Nashville – Carolina 4:3 (kon.) | Florida – Tampa 2:4 (kon.) | Colorado – Dallas 4:2 (kon.)
Toronto – Ottawa 4:1 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 4:5 (po pr.) | Columbus – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
San Jose – Vegas 4:0 (kon.) | Chicago – Minnesota 5:1 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:3 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
Vancouver Canucks
2:3 (0:2, 0:1, 2:0)
Edmonton Oilers
Neděle 10.10.2021, 03:10 • Rogers Arena, Vancouver • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:42 MILLER - 2:3
     
    57:42
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak tu máme ještě pořádně drama! Pettersson přihrál puk na levou stranu Hughesovi, který vyslal rychlou přihrávku přímo na hůl J.T. MILLERA, který jej usměrnil za záda Skinnera. Asistence: Quinn Hughes, Elias Pettersson.
    53:44 Di GIUSEPPE - 1:3
     
    53:44
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se domácí fanoušci dočkávají nějaké branky jejich oblíbenců, když Highmore střílel z pravého kruhu a jeho střelu ještě tečoval PHIL DI GIUSEPPE přesně mimo dosah Skinnera. Asistence: Matthew Highmore, Justin Dowling.
    26:26 YAMAMOTO - 0:3
     
    26:26
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři se prosazují ve svém oslabení! Hughes si příliš zahrával s pukem mezi dvěma hráči, kteří toho využili a o puk jej obrali a díky tomu šli hosté do rychlého protiútoku, kde Ryan posunul puk do jízdy rychlejšímu KAILERU YAMAMOTOVI, který tváří v tvář Demkovi poslal kotouč pod břevno. Asistence: Derek Ryan.
    17:09 PERLINI - 0:2
     
    17:09
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná akce v podání Olejářů!!! Russell posunul puk do středu Sceviourovi, který si to namířil na Demka, avšak před ním poslal zpět přihrávku přímo na hůl BRENDANA PERLINIHO, jenž už musel pouze trefit zcela odkrytou bránu domácích. Asistence: Colton Scevirour, Krys Russell.
    16:20 BOUCHARD - 0:1
     
    16:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers využívají přesilovou hru! Hosté to udělali jednoduše, když poslali kotouč na modrou čáru EVANU BOUCHARDOVI, jehož dělovka se zastavila až v síti za zády Demka. Asistence: Kyle Turris, Ryan Nugent-Hopkins.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 54. Giuseppe (Highmore, Dowling), 58. Miller (Hughes, Pettersson) – 17. Bouchard (Turris, Nugent-Hopkins), 18. Perlini (Sceviour, Russell), 27. Yamamoto (Ryan)


    Vancouver Canucks: Demko (Halák) – Schenn, Rathbone, Poolman, Ekman-Larsson, Hughes, Myers – Garland, Pettersson, Chiasson – Pearson, Horvat, Höglander – Petan, Miller, Podkolzin – Di Giuseppe, Dowling, Highmore.
    Edmonton Oilers: Koskinen (Skinner) – Keith, Ceci, Koekkoek, Bouchard, Lagesson, Russell – Hyman, Nugent-Hopkins, Yamamoto – Foegele, Ryan, Puljujärvi – Benson, McLeod, Sceviour – Perlini, Shore, Turris.

    Diváci: 9 350
    bahis siteleri