok.
     
    09:15
    Hosté vyhráli další vhazování po levici domácího brankáře a zahrozili! Ganahl přihrával zpoza branky svým spoluhráčům, Makarov si kotouč pohlídal.
     
    08:13
    Koch vyhrál vhazování v útočném pásmu a od modré čáry vzápětí střílel obránce Vallant. Rána hostujícího obránce byla hodně prudká, ale také nepřesná.
    07:44 Thomas HUNDERTPFUND - 0:2
     
    07:44
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Další povedená akce hostí a Klagenfurt utíká svému soupeři do dvoubrankového vedení! THOMAS HUNDERTPFUND si najel až před branku a v bezprostřední blízkosti překonal Makarova svou bekhendovou střelou. Asistence: Paul Postma.
     
    07:17
    Manuel Ganahl se natahoval po kotouči v útočném pásmu, ale ještě předtím se puk doklouzal až k domácímu brankáři. Makarov přikryl kotouč pod svou lapačku.
     
    06:48
    Petersen udělal pár kroků do útočného pásmu a v situaci jeden na jednoho vyzkoušel pozornost domácího brankáře. Makarov bez větších obtíží zasáhl.
     
    06:12
    Po vhazování ve středím pásmu se domácí hokejisté dostali ke kotouči, ale doněčtí hráči nebyli v koncovce úspěšní. Hosté si berou puk a obracejí hru na druhou stranu.
     
    05:51
    Kele Steffler chtěl rychle založit další útočnou akci svého celku po pravé straně kluziště, ale hra je vzápětí znovu přerušena. Buly proběhne v neutrální zóně.
    04:53 Thomas HUNDERTPFUND - 0:1
     
    04:53
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté už hráli v plném počtu, ale v pokračujícím tlaku hostí se ke kotouči dostal THOMAS HUNDERTPFUND. Hostující forvard udělal pár kroků dopředu a přesnou střelou poslal svůj do vedení. Asistence: Lukas Haudum.
     
    04:05
    Dobrá šance pro domácí ve vlastním oslabení. Viktor Zakharov ujel do přečíslení, které nezakončil podle představ a Dahm nemusel zasahovat.
     
    03:21
    Hosté krkolomně přešli střední pásmo, ale nakonec se jim podařilo usadit se před Makarovem. Domácí brankář byl připravený, ovšem zasahovat zatím nemusel.
     
    02:51
    Bude se poprvé v tomto utkání vylučovat. Za podrážení odjíždí na trestnou lavici domácí obránce Nikita Zhuldikov (DON), který si odsedí dvě trestné minuty.
     
    01:54
    Stanislav Sadovikov operoval s kotoučem na hokejce u mantinelu v útočném pásmu, ale domácí hokejisté se k dalšímu ohrožení branky nedostali.
     
    01:18
    Tičar byl úspěšný na vhazování v útočném pásmu, ale domácí hráči zapracovali u mantinelu a dokázali vyhodit kotouč alespoň do středního pásma.
     
    00:37
    Na druhé straně se probíjel do zakončení Rok Tičar, který byl ve velké rychlosti, ale Makarov se nenechal zaskočit. Skóre zůstává i nadále neměnné.
     
    00:08
    Domácí vyhráli zásluhou Biriukova úvodní vhazování ve středovém kruhu a ihned se přemístili do útočného pásma. Dahm zasahuje a přerušuje hru.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Až nyní je vše připraveno, hráči se sklání na úvodní vhazování, utkání začíná.
     
    Státní hymny již dozněly, utkání může odstartovat!
     
    Hráči obou týmů jsou již na ledové ploše seřazeni na modrých čarách. Nyní si poslechneme hymnu Champions Hockey League a posléze budou následovat státní hymny obou zemí.
     
    Ještě jednou přeji všem hokejovým fandům krásný středeční podvečer u sledování Ligy mistrů. Utkání mezi Doněckem a Klagenfurtem startuje za pár minut, mezitím si můžete přečíst sestavy obou celků.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Donbass Doněck: Makarov (Voris) – Smereck, Zhuldivov, Pangelov-Yuldashev, Sakalouski, Andreikiv, Grygoriev – Sislannikovs, Biriukov, Sigarev – Lialka, Turkin, Medvedev – Peresunko, Zakharov, Morozov – Sadovikov, Danylenko, Razumov – Korenchuk, Krivoshapkin.

    KAC Klagenfurt: Dahm (Holzer) – Strong, Schumnig, Unterweger, Postma, Steffler, Vallant, Bruggisser – S. Geier, Obersteiner, M. Geier – Fraser, Koch, Haudum – Ganahl, Tičar, Petersen – Bischofberger, Hundertpfund, Witting.

    Rozhodčí: Koriepanov, Serebriakov – Kharaberyush, Ponomar.
     
    Hezký středeční podvečer u pokračování hokejové Ligy mistrů! Nabitý program CHL pokračuje a dnes se vzájemně střetnou Doněck s Klagenfurtem. Utkání startuje v 18.30 hodin, přeji všem příjemnou zábavu.
     
    Klagenfurt si vede v aktuální sezoně CHL zatím výborně. Rakušané na úvod nejprve porazili 2:1 v prodloužení Rouen a následně brali další výhru za dva body, tentokrát 3:2 nad Rungstedem. Na venkovních kluzištích se Klagenfurtu dařilo nejvíce, jelikož v Rungstedu zvítězil vysoko 5:1 a na ledě Rouenu přesvědčivě 4:0.
     
    Doněck má za sebou v rámci aktuálního ročníku Ligy mistrů čtyři odehraná utkání s bilancí tří porážek a jedné výhry. Ukrajinský celek nejprve prohrál s Rungstedem v poměru 2:3 v nájezdech, vzápětí si ovšem vyšlápl na Rouen. Proti francouzskému soupeři se Doněcku zadařilo, když zvítězil těsně 2:1. V posledních dvou duelech ovšem přišly dvě porážky, v odvetě s Rouenen 3:4 a v Rungstedu 3:4 v prodloužení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 27. Korenchuk (Krivoshapkin), 43. Morozov (Peresunko), 56. Turkin (Pangelov-Yuldashev, Medvedev) – 5. Hundertpfund (Haudum), 8. Hundertpfund (Postma), 19. Witting (Steffler), 59. Bischofberger (M. Geier)


    HC Donbass Doněck: Makarov (Voris) – Smereck, Zhuldivov, Pangelov-Yuldashev, Sakalouski, Andreikiv, Grygoriev – Sislannikovs, Biriukov, Sigarev – Lialka, Turkin, Medvedev – Peresunko, Zakharov, Morozov – Sadovikov, Danylenko, Razumov – Korenchuk, Krivoshapkin.
    KAC Klagenfurt: Dahm (Holzer) – Strong, Schumnig, Unterweger, Postma, Steffler, Vallant, Bruggisser – S. Geier, Obersteiner, M. Geier – Fraser, Koch, Haudum – Ganahl, Tičar, Petersen – Bischofberger, Hundertpfund, Witting.

    Rozhodčí: Koriepanov, Serebriakov – Kharaberyush, Ponomar
    bahis siteleri